wet. wet, wet...

som vanligt leker vi tidsoptimister... slutar vid fem.. mm. eller hur. just efter sex tiden hasar jag in hos Fhrådet  för att hämta lileman. hem, mata mig och hunden..CK kom förbi för en kopp kaffe och lite rullande på golvet, iväg ut i regnet o träna chino och så är klockan nu.
fan. hade ju tänkte hinna med lite mera. nånå, vid pensionen kanske.

i morgon blir de höjdpunkten för året, sitta och kolla hela Årets fakturor, otroligt upplyftande! YES!

läste hennes, fränt. Till & med där  fanns Spikmattan med. Trendsättare som vi är var före tidningen, inte alls oväntat dock. Moahaha!

äh. ska ta itu med massa borden nu.

såndär typisk söndag.

jamenvisst. sovit till halv tolv, händer inte ofta för mig längre. hade inte ens riktigt ångest som jag brukar få när jag slösar massa timmar på att sova. hasade ut på loppis med lena, tog inte alltför länge innan torgskräcken tog över och vi gick hem igen.
sen dess har jag bara Degat. Sovit, drömt väldans massa kufiska saker. Var alldeles luddig i huvet med kostiga kryp i kroppen länge efteråt. Less på livet-känslor, som man nu oftast kommer på söndagar när man har haft alldeles för mycket tid till att fundera. Idag extra länge dessutom när man fick en timme till! Fattat massa beslut som jag ändå vet att jag inte kommer hålla. Haha. Ja, men jag kan lura mig själv en stund.

Fast ändå, jag behövde den här GöraIngentingDagen. Dem kommer inte så ofta och nu känner jag faktiskt att jag behöver träffa folk igen, ska nästan bli roligt att gå och jobba ;)

Ska slänga mig i dushen så jag kan inta min spikmatta så småningom och varva ner lite. Det är ju faktiskt inte så länge tills jag ska till sthlm, de Är ju lite roligt ändå.

chinosar för hela slanten...

just nu känns det inte som man gör annat än att sitta och dra djupa andetag men ingenting händer ändå... höstångest. fan vad segt det är. dessutom verkar alla i ens närhet känna likadant och det gör ju inte saken bättre.

hade greyskväll hos CK igår....fuck. inte blev vi gladare av det.... ingenting i serien blir som man vill att det ska bli....såklart. skumma avsnitt rentav.

tomt hemma, min snutt är på semester. man får en väldans massa myror under huden av att vara ensam.....uääa. nä. ska ta och bläddra lite i mina otroligt roliga bokföringspärmar. lördagsnöje nummer 1.

vilken kväll ;););)

kan det bli bättre? tre tjejer med nakna överkroppar, näsrökning, spikmattor & combaajaa sång. total avslappning. Mmm.......

svuuuullo!

Förberedd på två svällda veckor. Uää.. Som om man inte känner sig nog svälld nu innan. Var till läkaren igen för min hosta/andning & nu ska jag gå på en gigantisk kortisonkur. Mina luftrör vill inte riktigt sluta vara svällda tydligen. & nej, jag har ingen lust att låstas om min astma...vill vara i min bättre värld ett tag till.

har varit och hämtat spikmattan, äntligen!! ikväll ska jag riktigt mysa. var föresten o tränade lite me chinesen ikväll. han gav bara sisåder 150 % av sin kapacitet. haha, nå han ville iaf även om de var lite väl mycket :)

äh. nu ska jag kvällsröka lite o kolla om lena ramlat efter vägen.

Btw.....

lite som nya Alex Schulman. Mohaha. Fast det Är ju roligt, för vem vill inte ha lite uppmärksamhet ändå?? Mohaha!


1 års firande! hah!

8.e november firar jag 1 år som egen föregare. lite fränt ändå. + några vuxenpoäng till mig.
jaha.... har ju då varit bortkopplad från nätet ett tag. Förra veckan hade mamsens chines lite tråkigt ensammen med Hemeth så han fixade uttaget i små, små smulor. Andra gången på några månader. Han vet  vad som svider mest.

Förra helgen hade jag riktigt trevligt besök här. Emma & Andreas var här och förgyllde min tillvaro ;) så härliga människor. det enda de inte förstår är att de skulle vara allra bäst här uppe med oss. haha.

som vanligt i min hjärndöda tillvaro hoppar det bara massa flugor ur munnen..här en kväll hade verron min näsa i sin mun... o de var nästan sant. lite iaf. nu äre för länge sen jag bloggat så allt bara flyter ihop i en enda röra... blir inge vettigt av det här inte.

ajaaa. nu ska jag ta o kedjeröka lite innan läggdags. myror i hela kroppen har jag också. faaan.

10.e i 10.e oktober...

jahapp. fyllde år ígår. yes vad roligt. neej. var mest trött o trög. fast, dem som kom var ju såna som är van vid den Ninan. fasters lillsmula fick också äntligen komma & vara me faster & chino, fast de slutar ju alltid med att man Inte vill hem! nånå. måste ta mig tid och vara lite med lilla damen. alex också för den delen, han vet nog knappt att jag är faster. hemskt.

fick en kaffegrejs av Bella igår, klockren present! ;)

har varit ute och spårat med grabbarna idag. haft riktigt roligt, sjukt vad tiden springer iväg när man är i skogen.

i morgon kommer emma & ante! tjooho!

http://chino.pixbox.se

segt näsvatten, fuck!

jag är så less på och gå omkring & låta som en grinolle. stackars mina kunder är väl rädd att jag ska snora dem på skalet. yuck. 6 dagar pencelin och ännu inte så stor förbättring. nånå. kommer nog i slutändan känna mig ensam när baciluskerna lämnar mig :P

framkallat en hel hög bilder... fick hem dem idag. inte bara kul. kan ju säga att de är några kilon sen jag framkallade bilder. mohaha! jävla semester! fast ändå....sven-åkes mat kan nog ingen tacka nej till. längtar nog en aning till nästa sommar ändå.

spårkurs i helgen btw, skiiitroligt! min nallis var ju dock aaaningen övermotiverad, fast bättre det. tessie hade ju inte lika peppad hund dag 1. haha.

hamnade av någon luddig anledning in på begravningar här under kvällen... på min kommer de inte bli någon tårta utan alla kommer efteråt vara välkommen att samlas på en termos kaffe & ett paket prince. mobiltelefoner får mer än gärna medtagas.

i helgen kommer emma & ante. Fan vad roligt det ska bli!! :) wiiie!

med Mig Själv & Lena.

aah.. spenderat en helg i stugan i bönträsk med mig själv, lena och smågossarna. VÄL-behövligt. Skulle lätt åka nästa helg om jag vore ledig... & nästa & nästa. Tillslut måste man väl bli pigg?
Kan ju inte påstå att de hänt sådär våldsamt mycket spännande...Skulle vara duktiga och trava ved, men tji fick vi. Vebon var ju Såklart full av getingar. Blev lövkrattande för heela slanten. Det kändes i dem klena små armarna nu efteråt. mohaha.
äckligt ren & fräsh är man då efter ordentlig scrub, bastu, fotvård och Hydvård. jaa. o såklart inpackning.

Det enda jag längtar efter just nu är att sooova. Helst två & halv vecka, när jag får pension ska jag bannemig passa på! I morgon tänkte jag fara och få nålarna i mig...ja, för jag och min "halva" firade 5 veckor igår, inne på 6 nu alltså. yuck! börjar kännas kvävande må jag säga!

Hmm..Hemeth har Inte varit glad på mig.... först en HEL helg borta och sen på jobbet direkt idag. Det fick jag lida för när jag kom hem... tog tag i allt, men skulle tro att de blir lika jäkligt i morgon ändå.

Bilder från helgen är som vanligt på pixboxen :)