Jul!!

Nu känns det äntligen som jul när granen är framme! Måste bara köpa en klapp också så de riktigt blir känsla...
Mario gillar julgardiner. Perfekt att gömma sig bakom då dem är lite genomskinliga så känner man sig inte instängd;)
Och en morgonkreativ klätterkille!


Varför??

Varför lyckas jag alltid lägga upp dubbla bilder?? PRO som jag är har jag ingen aning vad som felar?:)


SnöyrA!

Jaa, vad säger man. Myspys med fixning och lite vuxentid med mina tjejer. Det är alltid värt mycket. Annars var Björnis ingen höjdare. Vet inte hur mycket folk dem släppt in med EN liten bar med två el tre personal? Det sög! Dem hade nog kunnat sälja massor Med Mer personal. Förvånad över hur många äldre de var där uppe, jag var Faktiskt inte äldst som jag trodde jag skulle vara!;) men eftersom vi knatat in gratis gav vi upp och for på Nex. Mycket roligare folk! Hittade till och med en Mammakollega ute i vimlet;)

Lillis hade haft de bra, kanske för bra för han visade inga tecken på att vilja hem;)
Slänger in bild på outfit och make från igår.


Fredags MYS!


Lyxbekymmer igen!

Vad ska man ha på sig i morgon? Hur ska man sminka sig månne?
Har Noll partykläder i garderoben så blir ut och leta i morgon. Skönt att jag och min man kan ha samma bekymmer såna här gånger;)
Hoppas verkligen att min mammakollega kan hänga med ut i morgon, trots allt.. För vi kan va partysessor när vi plockar fram den sidan!;)

Nu försöka få toker att sova... God natt!:)

Vi gillar att fula oss likadant!;)


lite respons, kul!:)

"så länge kunden är nöjd". Fast tänker vi efter så vill Iaf jag veta att jag går till en färdig frisör Om jag tror att jag gör det. Det vill vi väl med alla yrkesgrupper(nagelterapefter, hudterapefter, läkare, tandläkare), går vi till ofärdiga (dvs lärlingar) vill vi väl bli informerade om det? Dessutom ska man ju verkligen ha reducerat pris. Kunden har Rätt att veta, går man till en salong så tror man ju självklart att man går till en utbildad frisör.

Alla kommer självklart inte tillbaka till Stinas Hårcenter MEN jag är Inte Stinas Hårcenter, vilket dem flesta vid det här laget vet.
Alla kommer definitivt inte tillbaka till mig heller, jag försöker inte framstå som bättre än någon av mina kollegor här i stan. Vet att varenda frisör (och Många andra) håller med mig om att det är sjukt. Vill man få håret blekt med MOOD så kan man ju gå på konsum och köpa det själv? Det är ju ingen behandling man förväntar sig hos en Frisör?
Om man som kund sen nöjer sig med att få håret färgat med produkter för hemmabruk av en lärling så fine, men vill ni verkligen inte veta om det före? Finns ju en anledning varför vi alla inte handlar grejjerna på coop ;)
Tycker inte "så länge kunden är nöjd" räcker till riktigt. Så länge kunden är nöjd spelar det ingen roll om den blir blåst? Men det är Mina åsikter, jag vill ha lite klass på våra frisörer!
Sen ville jag mest se till att iaf ni som bryr er om vars ni sätter er i stolen är medvetna om hur läget ser ut, så ni iaf kan fråga eran frisör :) Jag är absolut inte ute efter att peka ut någon eller lämna ut någon på något sätt. Tyckte bara att de var ett intressant ämne då jag brinner för de jag jobbar med.

Frisörer???!

Har tänkt ta upp detta ämne eftersom det nog ligger i Mångas intresse att veta... Blir bara fler och fler "ofärdiga" frisörer här i stan. Helt sjukt, många gör halva (om ens det) utbildningar, skiter fullständigt i praktiktiden som nu är på 3000 timmar (ca 2år)och kickar igång egna salonger! Det är skrämmande.
Jag har själv Inget gesällbrev men jag har gjort mina timmar och mer därtill och har högsta betyg i dem flesta frisörkurserna.(jag sög verkligen på fönvågorna!) Har gått utbildning som är godkänd av svenska frisörföretagarna och funderar faktiskt på att gå med där bara för att jag faktiskt Får. (får du självklart inte om du fuskat).

Hör er för ordentligt innan ni sätter er i frisörstolen. Vissa använder sig till och med av färgprodukter från Konsum! Visst är de skrämmande?!


Marios rum!

Slänger in en hög, svårt att få med allt på en bild. Fattas bara wallies nu!;)


Torr vinterhud!

Nu ska inte min bebis(jag vet, han är ingen bebis) vara torr i vinter. Blev leds på alla skräp krämer från apoteket så kollade med Malin på hudvårdskliniken och självklart hade dem babygrejer också! Bara naturliga ingredienser och innehåller inget vatten! Kändes sjukt sköna på huden. Bästa av allt var att dem var billiga. 140 kr för krämen och oljan nån tia dyrare.


Kicks!

Var och använde resterna av mina presentkort idag! Passade på att unna mig en favoritmascara! Dior iconic med en mini extase på köpet! Lånade morsans mascara för nån dag sen och insåg varför jag varit fast i diorträsket förr:)
Har varit i en dålig mascara period länge nu då ingen varit riktigt bra.. Har tappat mycket fransar efter graviditet och amning och viktras. Lyxbekymmer!

Fick med mig Gåut fransar och ett torrschampo med cocosdoft! Märket är batiste och kostar 55 kr. Finns även för brunetter. De är värt att pröva, kunderna gillar dem iaf!

Tack för mattipsen, tacos har jag tänkt testa och Mario har också fiskbullar som en favorit;)

Kan lika gärna svara här på vad vi handlat och äter. Bara Basicmat då Mario ska gilla det. Köper kött och köttfärs från karlgrens och gör lasagne och köttfärssås. Kasslergratäng, falukorv; korvstroganoff, korv i ugn, korv och potatis. Pyttipanna, potatisbullar, köttbullar, fiskbullar. Ravioli, julskinka och potatis me rödbetssallad, pastasås m bacon, fläskfilé och klyftpotatis el gratäng....
Blev väldigt rörigt men något tips fick ni säkert på morgondagens middag;)
Är inte superrolig mat men Mario gillar det och de är ju de viktigaste. Försöker laga så mycket potatis som möjligt för de är fasen en utmaning, de är lätt att de blir pasta och ris till de mesta.

Nu väntar jag på en av mina förebilder, house! Han är grym;)


Naaaw.

Mario hade nog saknat sin Erica, han var så nöjd när hon var här. Som ett litet plåster och hängde runt halsen på henne hela tiden.
I morgon ska dem få hänga själva en stund, kan vara skönt att slippa den där stalkern(läs mamma) som hänger efter Heeela tiden.

Mario har en riktigt dålig sömnperiod btw, sover oroligt och vill gärna sova i mammas och pappas säng. Som ni vet har han alltid sovit i egen säng... så vad är detta? Mera tänder, drömmar, utvecklings period? Min vanliga gissning blir tänder för mitt i allt vill han inte ha tutten! Wierd...

Storhandlade för två veckor sen föresten och har ännu mat! Jisses, jag är impad och hur bekvämt är det inte?! Nu förstår jag CK som månadshandlar, det hade jag också gjort om vi hade haft plats! Jag är sjukt nöjd att jag äntligen tog tag i detta. Tack vare Mario som stenvägrat burkmat ett bra tag måste vi ha mat i kylen;)
Behöver tips vad era barn tycker om för mat?! Hemlagat såklart.


Min man kan inte.

Det där med att fota... Kan helt ärligt säga att han ärvt det från sin mor. Vet inte hur många bilder dem bägge tagit på bebis Mario underifrån. Haha, ingen ser bra ut i den vinkeln!;)

Han tog för en gångs skull några bilder på mig och minime. Inte ofta det händer. Tur att iphonen har vändbar kamera;)

En av bilderna var jag bara tvungen att ta, händer inte allt för ofta. Tur att en av mina killar älskar dammsugarn och kan tjata på den andra ;)


Sjukt svårt!

Att lyckas få en skarp bild på denna kille då han inte är still en sekund.. Här är han med sina nya fina brallor! Sötnosen älskar att få på sig nya kläder och springer sen till spegeln och är mallig. Jag måste nog säga som Stina "åååh, han har blivit sååå stor!!".
Med andra ord; vi blir mer och mer som våra egna föräldrar!;)


Ring mig!

Har tider närmare jul klara nu så ring mig för att boka! Svarar jag inte så ringer jag upp!:) 070 550 20 72.


Bjudlunch!

Öppen lek i morse, helt okej. Fast man såg ju vems unge som trivdes bäst där på sångstund, skitkul!;) fast de var inte min kan jag säga.

Har varit på bjud lunch med Joico på glada kocken! Sjukt gott! Fick lite trevliga nyheter. Ev tar vi in Face makeup serie på salongen. (inte jag). Tycker själv det vore riktigt skoj! Vad tycker ni? Är det något ni skulle tänka er att handla?

Julen är färdigplanerad för våran del iaf. Känns sjukt bra, spikade igår att vi ska vara Här hemma. Fasen vad roligt, få ha helt egen jul och starta nya traditioner för Mario! Det blir nog lite trångt, men det löser sig. Älskar ju när de är mycket människor omkring oss!

Läste linas blogg om komplimanger.. Direkt får man lite dåligt samvete; man har världens bästa nätverk runt sig men är dålig på att tala om hur glad man är att dem finns i ens liv. "dem vet det..." jo men alla behöver höra det också.

Fick till ex ett par nya Dr martens stövlar av min man ( de har inte kommit än) "bara för att du är helt fantastisk här hemma, fattar inte hur du hinner och orkar med allt". Det gör jag inte Alltid heller men jag är glad att han faktiskt Ser att jag jobbar arslet av mig!:) hur orkar jag? Har en enda anledning till det; min fina son! Han gör Allt mycket roligare och som Mamma har man verkligen fler växlar att lägga i än tidigare. Även om bensinen tar slut för oss också och vi behöver andas.


Helgen slut!

Som vanligt går helgerna sjukt fort. Kanske för att vi mest bara myser och Är hela familjen. Veckorna känns de som att vi oftast syns när vi lägger oss. Det gör absolut ingenting för de är ju grymt skönt att vi Kan gå om varandra och spara lite dagar, fast jag är förvånad över hur Länge dem räckt. Kommer ha några över ännu när Mario börjar hos dagmamma och de är guld värt när man är sin egen chef för då har man Inge betalda semesterdar.

Polletten trillade ner efter ett tag, kanske trillade fel men jag kan lägga ihop ett och annat jag också. Finns absolut ingen form av fräckhet bakom utan gör bara det som passar oss bäst. Med all rätt.

Firat papporna i familjen idag också, med riktigt smarrig tårta! Inte ett dugg fin den här gången, orkade inte använda huvud och händer igår.. Sen var Mario inte på sitt bästa humör heller.

Nu sover min lilleskutt och jag Borde skura...Borde, få se hur de blir;)

Slänger in en bild på min fina farmor och hennes guldklimp! Vad det är roligt att ha fått ge henne glädjen med ett Barnbarnsbarn, för de är verkligen lycka när vi är där. Och han är tokig i henne också!:)


Karra!

Myser med min son i sängen, han sussar och jag smaskar fredagsgodis!
Det förtjänar jag, har varit en fullsmockad vecka. Jobbat rätt många timmar faktiskt!
I morse drog vi faktiskt till Kevin och hans lilla mamma på kaffe. Trevligt och skönt och komma ut såpass tidigt. Mer dejtande än så hann vi inte med;)
Hann ut i lekparken en sväng innan sovet också, fick med oss både nanny och Mommo. De är mitt nya mål att vi ska försöka hinna leka ute varje dag, om vädret tillåter.
Blev fika med lina och Lotta också , under Sovtiden såklart.
Roligt ändå men trist att vi inte hunnit med att ses alls under veckan. Mario verkar då sakna lillbrorsan eftersom han släpar omkring på Melkerfotot och säger "mecke,kecke".

Jag är trött och har ont i ryggen och ända ner i benet. Börjar bli gammal helt enkelt. Har mer att berätta men får inte ihop de idag. Nå nå..Blev en update iaf!:)

Vad har era barn köpt till farsdag? Mario köpte kallingar! Det var dags för en tråkig men bra present! Brukar inte köpa sånt man behöver utan hellre de man vill ha;)


Tillägger...

Till förra inlägget.. Lägg märke till hur jämn och fin färgen är, trots utgångsläget. Har haft samma blandning från botten till topparna. De röda är inte rosa som det ser ut på bilden :)


KPak Color!

Min kund för dagen var snäll och lät mig fota! Fast nu insåg jag ju att en Före bild hade inte suttit fel.. Kunden hade en rejäl Sverigebeige utväxt med ljusa slingor i massor i längderna. Blev en ordentligt förändring med andra ord.

Fotat med blixt.


Joico tjat igen...

Kolla beautybay.com, de har paket me Joico schampo balsam och ena inpackningen för 260 kr! Huuur billigt som helst. Då behöver ni bara köpa till en Intense Hydrator så har ni hela kittet! Sjukt bra pris då en inpackning på salong här går på 330:- !!
Grymt julklapps tips också!


Luggen dåå.

Som utlovat. Inte min dag idag. Yrsel from hell, igen. Vad är de som felar??! Sjukt jobbigt att gå omkring med yrsel..


Infall.

Har varit sugen på lugg ett tag men njaaa "ska jag orka" och sånt svammel. Kom på mig själv att vela fram och tillbaka och kom ju fram till det jag tjatar om hela dagarna; det är ju bara hår. Så nu har ju stått framför spegeln och grimaserat värre än en 3 åring i frisörstolen för -ja, jag är en hemsk kund även för mig själv. Haha. Urs vad äckligt med små hår i ansiktet. Ni gör de bra som sitter så still;)
Hur som helst, nu har jag verkligen försökt göra en "hemmaklippt" lugg. Med en riktigt skrotsax så jag inte ska kunna fila och fila..

Nöjd med hur de ser ut är jag, men känner redan hur irriterande och jobbigt de är med nått som hänger i ansiktet hela tiden. Vi ger de en vecka iaf ;)

Och jo, bild kommer i morgon. Fotade men vill inte förstöra eran bild av mig i lugg med och visa en bild med De mörkaste ringarna under ögonen.. Hahaha!


Sluut morsa..

Inte för att dagen varit jobbig alls, märkte bara nu när jag stannade upp att kroppen faktiskt är helt färdig. Skönt, då somnar man fort sen!

Satt och bläddrade i böcker med mitt lilla barn ( fasen, han är ingen bebis nå mer). Han pekade och sa hur många ord som helst. Alltså ord till rätt bilder. Jisses vad allt händer fort! De var som att han sugit på karamellen ett tag och man såg hur nöjd han var över att visa vad han kunde. Han kändes helt plötsligt så Stor! Även om de ploppar nya ord hela tiden under dagarna.

Pratade med lina om de här med när de börjar gå. Försöker verkligen tänka tillbaka och minnas om de kändes jobbigt och att han skulle göra illa sig osv men jag tror fasen inte det. Måste hålla med om vad flera mammor sagt åt mig; allt blir lättare och barnen blir bara mer och mer nöjd ju mer dem utvecklas. Även om dem slår sig lite mer.
Just nu är vi verkligen inne i Klätterstadiet. Ja, jag håller andan några gånger om dagen när Mario hittat nya höjder att bestiga men nöjd är han. Får helt enkelt vara ännu mera på min vakt medans detta ännu är nytt och roligt. Det går väl över snart!;) (och han får ju mera vett kanske?)




Lite hår då. K pak färgerna fortsätter att hålla måttet. Gjorde två sjukt snygga röda förra veckan, riktigt intensiva och väldigt jämna och fina i färgen. Åtminstone den ena ska jag försöka få in i bloggen.
En mörkarefärgning på en blondin, blev också kanon. Verkar ha satt sig den också, har inte mattats av trots några tvättar och de brukar ju bli blaskigt Direkt utan färgbomber.
Jaa.. Nu har jag hunnit testa det mesta i färgserien och jag är nöjd! Riktigt nöjd. Ändå vet jag att inte alla mina färgkunder använder joicos schampon/balsam och det ser ju jag som ett måste för att färgen ska hålla som Bäst. Fast de verkar ju gå ändå och jag förstår att inte alla kan(vill) sätta hårvård högst upp på priolistan ;)
Men med dessa utländska sidor har ju dem flesta råd med det iaf.

Nu ska jag gå och kasta lite färg i barret för ljus utväxt är fasen inte Ok. Mario slocknade på 1 minut ikväll, friskluftens förtjänst!;) längtar tills småkompisarna också kan hänga med oss ute!! Fast vid de laget är väl inte jag hemma längre :/


Frissatider.

Svarar här på kommentar, finns bra med tider redan nu. Jag löser de oftast me barnvakter ;)

Idag var se fönstertitt på morgon schemat tydligen...


Fråga Olle

Inte riktigt samma program som man själv kollade när man var ung! I min höga ålder tycker jag faktiskt att de är ganska osmakligt, men det är kanske bildande?
Hur som helst väntar jag på criminal minds, är sjukt pigg konstigt nog då jag inte legat på latsidan idag heller.

Ska ta mig & min man i kragen och planera in julens jobb här i veckan! Efter jul är jag tillbaka på riktigt! Inskolning 9 januari. Känns riktigt kul att komma tillbaka även om det självklart känns overkligt att inte vara hemma me min solstråle hela dagarna. Ändå grymt skönt att vi kunde hålla honom hemma ett halvår extra för nu är jag mera Färdig för att lämna bort honom, framförallt märker jag att han behöver mer och mer stimulans varje dag och de räcker verkligen inte att bara leka med morsan;)
Men den här tiden får vi som sagt aldrig tillbaka och de är ju sjukt roligt att vara hemma och se dem utvecklas.
Nu börjar mitt program så ska sluta babbla!!


Mammas pojkar!

Ja, så blir det nog.. I dem flesta fall iaf ;)


Jisses!

Vars får dessa barn alla idéer ifrån? Ja, jag vet att Alla klättrar och härjar som tokar och jag är faktiskt den Lugna föräldern i vårat hushåll. Som Acke uttrycker det; " men jisses, och du sitter som en cementhög och bara glor!!". Haha, jag vet ju att han fixar det mesta och skulle han inte göra de skulle jag ju vara där på 1/2 röd. Men man måste få prova allt för att lära sig och säger man Nej till allt så blir de ju jäkligt mycket roligare!
Haft fullt ös idag igen (igår hade vi Inte de och då blev vi seg o trött både jag & min son).
Haft våran fina Therese med oss ända från morgon till middagstid. Busat med Milton på morgonen och Tim och Tilde på eftermiddagen, ja eg ända till kvällen. Dem är Så fina! Riktigt goa me min lilla tok! Dem har ju faktiskt all rätt att tycka att han är en plåga (för de är han me dem ibland) men dem är Bara snälla! Det är såna äldre barn vi ska stalka så Mario tar efter;)

Nu är jag död! Ska kolla gamlingprogramet på 4:an nu!


Fullt ös från 8!

Inte varje dag man har besök redan 8 på morgon, trevligt! Mommo och Moffa hade långväga gäster som kört hela natten och ville låta dem sova i lugn och ro så dem kom hit i stället för att trippa på tå hemma.

Dem hann bars stänga dörren så kom morbror Mats med hela familjen. Mario är verkligen impad av storkusinerna, speciellt Tim. Fast Tim är ju då inte lika intresserad, vilket jag förstår. Som kille i hans ålder vill man ju inte leka me småttingar:)
Mario får vila nu före lunch, lika bra det annars slutar måltiden oftast med bråk och matkastning!

Tänkte berätta hur veckan sett ut, men då står det still? Vad har vi gjort eg? Haha. Fast jag vet att vi haft full aktivitet från morgon varje dag. Har iaf varit och träffat min brors ex ulli och hennes barn. Sjukt kul att få se dem. Ses tyvärr bara en gång vartannat år ungefär då hon bor nere i Västerås. Och som ensamstående trebarnsmamma förstår man ju att de inte är så lätt att ta sig hit.
Blir ju inga resor neråt för mig nu heller när jag inte har nån vovve att resa (tävla) med.

Brorsan skulle på badet med kidsen och var lite sugen att haka på om de inte vore för att jag tycker badhus är så jävla äckligt. Tål de verkligen inte, huden och håret blir ju helt förstörda av det äckliga klorvattnet! Självklart ska jag inte förstöra för min son för det, han ska få bada, med sin pappa & farfar. (farfar längtar tydligen tills de kan börja åka och bada, de kan de väl göra nu?)

Förra veckan fick vi ha våran Erica och greja hela veckan. Det tog vi vara på och bara "var". Händer inte så ofta då hon jobbar Jämt (vild gissning snittar hon nog 300 timmar i mån). Resten av tiden är ju bara sovtid kvar :/ tråkigt för oss är det iaf!

Helgen är oplanerad, myshelg som vanligt gissar jag!;) hade funderingar på att gå ut men de blev lätt bortvalt när jag hörde att de var björnis Med förköp.. Hojj vad jobbigt:)
Sen har jag sällan lust med allt de där som kommer dagen efter. Gillar helgerna för mycket för att slösa tiden på att vara bakis!

Har nog inga bilder att bjussa på idag!


Bra vecka!

Vi har genomgående haft en kanonbra vecka! Väldigt stimulerande för gossen med mycket ute aktiviteter. Har fått tokbra nyheter ang. Barnomsorgen också så jag är lycklig. Det är ju så kopiöst viktigt för mig vem som ska sköta om min guldklimp om dagarna så ni anar inte. (jo ni som har barn vet ju hur ont i magen man har innan man vet).

Nu trillade de in besök så hann inte få ner så mycket. Försöker sen...:)

Behöver inte köra nå posebilder med putläppar den här veckan, me mina munsår ser jag ut precis som min kollega gjorde efter restylane;)
Skämt å sido, det är hemskt att se ut såhär:/ yuck!