peebrains roadtrip X2

luleå idag.... hoppade (ja, faktiskt!) upp kl kvart över 5 i morse när fröken Eggby ringde & väckte mig. kan ju inte påstå att jag var direkt pigg... men men. återbesök för smurfen hos Bosse djurdoktorn så bara att bita ihop.
första stoppet blev lansjärv, vid de laget var kaffesuget alldeles för svårt. hamnade mitt i en relationsfight... lite tungt när klockan just passerat 7... hoppas att de löste de! mohahaha. bild på stackars ensamma grönsaken finns på pixbox ( lägg märke till den respektive som blivit kastad i golvet!)

tyckte att tiden räckte till bra, så fine, vi stannar i töre hos hannah på en snabb kopp kaffe. de blev en snabb kopp. halsa kaffe och suga i sig en cigg och sedan bokstavligt talat Springa ut till bilen. resten av resan slutade med aggressionsproblem.... inte lätt när Ingen annan förstår hur man bör köra bil. -aaaandas.!

chino skötte sig bra hos bosse. skönt. medicin i ytterligare 8 dagar. faan vad tungt, vi vill ju börja träna nu!!
fattilapparna körde hem tidigt...ingen mening att stanna i luleå med i princip hundpissvarning på kontot.... hamnade på kufisktkaffeställe. inte oväntat kanske. har knappt gjort några vänner idag?? hm.
iofs, "grabbarna" på kaffestället var väldans vänliga.... & en ynka lastbilschaffis fick vi pola med ändå.
i morgon lär vi göra fler vänner.... one day left. Hemeth lär ju inte vara glad efter två dagar ensammen...nåväl. de får vi ta igen när vi kommer tillbaka.

//peebrains-trion-. chino.pixbox.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback