braa nina.

inlägget nedan skrev jag förra söndagen, men hade såklart råkat "spara som utkast" så de blev publicerat först i veckan :P klant som man är.

söndagar är som en bra bloggdag har jag märkt, då har man ju såder lagomt lite att göra... skulle ta oss ut igår föresten men lusten frös ihjäl i kön på nex, så här i efterhand gör d då ingenting heller, sparade ju massa slantar som behövs mkt mer snart.

har tänkt orka/hinna bokföra idag också, men först ska jag nog lägga mig på soffan under täcker & söndagsmysa lite me lilltedsan. han har förgyllt min tillvaro här i helgen, han lyfter verkligen stämningen med sitt lilla väsen :D haha. hade vi inte haft han som roade oss igår hade vi nog somnat.

försöker verkligen att Inte räkna ner, fan vad svårt det är. jag hatar att längta, tiden går sååå sakta! nånå cirkus två veckor kvar bara. (vet ju inte exakta dagar eftersom jag absolut inte räknar).

aja väldigt kort update. har vi tur så kommer de mera i veckan. ciaao!

ligger ju i!

bloggar oftare än på länge nu ju! läste förestn i NSD "blogga är för deprimerade människor". haha! då vet vi de också :P
annars tycker jag de känns som att när man är helt slut och deppig orkar man inte ens sätta sig framför datan... orkar iofs inte ofta när jag är såhär som vanligt heller :D

idag har en av LLarna blivit långhårig, blev riktigt tjusigt. Nästa helg är de nästa L.
annars har väl inte hänt direkt mkt i helgen... januari är ju en sjukt tråkig månad faktiskt. ingen har varken destomer pengar eller livsgnista. . .

nu börjar de iaf planeras lite saker framåt och de känns riktigt roligt. inte alltför långt borta heller längre!!
kom just på att i veckan ska vi ha kurs, på salongen bara men iaf. de brukar vara rätt kul. ska ha fröken eggby som modell så de blir ju trevligt i varje fall :)

nej,

 

natt som vanligast.

men ja, jag ska försöka med de här bloggandet. rätt skönt att få skriva av sig ibland ändå. hade tänkt vänta tills tankar & funderingar känns mera samlade, men då får man nog vänta. blir nog dessvärre ingen ordning & reda där på ett tag verkar d som?!
julhelgen har varit helt okej, lite långsam & lite rastlös. skönt att d där me jullov är över, är faktiskt glad att jag har ett jobb att gå till :)

det är inte d att d inte händer saker när jag är så dålig att uppdatera, de är nog mera de att jag är alldeles för babblig och öppen åt mina vänner så de känns överflödigt att kladda ner här. fast de vore nog jävligt mycket bättre att kladda ner något kryptiskt här i stället för att dela med sig för de går tydligen inte att lita på nån. bara kaka på kaka hela tiden som visat. de som gör mig mest förbannad är att jag alltid blir lika förvånad & att de är de man tror är rakryggade o likadana som en själv i sina åsikter som sviker. eller så är de man själv som är blåst och inte kan läsa av människor? hah, antagligen ;)

har min låne-schäfer på sovbesök inatt. skönt faktiskt att ha en nalle här, även om han är väldigt liten. en av de få hundar som jag faktiskt känner något för just nu. kanske för att han & mitt hjärta var de enda som "klickade" ordentligt. de var ju de mot alla andra & man såg hur uppriktigt mkt de tyckte om den andra.

nej, nu borde jag lägga mig o stirra lite tv så jag kanske somnar inatt iaf. förra natten gick sämre så. faan, jag behöver en vettig vardag. just nu känns de som att jag bara lever för de små roliga stunderna nu och då. har inte hittat något som gör mig glad riktigt, mest apatisk för de mesta. äh. de kommer väl. & nej, de är inte så att jag sitter hemma och väntar på att jag ska bli gladare, jag försöker faktiskt de mesta hela tiden för problem ska lösas, de är ju bara lite svårt när man inte riktigt vet vad som stör.


Min nallebjörn & hans lille kille :)
långledig....

fick ett litet jullov jag med. det behövdes kan jag säga. jäklar vad jag har vilat & sovit. helt färdig :)
igår spenderade vi dagen i luleå jag & lena. skönt att få göra nå annat.
annars är de väl ganska stillastående uppe i planeten. har så mkt måsten & borden samlat på hög så har väl undermedvetet slagit av alla funktioner.

nej, nu ska jag hugga tandborsten innan Mallo kommer så jag kommer en bit iaf :)