mardrömsmorgon

började min morgon i vanlig ordning med kaffekoppen såder halvt vaken med telefonen i örat. ringde erica eftersom jag hört av lena att hon var på hemväg från en långkörning. surrade på som vanligt med lite suckar och gnäll som man alltid har på morgonen tills erica börjar skrika i luren "helvetes, helvetes, helvetes, NIIINA ring 112" & sen tog samtalet slut... hörde på rösten att hon trodde verkligen att det skulle gå Riktigt åt helvete.
Försökte andas och sakligt ringa 112 utan att bli för hysterisk. Ringer upp erica gång på gång. Inget svar... Nu kom mina -helvetes, helvete..... måste ringa rolf... Ringer X antal gånger, såklart svarar ingen när dem behöver. Ringer Catja för jag måste ju prata med nån så jag håller mig lugn...inget svar. Ringer pappa...-"erica har kört åt helvete med taxin sen vet jag inge mer"
pappa: -" hojj, helvetes helvete.(kommer på sig själv)..nej, men nina de har Säkert gått bra, andas nu, ta inte ut något i förskott (hör hur han också andas)"

för alla vet hur Bra jag hanterar krissituationer, -inte alls. tacka fan för mina cigaretter som håller andningen någorlunda i skick.
fick tillslut tag i rolfs sambo och efter en liten stund kommer ett sms från pappa som pratat me ericas chef, det vart inga allvarliga skador. pusta ut, varva ner, andas.

otroligt mycket konstiga tanker som hinner rinna genom huvet när paniken stiger...
men tack & lov så hade Erica Änglavakt och tacka fan för att vi är korta krakar här uppe :)

vi behöver små väckarklockor så vi kommer ihåg att vi ska vara rädda om varandra, men nästa gång kan de gärna bli nått mindre.... huff. sen som sammanfattning av det hela så ser vi ju att ingen här uppe har något vidare ordföråd heller :P

17, 14, 13 år.. haha.

Jaha... som vanligt nån vecka sen jag knappa in något här. Nu sitter jag faktiskt i umeå. Treevligt. Fast det bästa av allt är att jag inte vill tillbaka hit. Har inga som helst umebo känslor kvar. Fi fasen vad skönt, annars brukar det alltid vara jobbigt att komma hem efter mina trippar hit. Alltid lika roligt att träffa emma iofs, de är ju alltid nåt :)

Lyxfrulle idag på Royal, det var smarrigt värre :) Sen har vi legat vid havet och "stekt"... Jag tyckte det blåste rätt kallt faktiskt.

Förra helgen spenderades me "storesyrran" på fredagen och lördagen bar det av till piteå... sen vet vi inte så mkt mer :D haha. aja, men snart är de en vecka sen å då är de ju lungt :)

nu äre tomt i huvet. haarebraheej

seeemester...

sicket härligt semesterväder! hah. fast nej, jag ska inte klaga. Fick faktiskt sol igår!! Härligt var det. Man kan som känna lugnet på ett helt annat sätt. Iaf när man sitter så till att man i lugn o ro kan parkera sig i en solstol :)
Har varit i stugan och bara tagit det väldans lugnt... Eller nej, nu ljuger jag. Har ju lagt några spår med nallis +++ att jag har varit och sprungit TVÅ gånger. Det är inte illa för att vara jag.

Nästa vecka efter vaxningen åker jag till Umeå. Längtar en heel massa att få träffa mina söta vänner där. Fast Alltid när jag varit ner så saknar jag umeå och önskar att jag bara kunde flytta gällivare dit. Eller ta hit Emma till mig iaf :)

Varit över hos pingu på kaffe. Tror kotte har gett upp, h*n is nog inte komma ut nå mer. Jag har då gett upp, börjar vara redigt less att vänta! :) Jag tror nog catja & patrik kommer bli less på mig o chino när kotten kommit, jäklar vad vi ska hänga där för ungen ska då minsann känna igen oss när vi kommer :) & så får gossen sitt lilla arbete med att hålla koll på h*n också :)

aja nååå. inge mer o säga. riktigt less å gällivare är jag då iaf. alla här är bara fattiga o jobbar :P