Kommentaren..

Hur ska jag svara till dig Jenny, lägg till mig på fb och skriv där? Om du inte har mig där redan?:)

Äter!!

Jisses vad jag Äter! De spelar ingen roll vilken diet man följer när man käkar dessa mängder! 
Käka inte då kan man ju tycka... Det går fasen inte. Man vill liksom konstant ha nått att tugga på. 
Vore ju lätt att ta en Onico bara men jag vill inte. Bättre härda ut och gå upp nått kilo, bara jag får bort vanan att det Ska vara nått under läppen!
Det går bra att jobba... Det som är Sjukt tungt är att jag har en himla muskelvärk... De som krampar i musklerna..Biverkning från medecinen antar jag som jag hoppas kan försvinna.Jobb i morgon.

Så nu är jag frisk. Nej jag önskar ju att de vore så enkelt. Fast jag mår mycket bättre iaf. Fortfarande äckliga jäkla biverkningar av medecinen men jag har just nu inget annat val än att härda ut. Tänkte ge den här medecinen en vecka till innan jag ber om en ny iaf.
Tror de blir skönt att komma på jobbet iaf även om jag kommer få svara mig less på "hur mår du?"... Den frågan känns ganska seg eftersom jag inte har nått riktigt bra svar.

Jo just. Slutade ju snusa, vet inte om jag sa de? Iaf är de mer än tre veckor sen nu... Kört med onico tills igår och fi fasen vad segt att ta bort den! Nu började det Jobbiga att ha tomt under läppen. Få se hur Beachformen 2014 kommer se ut ;)
Vilket självplågeri detta är. Tur att man är tjurskallig. Och det hela blev lite roligare då Jocke slutade snusa med mig för en vecka sen 👍 man tycker ju kanske att min karl skulle supportat mig o lagt ner han också men de sker nog Aldrig.
Hur som helst, wish me luck!

Hallå!

Jag fungerar. Jag ska inte säga att jag mår bra för de gör jag Verkligen inte! Men nu tror jag det är hjärtmedecinen som är boven... Sjukt mkt biverkningar. Första och mest märkbara är TRÖTTHET. Skulle kunna sova 24/7 och när jag inte gör det sitter jag o är helt Dåsig.... Kul morsa o fru :/
Ska ringa o höra om medecinbyte går att fixa redan nu i veckan för den är olidlig denna medecin... 
Men tänkte bara uppdatera er att jag är igång.. Pulsen är lugn och fin nu på bekostnad av att hela jag är som klubbad!
Nå blir hemma iaf den här veckan... Måste få ordning  på allt med medeciner osv och se att de funkar också...