revisorn själv.. haha

gick och grävde i en låda och sökta post-its. oj, hittade 1600 där. haha. "acke, har du satt några kontanter hit?" "jo jag satte väl dit en tusenlapp igår". -"jaha, okej. de var därför de var så mycket där". (lättlurad) "men, näää nina. du vet att jag aldrig har kontanter så inte har jag väl satt dit några pengar."

Kan säga att de där händer mig väldigt ofta. Glada överaskningar, tar på ett par jeans man inte haft på månader och kan hitta en 500 nerknövlad i fickan, ganska ofta en tvättad peng också. Visst det är mina pengar, men man blir lika glad varje gång ändå! :)

idag tänkte jag laga mat åt min mor & far eftersom vi Jämt äter där. Kan vara skönt för dem att få komma och få maten serverad också.
Julisarna är klara... nu är de som vanligt bara att hålla tummarna att allt hinner trilla in! Jag gillar julen riktigt mycket. Det är så roligt att Ge saker. I år var det extra kul för jag har verkligen haft tid att lägga tanke bakom alla klappar så det passar personerna som handen i handsken! ;)
Önskar bara att man hade haft mera pengar så man kunde köpa julisar åt alla nära.

njeee. inte finn fem fel direkt.

bilden på mitt öga var mitt första försök med lösögonfransar. jag vet, jag behöver inte men man kan inte få för mycket fransar! (så länge de inte ser plastigt ut!)

idag fick jag äntligen fingrarna ur och gick och köpte mig ett träningskort! fort blev man fattig. känns mycket att betala 2500 för ett halvår. nå, då är det jäkla bara att pallra sig till träningen.
i morse orkade jag fasen inte upp. min karl fick i sig några glas på firmafesten och ville inte sluta babbla när han kom hem så jag somnade aldrig....

snart julafton. ska bli tokroligt när man har en liten. han får visserligen inga klappar nästan alls i år men julstämningen har infunnit sig hos mamma iaf! tyvärr tillåter inte börsen till all julklappsshopping jag skulle vilja.

har iaf hittat mig en julklänning nu, äntligen. väldigt lik den jag hade igår. och jag är galet sugen på löshår, jag ser ju helt Menlös ut i axellångt. Eller så kanske jag klipper Kort i stället! kollade igenom gamla bilder för nån dag sen och såg  bild på (umeå)emma och chino. Du var skitfin i håret! Såg så himla fräsch ut i det vita! :)


Det är ju inte så ofta det synats att någon av oss faktiskt är frisör, men här gjorde de ju det :)
Saknar min älskade Jättenalle kopiöst mycket. Tänk så underbart det hade varit att ha honom som Storebror till lilla Mario. Kramgoare björn får man nog leta efter.

Lite hemsk är jag men jag saknar inte Hirax alls... Han fick ingen större plats i mitt hjärta. Chino är nog den bästa jag haft och han var med i så viktiga år i mitt liv och var bara bäst när jag behövde honom. Hur många hundar kommer och lägger sig På sin matte och bokstavligt Kramas när matte är ledsen? Jag vet att den hunden skulle gå genom eld för att han ville att matte skulle vara lycklig och han var verkligen Bara Min pojke. Han kommer alltid vara min Ideal-hund. Han var precis som jag vill ha en hund och vackraste schäfern jag sett. Som Aina(en dam som haft och tävlat schäfer hela sitt liv) sagt åt mig så många gånger "men nina... det vet du ju att en sån maffig hane som chino kommer du aldrig få igen, ett sådant huvud som hade är de inte många som har.."
kramnallis

.

julbord

japp, första julbordet avklarat. eller nej, fasen det var ju andra. åt ju faktiskt med mitt jobb här i veckan. minnet är bra.
slog på stort och klädde upp mig. det var ju inte i förrgår direkt. lånade en klänning av erica, kändes skitsnygg. men nu i efterhand när jag la in bilderna på datan så ser jag att jag är ju ännu några kilo för mycket. (det vet jag när jag står på vågen också).




okej, hållningen gör ju sitt också, men bara min mage drar ihop sig och brösten krymper lite är jag nöjd. men med tanke på att min kropp agerat bostad för en liten filur i 9 månader och efter det producerat föda är jag ändå sjukt nöjd att jag faktiskt krympt så fort som jag gjort. Det är coolt hur vi fungerar ändå.

Iaf, pallrade mig hem efter att ha lastat i mig Tonvis med mat för jag saknade faktiskt min lilla gosse. Blev lite onödigt mycket med både jobb och julfest på samma dag. Sen kände jag faktiskt att jag inte hade mycket där att göra. Kände ju i stort sett ingen och hur illa det än låter så orkade jag inte engagera mig för att lära känna heller.

Grattis till L som fick sig en liten tös idag också. Fasen vad Mysigt!! Nu grinar min gosse så de är bara lägga ner de här.

Slänger in en bild på mitt öga så fröken N får se hur jag lyckades ;) Inte så stor skillnad direkt men ;)

jobba sig lite...

i morgon ska jag jobba lite. blir roligt. vet ju redan nu att jag har en söt kund...
går segt med mina kvarvarande julisar... de är ju just typiskt när man inte är ensam som ska fixa saker. nånå.
ska ta och slå in två till paket. är så ruggigt tomt under min gran (med mina tråkiga svarta kulor!) hade varit finare med färg!

dåligt med blogginspiration när folk är så dåliga på att kommentera... suck. Jag vet, alltid detta gnäll :)

hejsvejs

kallt!

en såndär riktig hemmamys dag idag. Fast har ju ändå tänkt ta mig till träningen. Måste förbi badhuset också och köpa kort, dyrt som fan är det! Varför har man slutat räknas som Ungdom redan??!

Har ju rabatt på Kicks idag och i morgon så hade velat hinna ta mig dit också, men jag vill verkligen inte packa lillis i vagnen i den här kylan för att sedan gå på affärer då det direkt blir tokvarmt (=ARG gosse).

Jag är så less på våran lägenhet... Den är så liten och dålig så man måste verkligen använda huvet för att allt ska få plats... dessutom måste Var sak Ha sin egen plats. Alla vet ju hur bra jag är på att sätta tillbaka saker på rätt ställe.

Ska gå ut och jobba lite till... Det var riktigt roligt även om jag inte har lust att vara utan Mario. Jag vet ju att det spelar ingen roll för han, men för mig ;)

Julbord på fredag och jag har inga kläder... Ovanligt? Vill ha nån fin klänning. . . hm....

Fick hem fröken franssons julklapp idag, blev riktigt nöjd! :) Ska slå in den så vi får lite mer under våran nersläckta gran. Det var ingen hit att köpa en julgransbelysning med 200 lampor, fint så länge dem lyste men Helt omöjligt att hitta vilken lampa som har pajjat!

Föresten, jag tycker faktiskt att min son är lik mig... och min pappa.



Just ja, bakade en tårta till svärmor när hon fyllde år också.



Det är fasen riktigt roligt att baka... eller egentligen bara att sitta och leka med marsipanen. Helst skulle jag bara göra rosor, galet förtjust i rosor.
På tal om rosor har jag funderat på att tråka ut Tomas med att göra massa fler rosor på min kropp. Jag är gaddsugen som tusan!

morgonträning och tvättmaskin!

jisses vad skönt det är med tvättmaskin. det märks att man just nu är inne i ett litet annorlunda stadie i livet  när man blir svinglad över en sån sak. men kan säga att de är inte lite ångest när spy,bajs,kiss tvätthögen växer och man vet att man inte kan göra sig av med den förren om en VECKA!

Beställde ju lite julisar åt min lillis i torsdags eftermiddag.  Igår trillade en avi ner i brevlådan. Ganska imponerad blev jag. Så babyshop.se får lite beröm för det MEN såklart då dem varit snabba hade dem lyckats packa fel en av sparkisarna & jag is som vanligt Inte tjorva och skicka tillbaka!

och ja, jag är lite shopoholic när de gäller min son, men man kan ju inte låta bli. eftersom jag såklart tycker att han är helt perfekt så är han ju så söt i alla kläder.

Så ett tips till mammor, finns HUR mycket snygga bodysuits som helst. Dem är superenkla och sköna för bebbarna när de börjar bli lite rörligare. (jag gillade inte dem så länge mario var svag i nacken och knövla över huvet, men från strl 68 ungefär) Eller julklappstips till oss, har kommit in flera nya som vi missade. jättesöta.

Jag börjar inse Varje dag att vi behöver fasen ett hus! Mario behöver ett eget rum & jag också. Jag vill ha en hörna för mitt smink och mina hårprylar för man glömmer fasen vad man har  för skuggor och andra roliga prylar när dem ligger i olika sminkväskor överallt.

måste ju nästan blogga lite!

jag är själv less på att se mitt farsdags inlägg varje gång jag går in på bloggen... har väl inte hänt så mycket. inte tränat på ett tag då mitt knä pajjade. nu känns det nästan bra så ska testa träna i morgon! :)
var in på thomas sabo hemsidan och kollade om de fanns något nytt kul så här i julklappstider... och så är jag själv lite sugen på en till ring. snubblade över ringen jag fick när jag fyllde år och höll på att svimma när jag såg vad den kostade.
Den är ju verkligen tokfin och jag älskar den men de är lite jobbigt för samvetet att få dyra presenter. Speciellt nu när man inte arbetar och sen har ännu en till att försörja så man inte kan ge igen likvärdigt.

Jag har iaf klart med några julisar nu. Ackes är klar, tycker jag var riktigt kreativ där... Hihi. Och Ericas är klar. Mammas och pappas är klart vad det ska bli iaf och sen blir det nog inte så många fler.
Självklart måste jag ju ge nått åt min lilla älskling också, även om han inte fattar nått än. Han har iaf fått en hel hög med kläder från babyshop nu. Jättefina bodysuits (onepiece) som han kommer ha hur söt blöjrumpa i som helst!