Nattuggla!

Haha, PRO Nina har blivit väldans pigg av sig. Uppe sent varenda kväll ;) de är nog julkänslorna! Haha, nej man blir ju faktiskt piggare när jag kan träna igen.,. Fast egentligen kan jag nog inte det. Mitt bråck gör ont och är inte alls borta... Det ser precis ut som innan fast hårdare. 
Ska ringa kirurgen i morgon så det får ses över. Fasen också.
Sjukt irriterande. Min mage är helt klen. 

Två dagar jobb till och sen har jag Jullov! Nu räknar jag faktiskt ner för jag längtar så mycket efter att bara vara hemma och mysa med mina älsklingar. Har jobbat så sent hela december nu så det är eg bara en liten stund på morgonen vi hinner ses.


Mysiga busungar ❤️

Tjockis!

Jag går stadigt uppåt i vikt. Helt i onödan, alltså jag rör mig och sköter kosten. Fuskar inte ens så de stör mig. Jag är nästan lur på att de är p-pillrena som gör att jag jäser.
Visserligen är de Bara 3 kg men ändå irri när jag hållt en stadig vikt så länge!

Morgon mys med mina barn idag innan dagmamma. Långt morgon mys eftersom vi klev upp före 6 :)
Haha, gillar carros "selfies" i min kamera som jag hittade måndag morgon ;)

Steel

Sitter på steel, just nu är de lugnt. Det är riktigt kul att jobba här men jag blir less direkt det inte rullar på med kunder och jag får lite rast. Jag gillar ju som att nyttja min tid effektivt.
Och så blir man rastlös.

Jobbar som en tok nu fram till julafton 😛 själva jobbet i sig stressar mig inte och jag är inte stressad när jag är här. MEN jag är på jobbet hela tiden så jag har lite svårt att hinna med allt annat runtomkring. Det är rätt mkt jag vill hinna fixa o greja med hemma. Planera och handla käk inför julafton. Julbaka med kidsen osv.. Men de är väl såhär de kommer vara nuförtiden. Julen är ju en av dem bästa tiderna på jobbet och då bör man vara här även om julen är mysigaste tiden att vara hemma o pyssla med kidsen också.
Just nu har jag tur om jag hinner säga godnatt när jag kommer hem så jag får lite ångest, att jag inte hinner Vara me mina kids. Bara två veckor kvar iaf!:) sen är det julmys!!

Har nån dagtid kvar nästa vecka om ni vill knipa en klipptid!:)


Jul!:)

Roligaste tiden på jobbet nu! Sådär lagom stressigt och hur mycket som helst att göra!:)

Jobba på herrsalongen är hur kul som helst! Det verkar faktiskt som att grabbarna uppskattar en egen salong 😉

Träningen går sådär 😛fick ihop 4 pass förra veckan (2 hemmapass) och de är väl helt ok med tanke på att jag vilat nån månad med mina åkommor. Bråckop & sen ett rejält ryggskott på det!

Köper ni mycket julklappar åt era kids föresten? Vi köper faktiskt väldigt lite märker jag. Inte för att vi är snåla utan för att jag inte vill skapa bortskämda små monster. 
Mario skulle nog lätt kunna bli det. Med tanke på att han nästan grinade när han fick mjuka paket i somras. 


Julafton håller jag tummarna att vi firar  me ena brorsan med familj. Inte helt klart ännu för eg är de inte "våran" tur:)

Sen blir de vi, Jocke o Mommo & Moffa. På morgonen blir det badhuset om vi inte är förkylda. De vågar man ju inte hoppas på än :)

Känns som att jag inte får nå vettigt nerkladdat här med en Mario som surrar konstant i örat på en 😉
Storkillen på semester!

Ja. Mario har farit till stugan m Mommo o Moffa igår och ska vara till torsdag! Plus att han(bägge) sov där i lördags när vi var på julbord, blir 5 nätter utan han. Urs vad tomt det är! 
Nå det kan vara bra för honom att få semester från syrran och tvärtom. Hon kan ju behöva få all uppmärksamhet hon också nån gång lillskrutten❤️

Hon har också blivit som så stor. Även om de går ganska trögt med talet så gör hon sig verkligen förstådd med allt vad hon vill. Eller att de går trögt är väl fel att säga. Jag jämför ju med Mario och han var ju så himla tidig och ville härma och härma "rätt". Han försökte ju liksom forma orden tills dem kom ut rätt. Lilo ids inte ens. Vi försökte igår och hon slarvar nästan som med flit för att hon inte vill säga nått på beställning;)
Hon är redan en tvärtemot och Kan själv unge! Ja.. Hon är ju tjej!;)

I veckan ska jag jobba första dagen på herrsalongen 👍 blir faktiskt 2 dagar där! Känns skitroligt!:)
Men i morgon är jag ledig, ska ha mysdag m lilo så hon också får lite lyx när brorsan är iväg och har semester!:)

Slänger in en bild på TokLilon;)