duraceller!!

Jag hämtade för en gångs skull gossen idag (brukar oftast vara jag som gör de tråkiga och lämnar och Acke hämtar).
Var iaf kyrkis idag. Hämtade honom strax före 16 och ändå var de inte många barn kvar. Men dem som var där var ena riktiga duracellkaniner allihopa. Helt galna och glada hela gänget. Hur orkar man de efter en hel dag med 15 kids?
Dem har vant sig bra våra småttingar med andra ord.

I morgon har vi sovmorgon jag & lillis. Skönt som tusan! Sen ska Nanna hämta han från Rita då jag jobbar rätt sent. Gulligt!

Har föresten planerat in en Umeåresa nu. Få se om de blir som förra året att vi bokar in magsjukan när vi bokar in dejt jag & Emma. Har ju Endast stoppat oss 3 gånger nu. Packade och klara varje gång. Helt sjukt vilken otur man kan ha egentligen.

Nu ska jag varva ner lite och invänta BB. Känns trist med inlägg utan bilder men är tokslö på att fota!

Me&I

Har ju börjat sälja deras kläder nu efter jul. Får tyvärr inte göra reklam för dem här i bloggen vilket är synd för jag Älskar verkligen deras kollektion. Men kika in på deras hemsida www.meandi.se så får ni se vad det är om ni inte vet :)

Magsjukan härjar för fullt Överallt i våran närhet och jag inser ju att hur mycket jag än vill kan jag inte gömma oss för den. Bläää! Finns inget jag är så Rädd för som den. För min egen skull också, man är ju så vek och ynklig så de finns inte.

Känns som att det här blir ett Tråkigt inlägg, är nog lite för slut i skalet så kan inte formulera mig.
Avslutar lika fort som jag började! Tjing!

idag är ingen vanlig dag...

för de är Ackes födelsedag. Haha, som Om han brydde sig. Tror ni han bjudit hit någon på fika? neejdå. Nåväl, alla kan inte älska att fylla år. Jag skulle lätt tagit över hans och haft två födelsedagar per år ;)
Går trögt med bloggandet men då de inte gått att kommentera mobilinläggen tappar man ju lätt inspirationen. Händer väl inte alltför mycket annat än vardagsrutiner just nu heller och de är ju inte överdrivet roligt för er att läsa om. Allt funkar kanon hos dagmamman nu iaf. Blev bara en tung vecka för oss och sen släppte det. Nu pekar gossen att jag Ska gå till jobbet när jag lämnar han. Sötnöten!
Igår var lillkevin hos våran dagmamma, han var riktigt rolig och satte sig på tvären och började stortjuta när jag skulle gå. Såg ut som han tänkte "äh, mamma som mamma, hon tänker lämna mig nu hon Också!"
Dem är för roliga de små liven.
Mario är en ängel hos Rita och lyssnar på alla Nej utan protester och hemma är han trotsig som tusan. Han garvar fortfarande bara åt oss när vi säger åt han. Löns aldrig att höja rösten då blir allt bara roligare. Fast lite kul är det också att han har detta humör (iaf dem gånger jag får stå på sidan om, haha). Mommo höll på att bryta ihop när lillis startade matkrig hemma hos dem och bara skrattade mer ju argare hon blev. "ojojoj, nog kommer ni få svettigt med den här pojken!"
haha, han blir säkert som ett lamm när han blir större;)
jo just. var faktiskt och bokade mig en ansiktsbehandling idag. det är som dags att unna sig. fan vad skönt de ska bli. de jobbiga är ju bara att man vill ju ha Alla produkter hemma sen. Nånå, de blir lång önskelista till Mors Dag.

Sköna söndag, som vanligt!:)

Min snygging i Me&I braller och cheap monday t-shirt! Klockren outfit om jag får säga de själv! Älskar verkligen dessa braller med häng!


Carola!

Inga favoriter som uppdaterat nu på em.. Tråkigt men kan ju bero på att jag hunnit kolla igenom bloglovin nååågra gånger idag.

Är själv i en riktig hårsvacka just nu. Har fulaste färgen och en fet blond utväxt. Yuck. Har iaf kommit fram till att jag saknar min färgade utväxt.
Har i brist på annat att göra börjat glo The Voice på fredagar och måste säga att även om jag inte älskar kvinnan så älskar jag hennes hår! Själv tycker jag att en färgad botten ger en lite Trashig känsla så de är kul att se att det passar även dem som inte annars har den stilen. Sjukt snyggt och verkar bara bli mer och mer inne bland kändisarna ;)

Går inte att kommentera detta inlägg heller gissar jag. Irri!