fortfarande dampig...

ja, alltså. man kan aldrig lyckas vara pigg samidigt som någon av ens vänner. eller ja, en pigg stackare hittade jag. men såklart jobbar hon till 4 i natt. min vanliga tur. kryper för fullt i hela kroppen. yuck, det Är inte trevligt. bortbortbort.
min trevliga yrsel har också sällskapat mig hela dagen lång, väldans gemytligt må jag säga. nånå, har ju inte varit helt ensam iaf. haha. jäkla bakismonster.
man får jäkligt mycket gjort sådana här dagar iaf, det kan ju vara bra för annars händer de ju inte speciellt mycket.
det flesta dagar går ju huvet i slowmotion. speciellt vid bokföringsdags.

pepparpeppar, nallis har inte kliat sig på en vecka. kul o se hur de fortsätter när han kommer hem. neeh. nu ska jag bege mig o göra nå annat. helst hade jag ju velat ut o hurta men sååklart ville ju ingen annan det och jag är lite för schizo för att ge mig ut i mörkret alena.

ofokuserad...

hade ju massor som jag hade kunnat knappa in hit... men det är som lite rörigt däär uppe för stunden?? hm. typiskt. tänk vad småsaker kan roa en iaf. haha!
pratat länge me plupp idag. det var ett tag sen. MISS YOU! kom fram till att jag stått och stampat på samma ställen väääldigt länge nu. scary. har iofs samlat en massa vuxenpoäng, fast funderar på att gå lite minus på dem och klättra ner på stegen en bit. . . well, well. få se vad de blir. jag har ju som sagt en beslutsångest som heter duga.
har drömt Så sjuka drömmar inatt, och inte en heller. dem har som bara löst av varandra men alla har handlat om samma sak. *tss*... måste släppa de där.
trivs som firren på jobbet. riktigt roligt att vara tillbaka med dem igen. känns ju iofs som att de är där jag borde varit hela tiden. vilka underbara människor, att jag inte insett vad jag borde saknat dem :) nå. men nu vet jag ju de.

nååå. lägger ner. snurrar lite mycket nu va.

syyyyr :P:P

jag är  syyr. jag är less på att ha en allergisk vovve & att alla måste jobba som tok för att han ska bli fräsh. det värsta är ju att det inte är jag som gör mest och då blir ju mitt samvete också lidande. helvetes.
gladare blev jag ju inte när jag såg en "vill ha-vovve" idag, som även ville va med mig ;) och så vet jag att jag inte har råd eller tid med en sådan. framförallt inte råd. satansatansatan. dessutom rinner tiden iväg.
jag tror allvarligt att jag måste sluta med hundar och bli en såndär som sitter hemma och sminkar mig o kammar håret. för slutar jag har jag ju inget direkt fritidsintresse men samtidigt så slipper jag en jävla massa Ångest. gaah.
sen ska jag låtsas att det inte finns några hundar nå mer så jag inte heller behöver vara avundsjuk på allas fina friska jäkla gossedjur.

sööndag.

image4image5image6Jaha, utgång blev de då igår. Gaah. Vi var nästan äldst på krogen. Saken blev ju inte bättre på vägen dit när jag kommer på att vi är ju såna där "gamla" som man själv glodde på genom bilrutan när man just blivit 18. För vi har ju verkligen inte förstått att vi inte är purunga och fräsha nå mer. Huuuvva. Scary. Jag vill vara 18 igen. Det var Så mycket lättare & roligare att gå ut då. + att man kunde vara hur galen som helst. Nu ska man låtsas vara mogen. Uuurs.
Nej, vi måste ut på annan ort o svina lite ;)

&&& Jag har fått tokmycket gjort idag! Bakat, städat, diskat, bokfört, bankat, renskrivit kontrakt, promenerat osv osv. En bra söndag med andra ord. Ändå har jag hunnit slappa också :)

lämna ninet helg

jamenvisst serru. en helt alone helg verkar de bli. alla har rest iväg och lämnat mig i helgen. inkl min egen lilla palt.
nånå. överdriver kanske lite, några är ju kvar i stan iaf :) fast roligast hade nog varit om man själv hade fått vara på vift. vill ju åka till umeå snart och hälsa på mina smultron där. det är ju alldeles för länge sen. måste på riktigt ta och kolla en helg som man kan fara. vore ju inte helt fel med nån som också skulle neråt. men de kan man nog glömma :P

hmmm... nu tycker jag sölkorvarna kan börja komma hitåt.

jaja!

jag tyckte inte det var så länge sen jag var här?? hm. de känns då inte som att det har hunnit hända direkt något? bytt jobb har jag. eller ja, bara bytt ställe. och de vet ni vi det här laget, men jag Tjatar lite extra så ingen missar de ;)
det funkar Riktigt bra. mycket bättre än jag väntat. har hur lugnt och skönt som helst i min lilla hörna. & jobbarkompisarna har jag saknat. som marri sa, "känns de som att ha kommit hem nu?" njaao. de gör de ju. fast de känns inte som jag varit borta så länge :Dtjing