vad gööör man liksom??

ahapp,,helgen har spenderats i Åre. Säger bara faaan vad roligt vi haft. Helt hysteriskt kul Hela helgen. Lyxigaste boendet vi kunnat tänka oss, 5stjärnig mat, helt fantastiska människor & så lite alkohol såklart ;)
har hunnit hända en hel hög med grejer i helgen, har inte direkt slösat många timmar på att sova om man säger så. haha. aldrig har man då heller varit med om så kåta värmlänningar kan jag tro. haha.
att frisörer ska vara exhibisionister har vi också fått lära oss, för "vilken jävla människa som inte är de skulle orka stå framför spegeln åtta timmar om dagen?"

ja, varit ledig idag o tagit igen mig o myst på me min nalle. han har varit riktigt mammasjuk den lille stackaren.
jobb i morgon så tillbaka till verkligheten, fan vad de är kul me låtsasliv ibland.

ajajaj....

min mage är heelt paj. får skylla mig själv. alltid såhär vissa söndagar. känns som något fräter i magen, fast den är tom. & nej, de är inte för att den är tom jag har ont, har bara inte kunnat stoppa något i den...
utgång igår, hände väl inte så mkt ovanligheter, alla svinade mer eller mindre på varsitt håll. haha, en del utan alkohol i kroppen. nog för att de brukar hända mig med så jag säger ingenting om de :P
idag har chinesen varit på utflykt hela dagen med Eggby & C/O. de var skönt eftersom jag varit som en såskopp. i morgon far han på en veckas semester till stugan med päronen. så alltså kan jag jobba som en toka hela veckan :P aja. bara gilla läget.

snart är de Åre ;) wiie! haarebrahej