än en gång....

vilken jäkla helg alltså. KANONKUL!!! Hihi.
har haft helt stört mycket att göra fram till lördag morgon då första ölen sprättades. har farit som en jojjo fram o tillbaka överallt o ringt tusen gånger till tusen människor (känns d som) o kollat så allt blir som d ska.
helt slut i huvet. men d gör inget, tycker de är roligt att fixa o dona o hålla i trådar. speciellt när man ordnar för någon som verkligen är värd det. ens vänner är ju verkligen det bästa som finns & de är födelsedagsbarnet är en av dem bästa jag har. hon är perfekt ;)

bilder från allt finns såklart på facebook så gå å kika, haha. har inte gjort annat än skrattat känns de som!
bara bus, bus, bus. ja, och om de är nån som är slow så är de väl jag har  vi kommit fram till. (jag o lena)
vi brukar alltid skratta åt henne att hon är seg, o visserligen, hon kanske inte drar lika mycket diskussioner o kommentarer som jag men hon observerar betydligt mycket mer. haha. jaja, jag är som dum ibland. kanske för att de är enklare att inte veta vissa saker? :)

jag o musslan ska beställa en jättesöt rosa  cd som vi kan ha när vi ska sola. hiihi. fan vad myyysigt!

nej, jag är inte på blogghumör eg, har för mkt damp i mig. tjingeling.

första skitdagen på länge...

mm. har haft alldeles för tokroligt och för mycket att göra för att ens tänka på att blogga. idag är första jävla skitdagen på många vad jag minns. trodde den skulle bli bra, trots regnet, var helt pigg o speedad men sen har bara de ena efter de andra jävlats. fuck.
har iaf fått surra av mig med min dampmussla. attans vad skönt, men de hjälpte inte helt, behöver ut o springa eller nått känner jag. men hinner inte.... suck.

annars händer tokmycket just nu, heela, hela tiden. har haft riktigt kul senaste tiden. att solen lyser hjälper ju faktiskt mycket :)

hoppas nån haft en bra dag idag, verkar ju tyvärr inte vara ensam om min skitdag :P
i morgon blir bättre, bäst hade den blivit om jag fått sätta mig o köra till umeå!



sommarfossingar ;)

har varit hos malin i morse o fått fixat fosingarna lite till sommaren, riktigt skönt. Lätt värt att betala för i stället för att sitta dubbelvikt själv och bängla. Sen är väl jag en av dem få som inte är fotfobisk i mitt umgänge.

nånå. jobb igen. men se så söta!

spyattack :P

urs urs urs. jag hatar att spy. & nu finns ingen tid å vara sjuk ens, jag är ju egentligen pigg & vill jobba o vara ute o va social. fi fan så typiskt!

helt galet roligt.

haft riktigt roligt i helgen. ja, tänka sig. faktiskt var ju tookfull också, fast d måste man ju prova ibland de med!
träffade min allra förstaste stammis igen också. Det är så roligt att vi rensat allt här tidigare så vi kan le åt varann igen, på rikt ;) för vi har haft ganska dåliga anledningar att blänga också. haha

den här veckan känns också rolig, kort vecka och så ska jag fixa mina fötter hos Malin på onsdag så jag riktigt är redo för flippisglid ;)


flippisar!!

wiie, äntligen har jag fått ta på mig mina söta flippisar som jag köpte innan vi for till utomlandet. ett par svart/röda ed hardy. fast inte för att jag slutat sörja mina fina jag råkade supa bort i piteå för det :P
nästa vecka får jag dessutom fixa mina fötter, härligt. ska göra nå kul på dem också :)

sitter o väntar på R, de var inte i förrgår man fick se honom så de blir roooligt. Fast de lär ju vara en hel del stackare som trängs på hultan idag kan jag tänka mig.

nå nu ringer lena. tjing

behöver åka...

typ till luleå el ngt o shoppa lite. bara en sån sak som en ny mascara. utbudet är stort här! :) lite nytt smink i övrigt hade inte suttit fel, min Id foundation ser ut att börja vara slut också. Sist jag trodde de räckte den iofs väääldigt länge till.
Ja, jag vet att de går att beställa, de är ju inte lika roligt...
Helg igen, härligt. Har dessutom inte gjort upp en endaste plan. (alltså börjar de krypa i kroppen snart)
Nånå, tyvärr verkar vi vara långt ifrån löning så de är nog ingen som har råd och följa med... faan vad pengar är tråkigt!

blek & prickig!

måste verkligen få sol, hatar den här vita känslan, yuck. Konstigt nog verkar de bara vara ansiktet som byter hud. Benen har faktiskt sådan färg att den går att leva med.

torsdag igen, redan, jag som inte hunnit mkt i veckan. otippat? hade ju tänkte hinna vara lite social med folk osv. nånå, fick köra gäsprace med pipen i början på veckan iaf ;)
fröken ö har ju iofs varit här o hälsat på, fast hon hör ju mer eller mindre till inredningen så d gills inte :)
har faktiskt lite sovmorgon idag, men då kör jag långskift i stället.
hm, nånå.

måste styra upp en frulledate med TT igen, jag är ju fasen hungrig hela tiden.... bättre blir de ju inte av att fantisera om vad som finns på nexan. huvva!

aja. nu ska jag gå å göra nått åt mitt självlysande ansikte :P

tjing

faan vad de kliar!!

min arm håller på o läka för fullt känner jag, o såklart får man inte klia. men god lust har man ju. får bita ihop ganska ordentligt. knäpp är man, föreställer mig hur skönt de vore o riktigt få riva me naglarna på skorporna. haha!
annars har faktiskt helgen varit bra. de lilla nu som var, jobbade ju stor del av söndagen.
har hunnit vara social med några som jag inte hunnit med på länge.
maja o alex bland annat (maja hade polare så henne såg vi inte så mkt av). lille token alex däremot roade mig & fröken Ö från d vi klev inte genom dörren.
galet söt när han börjar med och bli skitsur på faster, haha. inte så att han skriker eller låter alls utan bara rynkar ihop ögonbryn, eller ja hela ansiktet o blänger allt han kan, stampar i golvet. måste vara frustrerande att folk skrattar åt en när man riktigt försöker vara sur ;)

nu är d jobbvecka, igen. nästa vecka är iaf kort. men nu får det hända nå roligt tycker jag!

när jag ändå sitter här...

ja, sitter ju lika här, me ciggen i handen o känner mig inte klar för att sova så kan lika gärna kladda ner nåra nattflummiga rader här..
Haft en sisådär torsdag, blev irri på min revisor som hade dubbelbokat mig. Okej, jag om någon vet att d händer, men att skylla på förvirrade mig att jag var en timme sen. Neehädu, de ska hon få höra i morgon att d var jag visst inte. Fick ju svindåligt samvete så var tvungen att blippa o kolla skickade sms, hon hade fel, haha. (oväntat, har ju alltid rätt)
nej, men skämt & sido. dåligt. jag hade ju dessutom kunnat arbeta istället.

idag har den bästa av alla dessa Lindor varit på thebesök. De var riktigt mys o få surra en stund. Hon kändes glad & lugn också, d är skönt för har världens förmåga att suga åt mig när folk är trött o deppig.
Därför borde fröken Ö också vakna till liv, nå nu försöker hon ju iaf ta sig i kragen. Äter ju till & med vitaminer ;)

Var & knöck min gullegris idag så jag fick komma ut & röra mig lite. Fan vad härligt de var när man väl kom ut, me musik i öronen gick d bra mycket lättare också.

neej, nu ska jag ta o sussa så jag orkar upp för ska dra en våffelfrulle i morgon igen. fast med Tomasen i morgon, de borde ju vara en bra grund för en lyckad arbetsdag.

fick bilden på fasters gull som jag tänkt rama in idag. sööötaste! man blir helt glad av att kolla på dem ;)


d ska väl vara jag till d också...

ja, min stackars förbannade Näsa! Min lilla story börjar me att jag igår morse över morgonkaffet beklagar mig åt pip över att min näsa känns svullen... den kanske är just liite röd också. hm. vi kommer fram till att de kan vara en ny inneboende.
försöker lite lätt mörda den men de händer inget. Lägger ner d så jag inte ska se så hemsk ut till jobbet.
Tänker "smart" när jag kommer hem (tycker jag iaf) och ställer mig i dushen läääänge så hyden ska bli extra mjuk o jag lättare ska kunna döda utlänningen som bosatt sig under skinnet. Kämpar & kämpar men inget händer. Ger upp för jag är för trög för att andas genom munnen så blir ganska yr, haha. Smörjer in mig me alla mina bästa Decleorprodukter, tänker att jag går den snälla vägen så skurken kanske mognar o är redo i morgon. Men nej, mitt mosande hjälper inte på morgonen heller. Då kom nålen in i bilden, nej. Kommer ändå inget slusk från den, bara blod. Stackars näsa. Nu ser jag sådär lagomt nygråten ut Hela tiden! Röd o svullen näsa! Nånå, får se d från den ljusa sidan, mina ögon ser väldans gröna ut mot den röda snoken. Haha.
Nej, fuck. Har en riktigt ugly-dag idag. Känner mig fet också (tack PMS) & är sugen på precis allt! De gör ju inte saken lättare att halva jobbet PMSar samtidigt o bara vill ha GODIS. Puh.

Ska suga på mitt kaffe o min cigg nu. & Nej, jag är inte sur el deppig. I morgon kanske jag gillar mig själv igen ;)

helt myyys!

fan vilken rolig helg. långledig & de har verkligen märkts. Känns som om jag varit ledig en vecka minst!
Har varit väldans mkt intag av diverse onyttigheter. Tokmycket mat har vi då ätit. Sushi, thaigryta, vårrullar & tortillas. Riktigt kreativa har vi varit. Inte dåligt :) Sen har d väl slunkit ner en & annan öl också. Fast tycker ändå att jag hållt formen bra under hela helgen. Igår uppe på Harrys var några av oss i nyktraste laget men galet kul hade vi på dansgolvet ändå. (Bortsett från att man märker av alla kletisar på ett helt annat sätt, yuck!)

Har varit riktigt ovanliga blandningar på folk också. Såna som man inte brukar styra upp saker med, bara för att vi är sega att få fingrarna ur ;) Igår var tydligen morsan jobbarkompis kids hos Nina o SÖP! Mohaha!

Klockrenaste kommentaren igår.. En kille skulle ta shotfoto av hela högen o blev less på oss som inte kunde samla oss. "Batteriet tar snart slut, skynda er nu!!" Lotta."Neeejdu, de gör de inte alls, laddade d innan jag kom hit, haha!"
killen (som var lite småsugen på lotta) "faan vad du var klämmig då, är du sådär i sängen också?;);)" Lotta; "JAJAMEN, en riktigt GLÄDJEDÖDARE är jag! Mohahah"

Nej, nu ska jag göra mig klar & fara & äta hos päronen. Har kommit på att d är Evigheter sen jag ätit där, eller hos någon annan för den delen. Folk känner inte för att ta hand om mig längre tydligen ;)