hyffsat ilsken!

aja, skitsnack. kommer ju fram saker då och då. fast visst skitsnack tror man inte man ska behöva höra. inte från sådana människor som verkligen hycklar och säger sig vara så raka och ärliga att dem Alltid törs säga vad dem tycker och tänker. Bullshit.
Trist, den här tjejen trodde jag verkligen bättre om. Det lilla vi nu hunnit lära känna varandra hade vi ju mkt likadana intressen o värderingar osv.

Jag is inte ens försöka linda in något. Jag är arg. Varför inte fråga mig i stället för att sitta och spekulera och prata om mig. Ja, såklart handlar de bland annat om kommande bebis och andra spekulationer. Självklart vill jag ha barnet annars hade den legat i soporna för länge sen, men hela världen ska verkligen inte behöva stanna upp och handla om mig graviditet. Förstår ju att min vänners liv handlar om annat än illamående och trötthet och längre fram om annat än amning och bajsblöjor. Och nej, jag ser inte fram emot att bli tjock, har redan gått upp mkt och gillar verkligen inte känslan. Men alla älskar inte att vara gravida även om de i slutändan leder till något häftigt.

Det sitter väl som vanligt i avundsjuka el något annat så man måste surra. Tyckte de var lågt. Allt sånt där kommer fram fortare än fan även om man inte tror de.

i helgen blir de stugan till min lille vovve. har varit galet tomt utan honom i veckan. :)

Kommentarer
Postat av: Catja

Faan så typiskt! Det kommer sånna korkade jävla kommentarer från lite överallt i början. Man får försöka skaka av sig det bara....

2010-02-12 @ 16:04:03
URL: http://nojjigmamma.blogg.se/
Postat av: Linda

Grattis till bebisen i magen, vad roligt! Trist att du ska behöva må dåligt bara, men det går över tids nog :) Tråkigt att folk ska prata så mycket jämt.. man får försöka att inte bry sig bara, men det är inte så lätt! :/ Lycka till med allt! //L

2010-02-12 @ 21:23:39
URL: http://alskadeunge.blogg.se/
Postat av: Anonym

Stort grattis till bebisen!



Från mig och flickorna :)

2010-02-13 @ 23:00:19
Postat av: Lotta

Tråkigt med såna människor!

2010-02-13 @ 23:37:58
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: tessi

Grattis till bebisen i magen och här är en till som inte tyckte de var så underbart och vackert att vara gravid.. Klart värt det men inte roligt..

2010-02-15 @ 14:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback