lite fräschare iaf.....

oui. har tagit tag i mig själv och gått & solat. fått bort den äckliga utväxten som stirrat på mig vareviga morgon (& kväll) när jag tittat i spegeln. nu känner jag mig lite mera som människa. och nu blir man ju faktiskt bara piggare hela tiden, de är ju snart vår!
har varit och prommat strandpromenaden med E&G. Riktigt skönt. Men som slutklämmen på de hela tyckte chinesen inte att vi skulle gå över järnvägsbron. Jag förstår visserligen varför, det Är ruskigt läskigt... huu.
Stabilare mattar får man ju också leta efter. Knallade över järnvägen(inte vid bron) & klockorna började plinga. Bägge två tjippar efter andan, studsar o skriker. Kan inte förstå att hundarna är så pass bra mentalt som dem är ändå?! Hahah! Jag är inte skottfast för fem öre.

Nej, nu ska jag koncentrera mig på veckans höjdpunkt, nyaste numret av Schäfertidningen ;)

söndag är som nyår.

men ja, varje söndag sitter jag o planerar  vad jag ska göra för att förändra mitt liv. allt är tråkigt, blablabla. sedan under veckorna funkar allt rätt bra & man väntar till helgen, för att under lördagen dampa omkring & vara rastlös och söndagen spenderas med måsten på förmiddagen i väntan på att resten av kommunen ska vakna och eftermiddagen är mest suckar & ångest för att det är måndag i morgon.

i vanlig ordning är de bara jag som har kryp i kroppen en söndag kväll. Inte ens min hund ville vara med mig. Nåja, han har ju inget val så vi har tagit en långprommis vid älven.

CK trodde att jag skulle medela henne via sms när en vän dött. Hon fick sig ett mess "E är död ännu, jag har skittråkigt!" Ringer upp; -Såder kan du ju inte skriva!!! Jag höll ju på att köra av vägen!!
Nånå, E är inte levande än. Hm. Tråkigt när de är så tyst från folk när jag verkligen har lust att surra :)

Helgen har sprungit förbi. Skulle till Jokkmokk, men på fredag kväll fick jag höra att de skulle jag visst Inte. Låtsades sura lite men egentligen spelade det inte så stor roll. Hittade på andra saker att roa mig med under natten så jag skulle kunna sova bort lördagen. Nej, då ringer telefonen kl 8 och jag kan visst åka. Aja, var nog inte riktigt vaken alls under dagen men det var roligt ändå. Det gick ju himla bra för nästan alla :)

Två veckor kvar på gamla jobbet. Det kommer garanterat gå fort.

ut??

ja, otroligt. tog oss ut igår. Jättekul.   Nånå, slapp vara död idag. Suttit på föreläsning & möte X antal timmar idag. Söndagen sprang iväg rätt fort må jag säga. De är Ingen bra söndag idag. Kramper i stackars magen = allmänt sur och grinig. Nånå, sovmorgon i morgon iaf. Då kanske den här lesspålivet känslan har farit. Det är ju trots allt en söndagsfeeling att man måste göra nått nytt & nått vettigt. Hälst skulle jag vilja komma på något att brinna för, de är ju roligt. . . Men vad?? Äh, blir väl kvar här livet ut. Nej, inte tänka så, då blir de tungt att andas :P
Jag ska ju byta jobb Igen för fasiken, det är ju alltid nått.

something new....

vojvoj de är Jobbigt att vara såhär rastlös i hela kroppen. behöver något nytt roligt just nu. de är sånahär tillfällen man gör nån ny hårfärg, piercing eller gaddning... men håret är paj så de går inte, piercing behövs inte o min gaddning är ju på G.

har varit ute me chinesen & tedsan på stan nyss. de var kullerbyttor för hela slanten. nånå, man får ju le iaf ;)


gaah. måste aktivera mig mera nu, men har redan varit ute och knallat en braaa bit.

Mina hallon

269185-2

Inte värt det. . . .

Var & kollade PingPongKingen ikväll :P Totalt meningslös. Det roligaste under kvällen var väl "kontrollera sin ilska" träningen vi blev tvungen att uttöva. Jävla snorungar. Såna får inte Era bli. Yuck!

Nej, nu ska jag ut med little mr Sunshine. Bye bye!

Tillbaka på ruta 1 :)

Såder, nu har jag ju testat fara runt lite & nej, gräset var verkligen inte grönare nån annanstans. Ska tillbaka till Stinas Hårcenter igen, mest troligt i näsa månadskifte så vet ni det :)

moi

269185-3

WOW!

Passar på att knappa ner lite här när jag haft en Riktigt bra dag. Det var min älskade pälsboll som gjorde min dag så bra. Han kan han med, även om det inte synats tidigare. & såklart, vi vet ju vems fel det är, jaja. det är alltid mitt fel när de gäller gosse. men annars har jag oftast (läs alltid) rätt ;)

har egentligen inte så mkt annat att säga. huvet är aningens rörigt just nu. hah. för ovanlighetens skull???

strul på jobbet,strul på fritiden. det är tråkigt, när en Bästaste vänner inte ens kan säga rakt ut åt en vad dem tycker och tänker. jag går ju genom eld för er, märker man inte det? och även om jag är en liten narcissist så kan jag faktiskt acceptera att man tycker olika, bara man kan stå för det.

sova kan jag inte heller. va fan också. tog ju bara en yttepytteliten lutare. nå. i morgon ska jag ut och ta en ordentlig morgonpromme för första gången på länge, för stegen är så lätta- äckligt skönt att jag också får gå på moln nångång.

Allt löser sig alltid, på något sätt. Det vet vi också, bara vi har sovit gott och ätit ordentligt.