min lillprins är fräsch igen!

det var en seeg sjuka. siktade på att den skulle vara över på ett dygn. och visst spyorna och skiten var över men då kom de jobbiga. Lillis var otroligt seg ville absolut varken äta eller dricka. Till slut fick vi i han välling iaf då acke kom från jobbet och vi var två och bråka med honom. Efter en liten dutt välling en gång i timmen började han bli sig själv igen.
Urs vad det gör ont i mammahjärtat när ens Mini är sådär sjuk. Det går nog inte att förstå om man inte har en egen för man lider verkligen själv också, det gör riktigt ont i en. Det är inte för inte man säger att man hellre hade tagit det dubbelt upp själv bara dem slapp. Men jag vet, han måste gå igenom alla dessa sjukdomar om och om igen och jag tror de är lika tungt varje gång.

Blev ju som ni kunde räkna ut ingen umeåresa, första spyan kom i hallen i bilstolen. Vilken Jäkla tur! Men längtar efter Emma & Wille så det kändes grymt trist.
Gullungarna som kom iväg till Umeå kom med en söt liten påse till mig som plåster på såren för att jag inte kom mig iväg. En ny highlighter och ett nagellack från Mus & Kaffesnask från Lagerhaus skulle jag tro? Nagellacket behövdes verkligen för jag hade Ingen rolig vårfärg nu. (nej, mina femtioelva färger jag haft har jag burit till Nattis, jag var ändå less dem och hon behövde dem bättre).
Iaf, Mario älskade blinkblinkpåsen så han fick sig en present iaf.
Känner att jag får ingen struktur över mitt skrivande så jag lägger ner.

Vart ett litet inlägg iaf.

roadtrip me våra minisar.

ja, det verkar lovande för våran Resa igen. Mario har varit feberfri sen igår kväll, puh. Gillar inte när min lillis inte är helt kry.
Nu är de bara hålla tummarna att alla våra småttingar håller sig friska tills i morgon.
Har varit och lånat mig lite jeans av fröken Nyström, Jisses jag kom i hennes 26:or. Det trodde jag aldrig! Jipiiie!

Har varit på hälsa på sväng i KOS idag. Startade dagen tidigt och for till Anneli och Stefan. Fick träffa lite goa hundar, schäfrar såklart. Vi vill ha en egen! Men vi kanske lånar Memphis ett tag om de blir för jobbigt när de är löp i huset. Inte oss emot, en riktig nallebjörn :)

Håller på med min packlista nu, fick ju utöka den jag fick av MammaLina med lite grejer då min son inte äter nå tisse. Blir spännande att se hur våran bilfärd med 2 små knodds går... Hoppas att vi kan tajma mat & skitpauser liitegrann iaf ;) Nu är ju min min första Ensamma resa med gossen så ska kolla om Coachen har nå tips åt oss.

Det var ju tänkt att vi skulle fota oss på TheStudio i Umeå. Hade varit grymt roligt men jag har fasen inte råd :( Även om fotograferingen är gratis så känns det lite meningslöst att slösa 4 timmar av deras tid när jag inte har råd att köpa några bilder.

Nej, har gjort ett jäkla ryck här sen vi kom hem & ska fortsätta nu så jag lämnar hemmet i fint skick ;) (då kan jag väl iaf förvänta mig att det ska vara det när vi kommer hem också?)

Dåligt med bilder nu men Ska verkligen försöka fota mycket i umeå så ni får se hur vi har haft det! :)

min dator vill ge upp! :(:(

min skärm vinglar fram och tillbaka och nu lyser den dessutom väldigt svagt... det ser inte bra ut det här!
visserligen har den varit med om mycket den här. Blivit smält på spisplattan några gånger på den "gamla goda tiden" då vi jämt satt under min fläkt och hade förfester här.

min son är lite risig. fick feber igår. håller tummar och tår att det går över för är verkligen tagg på umeå nu! hoppas verkligen att lilla wille inte får några Kalas-baciller heller. Det är många saker som ska stämma. Men förstå så roligt vi kommer ha, vi är ju sånt bra gäng.

Våran favorittjej Therese kom hit och agerade barnvakt i morse så jag fick pensla min utväxt. (acke var i bilmekarbrancshen)
Stackaren trodde jag hade hintat om att jag behövde Få min utväxt gjord när jag diskuterade val av färg. Så var faktiskt inte fallet ;)

Lilla Familjen Nyström-Nordström har varit här på skitkalas. As usual tömmer min son magen när Lina kliver innanför dörren. Det är en jäkla tur för oss att hon brukar komma nästan varje dag ;) Äckelvarning på dem här raderna, jag vet. Men orka? Ta mig med en nypa salt i stället.

& Jo, jag kom på vem människan som kommenterade var. En gammal klasskompis från högstadiet. Tror inte någon vinner på att jag nämner namn för skulle tro att ingen ändå känner till henne. Vi har inte pratat på 10 år och tjejen i fråga har inte bott i stan sen gymnasiet skulle jag gissa på? Well, det är roligt ändå att man ännu vill läsa om mitt liv men synd att formuleringarna var risiga & att jag läste kommentarerna på ett negativt sätt. Hade jag ju inte behövat?
Trodde att de var någon som hade med våran resa att göra, hade aldrig kunnat drömma om att de var nån som inte känner mig längre?

Nu ska jag pussa på min son! Ja, jag borde nog pussa på min karl också, de får man inte heller glömma. Men det är lätt hänt när den lilla mannen i mitt liv är så kramvänlig ;)

jaja, då var mysteriet löst.

ja jisses så de kan gå. en människa jag inte pratat me på 10 år. hade jag aldrig kunnat gissa.

mario vill mest ha datan så kan inte blogga just nu :)

ja jävlar...

visst fick jag ju upp statistiken. tusen tack. jag hade ju inte direkt få läsare före detta lilla krig men nu jäklar. haha.
jag har ju mina aningar om vem de är nu också. but why? känner man till mig så vet man ju att jag är väldigt lättretad så man kan ju formulera sig finare än "planera bättre kanske?". haha.
den satt ju verkligen där den skulle eftersom jag älskar att planera Allt och gör det jävligt bra dessutom.
Därav har våran resa löst sig så nu blir det UMEÅ bara alla håller sig friska!! :)

Kan ju tala om att halva stan och mer därtill blev involverade i detta pyttelilla som blev till nått JÄTTESTORT. Jag är världens tjurigaste så ett litet ipnummer ska vi väl lyckas spåra.
Fast egentligen, det är ju ingen BigDeal överhuvudtaget, jag är bara sjukt nyfiken. :) & Allt går om man vill.


nu skiter jag i det här.

fortsätt gärna kommentera anonymt. varsegod. du lyckas ju irritera mig för en sekund iaf ;) men om de är som jag tror att de är någon som egentligen känner mig så föreslår jag ett sms till mig nästa gång i stället.

Till något helt annat. Min lilla älskling har sagt MAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMA hela dagen lång. haha, han har verkligen gjort min dag, men det gör han varje dag ;)

ja jisses.

vad man kan tolka saker olika. läs min rader om umeå och få det sedan till att jag tycker något speciellt? Jag gjorde rätt i tidigare inlägg då jag struntade i att beklaga mig för allt misstolkas alltid. Det är uppenbart att alla inte kan "läsa min tonlägen". Ska inte säga mer, man tappar lite blogginspiration av sånt här för man måste verkligen förklara precis hur man menar allt för att de inte ska tas fel.
Jag säger som vi sa tidigare idag "jag gillar inte tjejer, de är fan jobbiga"

jisses vilka rakryggade ;)


S
ka tillägga att det inte är Jag som planerat Dåligt utan att planerna Ändrats.
& Emma, jag försöker komma på en bättre lösning.. Har inte gett upp än!;)

Vilka fega människor det finns som inte törs lämna namn... Coolt att vara uppkäftig och komma med åsikter om man inte kan stå för dem? Well, det är ju kul att någon vill reta en iaf ;)

ja herregud.

har haft helt fullspäckade dagar den här veckan känns de som. Det gillas verkligen!
Öppen lek igår med Hela gänget. Linda & Milton, Linda & Ronja, Lotta & Vanessa, Lina & Melker och Sara & Melvin.
Det var faktiskt ganska kul, även om de var Väääldigt livat där och en störig unge som verkade besvära alla mer eller mindre. Jag måste erkänna att man har god lust att dra en ramsa när dem håller på att mosa ens egen unge. Som tur var hade vi ju en rutinerad mamma med oss som styrde upp det där ganska bra. Jag blir rent av imponerad när jag ser såna som fru Larsson som kan handskas med Alla ungar på ett bra sätt.
Nästa gång måste vi iaf ha med oss kameran så jag kan fota hela gänget.

Idag har Therese varit o morgonmyst & busat me gossen. Sen kom Lina & Melker och så gav vi oss ut för att svettas lite bland alla galna damer som jagade rabatter. Melker var inte på shoppinghumör så vi fick vända ganska fort.

Sprang över till kappahl med Mommo nyss för min gosse har verkligen vuxit ur de mesta av sina kläder. Hittade massor med fina basickläder med mycket färg. Ungar är ju bara för söta i klara fina färger, som små karameller. Haha och med alla finfina Rabatter fick han en bra basicgarderob för 300 spänn, som hittat. Då betalade Mommo det mesta också så de blev ännu mer billigt ;)

Sen tjorvar den här jävla umeåresan som vanligt... Men förstå själv, jag sätter inte min son på en 7 timmars tågresa för EN dag. Dels måste det bara bli en massa Stress i lillens huvud och sen kan jag inte tänka mig att åka ensam tillbaka med en garanterat vaken sprattelgubbe.









btw..

varför växer endel människor aldrig ifrån sina mindervärdeskomplex? Ta nu mig på rätt sätt, jag har absolut ingen irritation eller ilska just nu.. Bara funderar över det här? Jag trodde man växte ifrån sitt dåliga självförtroende och sin avundsjuka gentemot andra. Alla vet ni att ni garanterat kan räkna upp hur många som helst av era Vänner som inte unnar andra komplimanger. Jag vet att jag garanterat är precis som alla andra dålig på att komma ihåg att säga att andra människor är fina och bra osv men jag försöker verkligen att minnas det. Men jag märker ju också att hälften av ens vänner Unnar inte ens att säga snälla saker, är dem rädd att man ska må för bra med sig själv då eller?
Fast jag har lika många som är bra det ovanstående så ta nu inte åt er allihopa... Men tycker bara alla kan tänka till för man kan lätt göra människor glada. Det kan faktiskt göra en människas hela dagen med ett snällt ord.
Man mår ju faktiskt bara bättre själv av att vara Snäll.


ut igår...

precis som jag räknat ut innan blev det inte speciellt roligt. (neej, jag gick ut som en pessimist). Men folket på Nex var konstigt? Massa äldre människor som man aldrig sett förr. Det gick att räkna på en hand vilka människor man ville prata med. Tyvärr. Det är ju typiskt när jag väl skaffat mig barnvakt och lämnat min guldklimp.
Absolut inget dåligt till dem som går ut ofta och har bebisar, jag skulle önska att jag kunde vara med så.... men jag kan inte, Min gosse är bara Bebis en gång och jag märker ju att tiden bara springer fram, jag vill som hinna njuta av det maximalt och är väldigt snål att låna ut han. Jag njuter ju verkligen av varenda minut med honom, man är ju mest glad hela tiden då hans humör oftast bara har ett läge; TOKGLAD!

Jag höll mig i alldeles för skötsam form iaf, det gjorde inte min karl. HAHA, men så var det ju det där med skillnaden på Mammor & Pappor. Sen kom jag på i fredags kväll när jag satt och funderade... Vad fan ska vi gå ut parvis för? Det slog mig att sånt gillar ju inte jag egentligen. Man går ju fan ut för att umgås med vänner och jag är absolut ingen sån tjej som sitter fast i min kille Hela kvällen. Hellre tvärtom. Jag älskar min karl såklart, men vi umgås ju dygnet om så det var en tabbe. Hade garanterat haft roligare om jag sett till att styra upp något med brudarna i stället. Men de blev som bara såhär & jaja de går ju det också Nångång. Vi hade hursomhelst våran Första Utgång tillsammans igår. Haha.
Acke tänkte tillbaka på sommaren vi började (vilket inte är speciellt länge sen) när han Varje gång blev sviiinglad att se mig på krogen bara fick ett snabbt "Hej,hej"(sådär me "jobbninaröst"). Hände mer än en gång att han gick hem och sen ringde jag "hallå, vars tog du vägen, hade du inge roligt eller?" haha, stackarn.

nä, nu ska jag packa ner min son i vagnen och promma till mommo och moffa. lillen såg riktigt besviken ut när dem gick för ett tag sen.



Kolla, min piercing gör sig precis som jag hade tänkt att den skulle, en till skrattgrop ;) Så jag inte bara har på ena kinden!



Tyvärr måste jag såga Ericas fotokunskaper, haha. Vi skulle ha en macrobild på mitt öga i dagsljus ute så de skulle synas varenda lilla detalj men såg ju nu att de var väldigt grumliga bilder.... ;)

Nu måste jag kila! Harebrahej!

full rulle.

igår, ronja & linda + marios moffa kom hit just före tio. hade lite bebis häng och surande om vem som skulle få röra i vem osv.


Marios bästis Therese kom också hit och vi drog ut på marknaden. Mallo kom också me vagnen och jäklar vad många hatblickar vi fick. (fast jag minns att jag själv Hatat dessa jävla barnvagnar som är i vägen Överallt). Nu däremot anstränger jag mig för att Inte råka köra på folk eller blockera vägen.
Var förbi Lilla Milton också efter marknaden och jäklar vad glad lillkillen blev när han fick se Mario. De är fränt att de ser att de är en till "som dem". ;)
Nej, nu gnäller min son så ska väl börja klä han och hoppas att min karl kommer hem snart så vi kan gå ut!

Harebrahej!

guling

ja, min son är ju hyffsat fint gulfärgad om snoken... har bara sett de på foton. visst ser jag att han har lite fräschare hudton är "likblek" men de har jag inte tänkt så mycket på. Har ju själv olivfärgad hy så vore ju inte så konstigt om han också är lite gröngul i tonen.
Ska lägga in bilden där jag riktigt reagerade på ansiktsfärgen.
Som vanligt sedan man blev mamma började jag analysera vad fan det kan vara... gulsot osv. Tänkte lite mera realistiskt och kom på att han faktiskt häver i sig Väääldigt mycket morotsjuice och jag har dessutom stoppat morötter i nästan all mat jag lagat.

Mitt charmtroll, tyckte han såg så himla snäll ut på den här bilden, som ett litet lamm. Inte alls som de lilla bustroll han egentligen är ;)
Till och med morbror jocke sa idag att jag har en liten Mini-me. Det är roligt för han brukar inte "tycka" speciellt mycket om likheter hit och dit.

I morgon ska jag gå och jobba lite så Mario ska få vara med sin Farmor. Blev en liten update iaf.
Harebrahej!

bebishäng

styrde upp lite Mammabebis häng idag bara för att man har faktiskt en hel del gemensamt.
Haha, trots sällskapet så kunde man ju inte låta bli att känna sig lite halvdum med alla sina bajs och mat funderingar. Men man får mycket tips faktiskt. Roligt att Sara&Melvin också kom så Mario fick se en jämnstor kompis. Sen var de såklart Lina & Melker och så kom Lotta & Vanessa också. Verkligen en pluttig liten dam. Fränt att det är så stor skillnad på pojkar och flickor redan vid så ung ålder.
Har tack vare den färskaste mamman i gänget blivit lite taggad att gå på öppen lek. Ringde ju såklart och rekade läget med Min Coach först och hon tyckte verkligen att jag ska lägga min bacillskräck åt sidan och gå dit. Ska ge det ett försök nästa måndag, Så alla som vill kom dit då! Mellan 9 och 12 är det väl?

haha, kom på en sak... man måste verkligen kunna ta mig med en nypa salt ibland. Tyckte alla såg lite roliga ut när jag berättade att jag visat min son hur man gör när man kryper. Mohaha, kreativiten hos MammaNina är det då inge fel på och alla idéer är ju bättre än ingen. Och jag bjuder gärna på mig själv, har inte allt för mycket hämningar! ;)
Det bästa när jag kröp åt Mario var ändå hans reaktion ; den lilla filuren viker sig typ dubbel i skratt!

Slänger in lite bilder på gänget från dagen :)





Hoppas de är okej att jag slänger upp era kids också, annars får ni be mig ta bort! ;)

musik..

hamnade på youtube och letade lite låtar idag. finns så otroligt mycket fina. har ju redan klart våra bröllopslåtar så ska egentligen inte lyssna och leta fler (bättre). dem jag har är såna jag nästan redan nu snyftar av när jag föreställer mig oss i kyrkan och världens bästa linda sjunger.
jag vill ju ha ett riktigt Vackert bröllop, ett sånt man blir Rörd av. Jag vet ju säkert att iaf min pappa & min karls mamma kommer snyfta och alltid drar dem väl med sig någon. Själv kommer jag nog också ha svårt att hålla mig & vi är farligt många nyblivna känslosamma Mammor där.

På onsdag är det exakt 4 månader tills vi ska gifta oss. Coolt, de är ju Snart. Längtar men samtidigt inte för det betyder att Mario snart ska börja hos dagmamma. Nånå, jag ska dra ut på det så länge jag bara kan. Han är ju så liten min "beebis" ;) Måste bli lite flitigare med kameran känner jag. Tycker själv det är jätteroligt att läsa Allas bloggar då dem varit flitiga och fotat sina små :)

Funderar över mina brudskor... Har ju ett par klara men dem vill väl ingen egentligen att jag ska ha under vigseln? (och nej, sen När bryr jag mig?) Men jag skulle ju kunna passa på att att få köpa ett par klackisar bara för att ;) Nå jag får se hur jag gör.

slö på att blogga igen.

har tänkt blogga, men har som inte riktigt hittat tid eller haft ro kanske man ska säga.
var och jobbade några timmar i fredags. lagom att gå ut några timmar här och där. sen hade vi fredags mys me therese. mario showade och spexade och krävde full uppmärksamhet av henne hela kvällen.

såg en annan nykalvad mamma på jobbet, också tokfräsch. man blir som impad. men det är viktigt att inte glömma att ta hand om sig själv tror jag. givitvis hamnar man i andra hand nu, men jag tycker ändå tiden finns till att ta hand om sig själv Samtidigt. Mario gillar då att sitta o titta när mamma fixar frillan eller lägger make. Haha, jag håller tummarna att han blir en liten Stambro när han blir stor!

igår var vi på Dop. Lilla Lars Milton Alexander Isaksson Luspa. Det var jättefint faktiskt! (jag säger Faktiskt då jag tycker de brukar vara segt o långsamt). Lindas lilla systerdotter sjöng och Lindas syster. Jättefina låtar .

I fredags svällde halsen upp på mitt lilla hjärta, ena sidan såg ut som han hade påssjuka. Läskigt tyckte jag men han åt bra och drack bra och var glad och ingen feber så jag insåg ju att de inte var någon idé att ringa in. Svullnaden gick iaf ner och nu är han som vanligt. Kanske har nått med förkylning att göra, vissa säger tänder så jag vet inte faktiskt?
Mario tar sig fram bättre o bättre. Eller egentligen tar han sig åt alla håll Utom Framåt. Hans pappa skulle nog vilja vaddera in hela pojken eller lägenheten. Haha. (jag tror han tycker jag är vårdslös som lägger stackaren på Golvet!:D) Golvet är ju farligt hårt. Och ja, han slår sig ibland. Men hela Livet i sig är livsfarligt i mina ögon så då är en bula i huvet det minsta man behöver oroa sig för.

Fan vad trist att Emma och Wille inte kom. Jag vill ha hit dem! Så får Mario hänga me lite större kids också. Nå förhoppningsvis håller Alla sig friska så vi kan ta oss ner om två veckor!

Nu ska jag göra nå vettigt här. Ska nog snart sätta lillen i vagnen o gå ut lite. Kanske lämna ut lite fler inbjudningskort. Har inte skickat ut några så Tro inte att Ni inte är bjudna för att några få har hunnit få sina!;)

mammahäng

hängt me lilla melker o mamma lina. jisses hon är fräsch den fröken, man skulle aldrig kunna gissa att hon kalvat för en månad sen. jag menar de är ju fullt lagligt att vara som en enda stor deg som inte tar sig ut genom dörren, men nej, social är hon också! jag menar absolut inget dåligt, jag Är impad. (kanske man skulle säga avis också) Skulle jag ha fixat de sådär bra hade jag lätt lagt en till på jäsning.
det är som mysigt me mamma häng, speciellt när det är lite olika åldrar på våra knoddar för det känns som evigheter sen mario var sådär Bebis som melker är. även fast jag inte tyckte de var speciellt mysigt då och trivs mycket bättre nu verkar jag ha glömt de ;)

ska gå å jobba några timmar i morgon så först kommer moffa hit och sen faffa.
våran lilla filur har ju börjat bli lite blyg så kan inte lämna åt vem som helst längre.
sen blire nog bebishäng igen för våran pappa ska på fest.

slänger in lite bilder för är hyffsat seg i skalet. har fått mycket gjort idag, kommer som alltid igång här hemma efter våra vagnrace.


fick skoterbrillor av farbror johan igår. haha

å sen fick han grisa lite med mellisen, kul hade han iaf ;)
och lyckades pricka munnen med skeden flera gånger, mamma blev lite impad :D


hungrig och sur!

ja det är jag, jag skulle egentligen vilja skriva av mig här och beklaga mig Om allt men det ska jag fan inte göra för de är Alltid någon som läser det som tar det på alledeles för stort allvar.
det är kanske vettigare att försöka få i sig någon mat? jag har tränat idag så det lilla jag stoppat i mig idag har väl försvunnit för läänge sen och märks då humöret börjar svikta... men jag är Less på att laga mat och jag är Less på makaroner och korv.
haha, lyxproblem jag vet.

presenter...

fina Aina var här idag me lite presenter till mario. en liten "diktbok" hade hon med sig också.
"ett barn gör kärleken starkare
dagarna kortare,
nätterna längre,
sedelbunten mindre,
hemmet lyckligare,
kläderna sjabbigare,
det förflutna glömt,
och framtiden värd att leva för"


söt och enkel liten vers eller vad nu sånt här kallas? skitsamma. ni vet vad jag menar.
jag är ingen hejjare på att slänga med fina och svåra ord så man kan nog verka lite lätt korkad ibland, haha. det gör mig inget.

har testat laga egen barnmat idag. min son såg verkligen skeptisk ut, det förstår jag. hahah. han vänjer väl sig.
jag är trött så ska nog snart ta kväll... blir ingen bild i det här inlägget, dåligt av mig.

mario och melker har shoppat lite.

drog en vagntur idag, de var ju sol så man måste ju! dessutom blåste det inte såå farligt. gled in en sväng på Lindex då svärmor surrade om nått Rea-sms som skulle ha kommit? Inte direkt rea men 3 för två iaf.
passade på att handla lite färg till lilltrollet mitt.



Hoppas att kappahl har lite roliga barnkläder för Lindex har fasen inte mycket... Egentligen skulle man inte köpa ljusa kläder heller då vi grisar rätt mycket med mat just nu och många grejer verkar vara väldigt kluriga att få bort.
Hoppas Emma & Wille är friska och krya till nästa vecka så dem kommer hit. Nu har vi ju fått träffa Fröken F men de blir väl som vanligt inte mycket nu igen då hon säkert kommer igång med sitt vanliga jobbande :P Tråååkigt!

Har väl inte så mycket att säga tror jag... Ja just ja, köpte en mascara idag, Loreals nya 4D... Inte så mycket att hänga i julgranen tyckte jag, en fibermaskara och dem blir verkligen trådiga.