komiskt tur :D

Haha! Idag tog vi premiärturen på skidor för säsongen. Okej, vi är kanske inte smartast som väljer att göra de den kallaste dagen hittills. Fast det var roligt. Vi är skulle nog ha platsat i Funniest home videos idag.
Båda vovvarna var toklyckliga ändå :) min kullerbyttoman var galen.

Snart ska jag och fixa håret på min fröken eggby. de ska bli riktigt spännande ;) på tal om vänner och hår.... vissa av ens kompisar verkar bara höra av sig när de är i behov av hårfix. det känns ju skitkul, nå nej. dem vännerna kan ju känna sig träffade, slut på sånt. boka vanliga dagtider & betala normalpris. . . . för de är ju inte ni som ställer upp när jag behöver något direkt. nej, jag har ju sett vilka som har stått bakom mig på senast för har ju behövat en del hjälp med diverse saker och måenden.

aja, nu fick jag telefon så ska lägga ner för en stund. stockholm i morgon med bella!

snabbis!

länge sen jag uppdaterat. skriver en snabbis innan jag & erica egg far på palt. (JA, jag fick med mig någon!! wiihoo)
tränat chinesen hela helgen. de lönade ju sig för vi klarade draghundslydnaden på söndag!
måste säga att jag har ju Helt suvärena vänner som stått ut med mig & mina humörsvängningar de senaste dagarna. jag har inte varit lättast.

nu är jag mest tröött. försover mig varje dag. fast idag hann jag iaf i tid till jobbet. igår fick jag nästan springa i nattkläderna (dvs utan) till jobbet. hah. fan också. men snart äre helg igen o snart är sthlm! wiie!

tjing

första advent i good tid.

jajamensen. igår, eller ja i veckan har vi firat lite första advent. tänkte vi kan lika gärna vara ute i god tid när alla andra ändå är så hysteriska. har ätit skinka och rödbets-sallad. vi fixade TILL OCH MED att grilljera den själva! wooho! inte dåligt alls.
igår hade vi pepparkaksbak och lussebullebak. sicken helkväll. slutade med kopiöst uppsvällda magar, för precis som när man var liten var man ju tvungen att äta för mycket deg :P

lugn helg har det varit. har hundgården på malmen hela helgen. fullt hus där såklart. har hittat min favorit, en helt underbar Malamutegosse. Såndär som man bara vill köra in näsan i pälsen och krama.

Redan igår kom "nytt-liv" tänket...flytta osv. Mest ångest fick jag när jag insåg att det var inte ens söndag igår. För på söndagar är de helt okej att klura och fundera och vara lite less på allt, men kommer de andra dagar också då börjar det vara illa! äh.

nu ska jag gå å vila bort min huvudvärk. hejs.