Helgen slut!

Som vanligt går helgerna sjukt fort. Kanske för att vi mest bara myser och Är hela familjen. Veckorna känns de som att vi oftast syns när vi lägger oss. Det gör absolut ingenting för de är ju grymt skönt att vi Kan gå om varandra och spara lite dagar, fast jag är förvånad över hur Länge dem räckt. Kommer ha några över ännu när Mario börjar hos dagmamma och de är guld värt när man är sin egen chef för då har man Inge betalda semesterdar.

Polletten trillade ner efter ett tag, kanske trillade fel men jag kan lägga ihop ett och annat jag också. Finns absolut ingen form av fräckhet bakom utan gör bara det som passar oss bäst. Med all rätt.

Firat papporna i familjen idag också, med riktigt smarrig tårta! Inte ett dugg fin den här gången, orkade inte använda huvud och händer igår.. Sen var Mario inte på sitt bästa humör heller.

Nu sover min lilleskutt och jag Borde skura...Borde, få se hur de blir;)

Slänger in en bild på min fina farmor och hennes guldklimp! Vad det är roligt att ha fått ge henne glädjen med ett Barnbarnsbarn, för de är verkligen lycka när vi är där. Och han är tokig i henne också!:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dem där dagarna går jävligt fort åt. :(

Jag vill inte börja jobba, men man måste ju någon gång... Så var extra glad att du har kvar. :)

2011-11-13 @ 23:20:10
URL: http://rusubecka.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback