nu är vi fyra ;)

ja, då var vi en till här hemma. de går faktiskt bra. ska ta det väldans lugnt bara eftersom min nalle är rätt så tjurig.
fick chinesens provsvar i veckan, mamma har en liten allergi-nisse. Han tål inte kvalster. Känns En aning tungt men nu vet vi i alla fall vad det är så vi kan börja göra något åt det.

Har tokstädat hela lägenheten i helgen. Tvättat & vädrat allt, bort med alla mattor och filtar och allt som kvalstrena myser i. Nu har vi Rent!

väntar att mommo & moffa ska komma förbi med bäddmadrasser & kuddar så de bli liite mys här iaf.

aja.
liten uppdatering, mer än så här blev det inte för huvet är inte riktigt med.

underlig onsdag.


Onsdag är en trött-dag. Fast inte idag, den började som vanligt med att jag sov alldeles för länge. Hann i tid till jobbet, men de hade jag inte behövat. Min första kund hade bokat om. Jaha, fast fick vettiga saker gjorda för en gångs skull, var på banken, satte mig & gjorde min bokföring (:P) och var och hämtade hundmat. Nu har jag bara ett Måste kvar den här veckan och det kirrar jag på fredag. Skönt att få stryka lite från listan.

Annars, känner mig positiv idag, alltså inte för att jag brukar vara sur, men stegen var snäppet lättare idag än den senaste tiden. Har varit så slut & trött i hela Jag.
Fast inte så underligt, har ju varit en del påfrestande saker runt omkring mig hela tiden senaste tiden.
Nu är det bara En kvar att ta itu med.
På lördag blir de en snabb tripp till Sthlm & Uppsala. Ska bli kul att röra lite på sig, inte för att de är så många dagar sedan.
Mitt lyckopiller är förövrigt pigg som en duracellkanin nu, härligt att vara ute och träna o busa med honom. Man kan inte låta bli att le.

Nånå. Mer uppdatering senare. Kul föresten att dushcen lagt ner.

härliga söndagar ;)

ja, så var de söndag igen. gillar ju faktiskt söndagar. Slöa och gå omkring i mysbraller heela dagen. Det enda som sabbade den här söndagen lite var att jag råkade sova Alldeles för länge, missade flera timmar som jag kunde ha myst :)
Igår var de 50 årskalas, rätt så trevligt fast de blev hyffsat tidig kväll för oss ändå, gamtanter :P

Har gjort min bokföring, ENSAM. Duktigt av mig tycker jag. Haha. Nu verkar den andra Bettan Eggby börja vakna till liv igen, vad trevligt. Det har varit riktigt Tråkiga veckor då hon varit som en degklump som bara legat hemma o sovit.

Nu måste jag sätta mig ner med Ännu mera pappersjobb. Tjiiihoo vad roligt!