sicken tur :D

haha, löjligt lite kan göra ens dag betydligt bättre. för ytligt för att ens skriva vad de är :)
har varit ljuvligt att få vara Ledig, 5 hela dagar. Har hunnit med en hel del ändå också, fast utgång blev det inte igår. Slöade ihop istället för att sen bli rastlös och dampig med två degklumpar som enbart hängde i soffan och kollade pistvakt.
Kom nyss från stallet, vi fick göra en liten utryckning för lille kissen hade skurit upp foten. Ajaj, blir farbror doktorn i morgon. Ja just, rida har jag ju också hunnit göra konstigt nog. Tänkte att jag skulle träna min balans lite, valde ju då rätt snubbelolle att göra det på också :P

I morgon är det jobb igen, fast hinner ju bara jobba två dagar så är man ledig igen. En hel del förändringar ska det bli med jobbfronten. Kan inte släppa att man aldrig kan lite på någon. Man är för godtrogen bara för att man själv har problem med att ljuga. Nånå, man slutar aldrig att förvånas... Hamnar ev. tillbaka på ruta 1 igen.... Fast det är krångel, krångel, krångel.

nå, nu ska vi handla leksaker åt oss så måste lägga ner :)

Massa rooligt!

Jaha. Igår var de Hey Baberiba kväll igen, hann väl vara med en kvart eller nått innan ögonen for igen. Min skrutt har  tagit semester och i utbyte har jag fått en liten trasselsudd som för en hel del väsen.
Jäkligt effektiv dag idag. Bakat määängder med peppisar, med godaste degen man kan tänka sig; jaa. min mammas Såklart!
Jag och erica har gjort i ordning L:eggs rum. Jäklar vad nöjd jag är med dem prestationerna! Inte dåligt för två små kart att lyckas flytta alla Stora saker. Hiiihi.
Idag är de glöggkväll. Happ. Tycker egentligen inte att vi har Tid med det. Borde röja och städa bort massa saker här i läggan. Lite småsurkryp har jag i kroppen, fast jag får inte ha det så vi låtsas inte om det.

januari blir en mysig månad, dit längtas. nästa vecka däremot blir hemsk, jobba jobba jobba. Nånå-

hörs

otrrrroligt lång söndag...

jamenvisst, fick en enorm sovmorgon. ja, såklart hade jag ångest när jag vaknade och såg vad klockan var och att jag missat Många timmar av dagen som kunde spenderats i vaket tillstånd. Men tji fick jag. Vilken riktig Söndag det har varit. Skittråkig, hyffsat pigg hela dagen också och noll att göra.
Har valpsjuka, vill flytta & styra upp något nytt ett tag iaf.
Inte ska man ens på stora stockholm, de hade ju varit lite roligt.

tror ni att de bakades några peppisar idag, nå nej. såklart inte. de är som aningens tyst när mattes smurf är borta. gaah. i morgon är de jobb igen, då har man något att göra iaf.

& neeej, jag har inte en såndär deprimerad period igen, är bara jävligt Rastlös.

jajaja. jag ska.

sicket tjat från alla håll & kanter. det är väl dags att skriva in lite här då. kommer just utifrån, lille smurf har fått  vara och dra lite däck me mig & ck. skönt att komma ut på en ordentlig sväng redan nu på dagen.
nååå. har haft full rulle med allt möjligt hela helgen. skidtur me G & lena o lördags, de var riktigt roligt. gick bra för att vara vi ändå, ramlade endast En gång, hah!
blodpaltslagande för första gången i livet, blev äckligt. vart ju tvungen att göra om de nästa dag & då smakade de betydligt bättre.
var på massage i fredags..... inte direkt givande. var väl rätt skönt för stunden men de gav inte direkt nått.
har haft en lång "lesspålivet" period nu. inte så att jag deppar, nej definitivt inte men känner att de måste hända nått nytt snart. jag har ju då stått & stampat på samma ställe nu i ett år. sicket skit. har lite smygplaner men dem kanske inte är så begåvade eg?? nånå. vi ser ju vad som händer & fötter.... btw, våran nya polare heter Sluggo ;)