jag suger ju på det här!

jag är ingen bra bloggare känner jag! har helt enkelt inte tid. jag borde ju ha det, herregud. jag har ju bara en unge!:)
mario tar sig sin lutare nu efter ÖppenLek. Det blir roligare och roligare måste jag säga. Framförallt när man ser att gossen tycker det, han blir tuffare och mer öppen varje gång. Så är det stängt nästa vecka. Typiskt! Men vi styr ihop något eget tycker jag??
JAg gillar att ha saker att göra. Börjar jag dagen med att "göra ingenting" är det lätt att den slutar så också... Det gillar varken jag eller Mario. (bara pappan i familjen som gillar att slappna av ;) )
Nu är det iaf Höst och jag Gillar! Bara vi kunde få flera dagar med sol! Är ju såå skönt att vara ute och andas frisk luft!
Jag har suttit och sökt frisörbloggar. Hittade ingen riktigt bra måste jag säga. MakeUp bloggar finns ju en del, i fall några som är grym så då måste det väl finnas någon grym frissa som bloggar också? Om ni hittar så säg till! ;)
BLir inge bilder i de här inlägget, är alldeles för slö!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Lät som en bra idé med en egen öppen lek! Vill ju hinna träffa er innan vi drar iväg och är borta 2 veckor :)

2011-09-13 @ 13:33:32
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: lina

ja du suger på att blogga, men det är kul när du väl gör det=) så det är kul när ninni dyker upp på bloglovin ibland iallafall!:)



Jag röstar för öppen lek! :)

2011-09-13 @ 16:00:44
URL: http://nystromlina.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag vill oxå vara me och ha playdate! =) Får ta med mig en sån där äcklig docka som pratar så får jag oxå bli som en i gänget istället för alla kommentarer "snaaaart är det din tur" =P

2011-09-13 @ 18:00:07
URL: http://annastina.webblogg.se/
Postat av: Stina

Och föressten, starta du upp en frisörblogg! Då kanske mer folk börjar inse att det kanske kan vara bra reklam för dom själva och roligt för andra frisörer att kolla runt bland andra och bolla idèer =)

2011-09-13 @ 18:04:08
URL: http://annastina.webblogg.se/
Postat av: emma

jag är också kass på att blogga ;) blir ett inlägg här och där bara!



snart kommer ni hit och har öppen lek också! :D wohoo! jag såg förresten att den veckan blir perfekt, för jag har bara en dag i skolan då! :)

2011-09-13 @ 20:06:58
URL: http://emmaishemma.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja vi borde styra upp något eget nästa vecka, både mammorna och barnen har ju glädje av det ;)

2011-09-13 @ 22:54:12
Postat av: lina

Ja nina! Starta du en frisörblogg! Fota före och efter bilder, ge betyg på k-pak färgerna, löshårsfoton före och efter, lite framgooglade bilder om vad du hade velat göra! Det är ju skitbra pr för dig också!!! Det är alltid bra att synas. + att du kan se det som ditt jobb att lägga en liten halvtimme eller något sådant till ett inlägg? =)

2011-09-13 @ 23:09:23
URL: http://nystromlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback