chineslängtan....

fick sån där ruggig chineslängtan... usch. det känns verkligen i hela kroppen. kom just på att jag minns iaf än hur han luktade. skulle verkligen ge vad som helst för en riktigt gosig gosse just nu. mammas nallebjörn.
det går inte över, de blir ju bättre men det tar nog väldigt länge innan man känner sig hel igen & bara innan de går en dag utan tankar på nallis. Tänkte just att de här var ju våran roligaste årstid, med snöbus, skoter & skidor men tänker jag lite längre så inser jag ju att våren var ju våran bhk-malmen start med allt vad de innebar & efter de sommaren med utställningar o stugan osv. & hösten bara älskade matte att vara ute i skogen i frisk luft och bara vara... så kommer väl hela tiden komma på "ååh, tänk om jag hade haft min chines kvar nu".... underbara jäkla hund,
fan vad jag saknar dig.

inte fått nånting gjort eg...

snart är lördagen också slut och jag har inte fått nånting vettigt gjort... eller ja, en sak på listan & de var att hinna spendera lite tid med min lilla sjukling.
fast känner att jag ligger väldans efter på den sociala biten... suck. hade Velat orka ta mig förbi farmor, maja & alex, catja & elise, linda & johan & ungarna... men är alldeles för trött o seg. har inte hälsat på någon överhuvudtaget på länge känns d som?
inte deppad för fem öre eller så, ser att de nästan låter så, bara såder gnällig o sur för att jag Borde orka mera, vill ju till & med det! :) nå, de kommer mera ork när solen kommer :)

har tvättstuga nu, tjiiho vilket lördagsnöje.


nygaddad.

det var ett tag sen nu så de var faktiskt riktigt roligt att jag fick tid idag. speciellt när jag är lite sur över att vara hemma :) sen gör de ju inte livet lättare att mina ögon  vill ploppa ur huvet emellanåt.
har ju mina jäkla ögondroppar men de tar mig sån tid och krävs så mkt pepptalk till mig själv för att jag ska få dem i ögat så drar mig för att sätta dem.
lena skulle hjälpa mig på teneriffa & de var ju en upplevelse för sig. testade nog alla tänkbara sätt och positioner på både händer, ögonlock och droppflaska. slutade bara med garv och ännu mera rinnande ögon.

så till min nya tatuering. slänger in en bild här nere. den blev skitfin, faktiskt. men jag är ingen såndär som hoppar och studsar när jag är färdig så på såvis är jag nog ganska tråkig kund. Men en sak har jag kommit på (som en kund också påpekade så d är väl inte jag eg) att det är nog bara hos johan & tomas som jag är en snäll kund. där orkar jag verkligen inte lägga mig i, känns väldigt skönt faktiskt att bara sätta sig och alltid vara helt lugn att de blir bra, helt avslappnad utan att ens försöka förstå vad som är tänkt med dittan & datten.

när jag däremot sitter i frisörstolen är de riktigt jobbigt, kryper i kroppen o jag måste verkligen Bita ihop för att inte lägga mig i det som görs. det klarar jag aldrig, så kommer alltid med mina små tips eller mina "ajajaj inte sååååå"....sen kan jag gå länge och tycka synd om mitt stackars stackars hår. men alla vet hur jag är att ha som kund så ingen försöker heller få mig i stolen i onödan.
är ganska jobbig hos nagelmalin också med mina idéer om vad som ska målas och vad de absolut inte kan vara si & så... men hon har nog vant sig att jag lägger mig i & skrattar för de mesta bara åt mig.
så summerat är jag väldans snäll när jag sitter under nålen, ibland kanske lite för apatisk :)

såå, slänger in bilden, tomas är sååå duktig, tjiiho! ;)

utmaning...

8 fakta (o)vanor om mig själv... catjas utmaning.

* Det slog mig nu när jag har ögoninflammation, har ögonfobi. yuck, & folk som tycker fötter är läskiga....
*har en ovana att slänga allt på golvet i hallen när jag kommer hem, de sitter kvar sen min mamma alltid städat efter mig, enda skillnaden är väl att jackan nu ligger kvar när jag ska ta på den igen och de går ju lika bra att ta den från golvet.
*sover alldeles för ofta framför tv-n på soffan :P
*har lite lätt kort stubin när jag kör bil vilket resulterar i att jag ofta viftar o gormar åt folk. (ibland kommer jag på att jag inte borde för de kan ju faktiskt vara mina kunder)
*är sjukt petig med mitt hår, det tror man inte med tanke på hur jag oftast ser ut i skallen :)
*råkar ibland vara alldeles för ärlig
*även om jag är fåfäng så kan jag vissa dagar vara precis tvärtom och utan bekymmer fara o handla i pyjamas.
*sitter helst minst en timme med morgonkaffet och ciggen på morgonen :P

sååå. jag orkar inte skicka vidare för har nog inte ens 8 bloggar jag läser.

nu är jag hemma :/

japp, & de känns Fan inge kul. -27 grader. huuu. hade varit nog plågsamt att komma hem till normal vinterkyla (enligt mig -15)
har iaf haft det äckligt skönt i solen. haft mycket varmare än dessa vädersidor på nätet lovat så har inget att klaga på i värme alls. precis lagom så man inte flyter bort på kvällarna heller.
maten har varit alldeles för God, fi fasen. Nossebrosemesterkilon är tillbaka, puh.
men som jag lite lättsamt sa åt lena. - Det är ingen fara, sist jag la på mig sådana här semesterkilon gick det lätt att få bort, det tog bara 1 ½ år.
Lena - LÄTT??!! men fiii faan. så låter du såder lagomt positiv också. du är ju knäpp. haha

nånå, de är ju bara eget fel men vi hade helt underbar frullebuffe också så vi åt så vi hade gravidkassar varje morgon. Förutom första dagen då vi råkade sova aaalldeles för länge. (fick ingen väckning av E & V heller för de räknade me att vi redan hurtat iväg till stranden). Var nog helt slut för när vi vaknade vid 12 tiden hade städerskan grundligt  städat vårt rum också. Hade bara fattats att någon tömde lägenheten också :P

som grädde på moset halkade en gubbe vid polen igår och spräckte huvet. yuck! såklart satt jag upp och rökte och såg/hörde alltihopa. det var en väldans smäll och massa massa blod...huvva... jag undrar hur de gick för stackaren, första dagen på semestern. iaf, så satt han Mogna vänner (alla var i 60 års åldern) och drog en hel rad med sjuka skämt om hans fall och skrattade för fulla muggar ända tills dem lämnade poolen ett tag efter att han åkt iväg med ambulans. var så arg så jag kokade, fi fan! ibland får man skämmas för att vara svensk om man säger så...

slänger in nån bild här, resten blir på facebook men de blir nog inte mkt för de var sånt jäkla gnäll om vad som får läggas upp och inte :P

i morgon!!

Fi fasen vad skönt,i morgon har vi semester! Missade helt söndagsblogga igår, var så mycket  fixa o dona. Alla som känner mig vet ju hur effetktiv jag är när jag ska göra saker som att packa. Plockar upp en grej och på vägen mot resväskan snubblar jag över något annat som jag börjar fixa med och väl framme vid resväskan har jag glömt nästa sak att hämta och sätta ner. Lite oroväckande hur mycket "kom ihåg" lappar som behövs redan. Haha.

Har iaf fått bocka av allt på min "göra" lista. Fixat fötterna, vaxat mig osv. Det enda som retar mig är att jag saknar en nagel! Var ju till malin förra veckan och repade en som trillat av, hinner bara in hemma så smäller nästa! Satan.

Kom just på att jag inte sett mina busungar på Evigheter, urs vilken dålig faster jag är! Jag som tycker att jag ser Elise för lite, mm, just det. Henne har jag ju träffat mycket om man jämför med M & A.
Prio ett när jag kommer hem!

På torsdag ska min lilla ögonsten på op. Han har smällt av ett ledband stackaren. Men han kämpar på bra ändå, så länge det finns karra finns de hopp ;)

Nej, nu ska jag virra iväg till min revisor. Lär ju inte hinna in här mer före vi drar så ha de bra ;)

trött o tråkigt

skulle eg fara till catja o käka GI-bröd, men blev helt slut bara pang. iofs är ju de ganska vanligt.
ska fan snart sova, men försöker vara vaken ett tag till. klippte lugg just förestn! fick lust o göra d idag bara såder o då äre ju lika o passa på. inte alltför ofta jag gör något kul med barret :P
hrm. funderar alledels för mkt, även om jag försöker att inte göra de för man kommer ju ingen vart.

har iaf lite roliga planer för våren, känns bra!

baka!

av nån anledning kan man aldrig bli sugen på nå nyttigt. neej. har suktat efter nybakta kanelbullar sedan jag och lena var på ica och kände lukten av dem., mmmm. men man vet ju att även om de luktar gott så är de tyvärr rätt så torra dem där frysbullarna :P så nu ska vi baka egna.

seee föresten catja, bloggar 2 dar i rad! inte illa! & jo, jag som kämpat som en dåre me att få klart alla papper igår masade jag iväg till min revisor idag ( skulle vara i good tid) så visar de sig att hon är i sthlm på kurs tills tors :/ nånå, papprena är iaf färdiga.

nej, nu ska jag ta mig en kaffeslur & vänta att lena kommer. slänger i en bild på resultat från igår :)

bloggdagen då..

de blev nästan så illa att jag missade veckans inlägg, har ju som fått rutin på mina söndagar & tänkte faktiskt idag när jag läste Catjas blogg att idag borde jag ju faktiskt hinna/orka.
men har haft fuuullt upp som vanligt. (sova på dagen är prio 1 på helger!)
som vanligast har söndagen använts till veckans "borde göra" grejer, städa, tvätta, bokföra... allt är kirrat så nu kan jag somna med lätta andetag. Fast så klart känner jag mig alldeles för lättad och nöjd med att jag inte har en hög me saker i bakhuvet för att kunna slockna.
har haft lilla grejen hela helgen, riktigt mysigt. får bli sånhär dagmamma på helgerna tills vidare. fast nu har ju de flesta så mycket barnvakter så man får tjata om att få låna :) tss.

kvällen har jag & linda spenderat nera på studion och misshandlat våra öron ordentligt, man måste känna att man lever ibland, men de gick ju bra efter mycket grisande.
for på turkica och handlade lite efteråt och måste ha petat till mitt öra me jackan el ngt för känner att de börjar rinna blod nerför halsen. tänkte att jag inbillar mig så känner efter med handen, nejdå, mycket riktigt massor me blod. kikar ner på jackan och ser att de rinner en fin liten flod på fodret. haha. så med vääldigt snett huvud och telefonen mot andra axeln handlar jag klart och hoppas att de mesta av min blodbassäng ska stanna kvar i örat, de gick väl sisåder :) ingen som kommenterade men visst märkte jag att några tittade lite fundersamt på mig :)

om lite drygt en vecka har jag semester, känns sjukt bra kan jag säga. en heeel vecka på teneriffa. de är inte ofta jag är ledig så länge. vara ledig hemma går liksom inte så nu ska jag faktiskt njuta ordentligt & kanske få en gnutta färg till våren iaf för nog är livet roligare om man känner sig lite fräsh :)

nej, nu har jag skrivit riktigt långt tycker jag :) ska försöka somna till CSI nu.