arg, satan också!

as usual, vid den här tiden på månaden sitter jag och försöker få ihop mina jobbpappar. Nu än värre när jag varit borta från råtthålet några  veckor o andra människor skött min försäljning... verkligen noll koll på alla grejer och inget stämmer! jag blir galen, jag vill ha ordning & reda & stenkoll på allt... men alla företagare har inte samma syn på saken... uppenbart. fuck fuck fuck. kokar just nu. hatar att vara så här arg också så man inte vet var man ska ta vägen. det brukar å andra sidan gå över rätt fort efter några ciggisar men ändå!!!

annars börjar jag leva igen efter mitt jobbmaraton, kunde lika gärna haft en säng ståendes där förra veckan... de blev  alla förvarnade om så var inte förvånad att jag varit tyst på den sociala fronten :)

det mesta rullar ju på faktiskt... fast mkt rastlös. de är ju höst o då vill jag göra massa roligt hela tiden. tyvärr blev d ju ingen mässa i helgen :( tråkigt som tusan... o folk i närheten verkar inte känna av att de är höst o man ska hitta på roligheter, nej ligga på soffan går ju också bra :P

aja.,. sommaren har i stort sett varit suuuperbra me massa roligheter tycker jag. de enda som är tråkigt är att en vän har blivit väldans underlig.... förstår inte riktigt vars du är på väg... neråt, ja.... de märker ju alla tyvärr... att de kan vara så lätt att bara byta ut såder & inte ens tänka på vad man  faktiskt slänger bort...

nej. nu ska jag gå å sura i sängen el ge mig ut o promma. får se vilket  de blir...

seeeg.

fast tittar man på alla andras bloggar så är jag inte ensam... uppdateringarna lyser med sin frånvaro ;)
är såder "efter semestern" seg känner jag. Känns super att de börjar bli höst o frisk luft...
Fattas bara en vovve o vara o busa i skogen med. Nå till helgen kommer Elton iaf så då får man känna att man lever o han får leka lite schäfer han också ;)

Tömde diverse Helt nya klädesplagg igår som ska bäras över till Eggis förhoppningsvis idag. Sörjde nästan lite... Eller inte nästan. haha. Tragiskt att man har seppångest över materiella ting....
Well, well. Den här veckan kommer jag nog vara fortsatt osynlig. Ska jobba som en dåre fram till lördag eftermiddag. Puh... Men de är ju självvalt. Eller egentligen inte, mest för mitt samvetes skull.
Alla måste ju få vara finast. ;)

Ajaja.... hare bra. heeej.

blogginspiration? neeeh

den har jag tappat nånstans? de händer grejer, hela tiden, som vanligast.
har ju flängt en hel del, har bara varit hemma på taktikvilor i egen säng mellan tripparna. stugan, turkland, stugan, umeå, stugan.
skönt att hålla sig hemifrån när man  väl är ledig. annars får man som inte riktigt vara ledig känns de som :)

nu är jag snart tillbaka i rutinerna iaf, började jobba igår. skönt faktiskt o träffa massa folk igen. blir ju lätt socialt understimulerad annars märker jag.

well, well. helgen bjöd på utgång o diverse små konstigheter o slem. yuck.

kvällen idag ska spenderas me söton o kaffe. har bokat upp två dejter så kommer väl inte sova inatt ;)

nästa sväng...

har bara hunnit hem o packa om än en gång... hoppar snart i bilen o drar ner till umeå & emma. härligt.

fick nyss besök av lilla dockan m fru eggis. nu börjar tösen bli rooolig ;) man vill ju som hinna me alla små men de är ju omöjligt. tur att den här aldrig blir blyg emellan halvåren iaf ;)

tjingeling

fi fasen...

vad besviken man ska bli gång på gång. fast nu blev jag mest förbannad faktiskt. du förstår inte att du är helt genomskinlig? känner ju dig utan o innan för guds skull. & gällivare är litet.
jisses, de är tur att man väljer sina vänner.

nå det är tur att man lär känna nya fina människor hela tiden ;) senast idag dejtade jag en guldklimp. som sagt, känner ju inte riktigt varandra men ändå kan man säga vad som helst... till och med våra mest ego-boostande idéer som visade sig vara samma sak ;) till o me på samma del ;) den har jag inte vågat säga till många, av flera anledningar..

i morgon blire umeå. min skutta kommer också ner så de blir dejt där nere me ;) och för intresserade, vi tycker lika mycket om varandra fast de enda vi gjort isär under två veckor är att skita ;)

aja. är inte ens sur, is inte ens.

hare bra, ni är bäst ;) 


myspyshelg...

fasen så skönt. efter många om och men och grymt tjorviga människor så kom jag iväg. inte de lättaste heller, arg och besviken så jag kokade glömde jag ju mer än hälften hemma. sicken tur att de finns snälla människor som lät mina kläder lifta med neråt ;)

har verkligen bara slöat, myst, bastat, ölat, ätit gott hela helgen. min mamma var nog ganska lycklig att få ner mig till stugan så maten var planerad perfekt efter vad jag tycker om. finns förövrigt inget bättre än mammas mat!

glömde ju att säga, när jag o skutt klev av planet i luleå står mina söta föräldrar där; "vi saknade sig så mycket så vi var tvungen att komma och möta dig!"
sånadär små spontana saker blir  man glad över. vi hade ju trots allt egen bil så kunde inte åka hem med dem hursom.

nu ska jag slänga mig i duschen. känner mig äckligt kletig efter en dag ute & sen massa städande direkt jag kom hem.

pusshej

off....

jag är off idag... de gillas inte. är inte glada spralliga skutten som jag vill vara. fuck. kanske i morgon?

hemma

snabb update. hemma igen. har varit underbart. hoppade BUNGYJUMP, helt fantastiskt roligt! 75 meter. shiiit. det bästa va att vi fick göra de tillsammans jag o min lovely ;)

tyvärr blev jag av med min sista älskade lille skrutt under tiden jag var borta....





mina underbara hjärtan! det finns inget man kan älska så mycket som ett djur... helt otroligt.