fina gravida...

ja, till och med jag kan tycka att vissa Är gulligt gravida.. Om allt är lagomt med en liten kula. Kunde jag ju ha räknat ut med lilltån att jag inte skulle hamna i det facket. Neej Poff så var man som en ladugårdsvägg över röven och sen kom magen. Det är inte roligt faktiskt.
Kollar jag på mina gener kommer jag nog bli som en pingu jag också innan det här är klart.. Puh.
Fick ett råd att faktiskt inte vara jävlig med mig själv och tvinga mig ut på diverse "vara fin" tillställningar, man kan inte klä o göra sig fin känns det som.
Bara två helger att ta sig igenom då... 30 års kalas, sen 40 års kalas. Efter det drar jag till stugan igen o gömmer mig i jockes skoteroverall :D

Händer inte så mycket just nu faktiskt, sovit galet mycket. Är väl säkert mitt dåliga blodvärde o blodtryck som jäklas.
Har varit på ultraljudet nu iaf, det var häftigt att se en bebis därinne. Tyckte nog hjärtat också. Nu vill vi bara att den ska kännas utifrån också!

Nej, nu äre jobbet som gäller.

ingen karl hem igår inte...

nej, första planet från new york hade varit försenat o det strulade ju såklart till dem med anslutningsflygen, hit upp går ju inte allt för många så nu sitter krakarna på tåget. kommer nog ha en trött och ynklig en som kommer hem.

nu börjar de kännas lite i magen, då börjar poletten trilla ner att jag faktiskt har något därinne, jag har inte bara blivit Fet. Fast det känns så, vad ska jag med en jätteröv till?? :)
Fast å andra sidan har min mage också exploderat senaste veckorna känns det som, så nu känner man sig mera gravid än lönnfet.

Har börjat klura lite på gravidbilder. Johanna frågade ju om vi kunde tänka oss parbilder & självklart, gillar ju de där med foton och såg så himla fina gravidparbilder i helgen så såna vill jag ha.

Nej nu ska jag väl börja se över fejjan i spegeln innan jobbet. Igår glömde jag Mascaran, haha. Såg det hos mamma iaf så hann ju få dit lite innan jag kom till jobbet.


go morgon!

sitter faktiskt me kaffekoppen, ett bra tag sedan jag orkat göra kaffe på morgonen hemma. mina underbara lugna mornar med kaffe och cigg är ju bara ett minne. haha. helt ärligt så längtar jag faktiskt efter en bastuöl och en cigg, el ett paket ;) redan.
har faktiskt e bra måndag morgon. fick ju bokat en utlandsresa igår, till turkiet från kiruna med en till tjockis. känns såå skönt att ha något att längta till som inte är jääättelångt bort. Iofs ska jag till umeå nu i helgen o de är ju inte heller fy skam :) ska bli roligt att se emma o kanske linda med jättemagarna! då får jag känna mig lite smal ;) hehe

Ikväll kommer hjärtat hem, så vi hinner ses några dagar innan jag drar iaf. Men det är skönt, vi kan vara nykära hela tiden med såna här pauser titt som tätt. Lite tråkigt bara att våran lille tok far till stugan nu på dagen, blir tomt hemma.
Känns faktiskt att det händer något med lydnaden iaf... puh, men de är låångt kvar.
Nu ska jag sticka till banken och sen på "dagis" me Hirre.

Tjing!