oj, nu var de tomt här..

nu har jag slöat till me bloggandet några dagar här igen. jag som var så duktig där ett tag!
såg att mitt PMS inlägg var överst som en fin påminnelse om att jag kan vara "sur-nina" ;) helgen har varit skit bra.
Fredagen spenderade jag & fröken Ö me mina päron på brors baksida i hettan. Det är bra, man behöver mamma o pappa tid också. Speciellt som jag o pappsen inte fått någon riktigt roadtrip på evigheter nu när jag är barnlös.
Men nu tickar min klocka hela tiden ;)

Kvällen spenderades i kiruna, riktigt trevligt. Ännu mera party på hemresan. Mysigt me minibuss också.
Lördagen spenderade jag o skutten på varsitt håll. Fick hänga me mina bästaste pojkar! Även toffeln kom, de var riktigt roligt att få se honom också! :)

Har inte så mycket å säga. Idag måste jag klura på födelsedagar, har ju två st i morgon! Fast jag älskar att hitta på presenter åt folk så de ska inte vara någon fara ;)

aja. tjiiing.

jag blir pms kossa!

ja, så känns de. när allt bara segar sig o inget händer i planeringen. gaah. gillar att ha alltid klart, alltså iaf så man vet att man tar sig dit man ska. ringa runt hit & dit & fixa & dona, dra i alla trådar o kicka lite slöfockar i arlset så de händer något och man får svar från här och där.
äsch, tänk om vi bara skulle strunta i att tjata o styra upp saker o peppa? ja, men då får vi sitta här och det vill vi ju inte ;)
får andas, för allt löser sig alltid. egentligen är jag inte ens sur, blir bara lite lätt ettrig :) (gillar inte ens själv den ettriga sidan av mig, haha!)

idag har vi haft myskväll nr 2. denna kväll me fröken ö och sen styrde vi upp jordgubbedate på andra sidan gatan. myspysigt. i morgon är de frökens  tur igen att leka me mig, sicken tur jag har som har lena som tar hand om mig ;)

sen ska min söta mamma komma på kvällen o putsa mina fönster så man kanske ser ut. & nej, jag är inte bortskämd...anledningen till hjälpen var ett bryt jag fick på stackars mamma en söndag när jag kände mig helt utbränd & skulle iväg o fixa hennes hår (ja, mammor gör man Självklart på söndagar eller när dem vill, faktiskt). kändes iaf för den stunden som att jag inte hade något annat liv än HÅR HÅR HÅR, fixa allas jäkla hår, alltid finnas och ha tid för alla stackare och jobba gratis, för alla är ju ens bästa vänner när de gäller priser (& egen företagare är tydligen de samma som att vara rik, alla borde ta F-skattesedeln, tss :P) . fick iaf  panik för jag förfaller, mitt humör, mitt hem. haha. allt var bara dåligt o arg var jag. mamma tyckte att eftersom hon verkligen gillar att städa så kommer hon och tar hand om mitt hem iaf,   men Nej. Absolut inte, vem vill ha sin mamma rotandes överallt?! Så eftersom hon vet hur mkt jag svär när jag försökt putsa fönster kommer hon och gör de iaf, de fick hon ;)
de är bäst för de mesta mina päron.

sen så vet jag, för att jag rensat ur mig hur de känns ibland så kommer helt säkert alldeles fel människor ta åt sig om priser & ställa upp hit och dit osv... så är de alltid. Dem som inte behöver ta åt sig gör Alltid det, det är ju de med Samvete. De som borde förstår de inte ens och tycker lite lättsamt "men de är ju bara jag, det kan du väl klämma in".
Inte för det, jag gillar att ställa upp för folk & det gör jag gärna åt dem jag värdesätter och dem som jag vet blir glad. Ni kan glatt ta åt er ni också. Även ni som är för gulliga med att värdesätta mig o betala För mkt så jag får dåligt samvete, fast såklart blir jag superglad av det också, då vet man att de verkligen är värt att hjälpa.

Äh. nu rensade jag.

I helgen ska vi ha SOL & vi ska ha Roligt!!! Iiiiih!


jäklars vad jag bloggar!

har jobbat hyffsat mkt idag faktiskt. fast de går hur bra som helst. säkert sommaren som gör de? självklart hade jag ju hellre varit ledig men då blir jag nog hemlös ganska fort ;)
direkt efter jobbet for jag o plockade upp lilleskutt o vi for runt o handlade till middagen. ja just. dum som man är tror man att man kan fara till ett ställe(läs coop) o få med sig allt man tänkte, de var verkligen inga udda grejer heller. nå. vi hann ju bli hungriga innan vi var hemma i alla fall ;) o gott som tusan var de. det är ju riktigt mysigt o "laga" mat såhär på veckorna också, de måste vi bli bättre på!

nu verkar alla mina vänner, eller många iaf ha kommit in i någon beachformsperiod, haha. lite sent kanske?
absolut, jag har mina sådana där feta perioder jag med, fast utspritt under hela året! :)

i helgen blir de kiruna & sol förhoppningsvis på lördag så vi kan vara barfota i bikini. vore inte en dag för tidigt.
jag är riktigt stolt över mig idag, har gjort två människor riktigt glada. hihi, det ni! tänk vad de är roligt, så ta nu o skutta iväg o göra nån glad. folk göra mig glad hela tiden så ibland måste ju jag också.

aja. tjing

mera glada människor, tack! ;)

nej, nej. har inte haft några surisar idag. tvärtom. alla mina kunder idag har varit sådana som ger en massor av positiv energi. det märks verkligen hur mycket sådana gör för ens humör. helt fantastiska! sådana måndagar borde man alltid ha. min sista kund, mitt levebröd är alltid lika rolig att ha i stolen, oavsett om vad vi surrar kan vi ha bra diskussioner tycker jag. även om de är om sådana tjejiga saker som smink ;) vilket de nu oftast inte bara är, vi kan förstå mer än så, även om man inte alltid tror de ;)

annars så har dagen bara allmänt varit bra. har fått allt jag skulle gjort och mer därtill! hade en heel rad med "Måsten" som flåsat mig i nacken bra länge nu och de bästa är borta. Puuuh vad skönt! Har bokat in lite fler gaddningstider också så jag har nått roligt att se framemot i slutet av sommaren.

Kom föresten in en ny Solserie från BedHead idag. Spännande, en anledning att längta till hårtvätt! Hihi.


så var de det här med sovandet...Igen...

de går som sisådär på den fronten, fast idag kan till o med jag räkna ut varför. har spenderar alldeles för länge under täcket på morgonen och en sväng på eftermiddagen också.

min dag var bra, helt okej idag, tills jag dränkte min mobil. klantarsel, fast de är jag i ett nötskal. har de inte varit chinesen som käkat dem så har dem fått bada på alla möjliga ställen...
nå jag hade ju en skrotmobbe i beredskap men alla nummer legade såklart inte på kortet.
många har jag ju i huvet såklart, sifferminnesnörd som jag är.

har hunnit vara o bli glad av min lille tokunge också. ja, alex såklart. uppriktigt förvånad faktiskt över hur såld ungen kan vara på sin faster trots att jag verkligen försummat honom med Tid. maja som alltid varit min lilla docka förstår jag att hon varit fasters piga, de har jag ju sett till själv ;) nå, jag är glad att gossen inte blänger på mig ändå! ;)

helgen har faktiskt varit supermysig, trots att de varit rätt dött i stan. grillning öl o vänner hela helgen, kan inte bli så mkt bättre.
nästa helg är också fullspäckad. tjiiiho!

& så en riktigt "bloggbild" innan grillningen ;)

stekigt värre ;)

fan vad härligt det är med sommar, även om de inte nu är såder suuupervarmt så finns de inget bättre än att bara glida omkring & mysa med sina nära och kära.
midsommarfest igår, kaaallt var de.
nu sitter vi hos musslans smyg. riktigt mys, öl vin och grillning. kan de bli bättre? jo lite mera sol kanske men annars är de guld.

aja. tjaaa. uppdaterar mer i morgon!

idag ska vi busa riktigt ordentligt, inge krog helst :)

torsdag = fredag ;)

ja, jag tjatar men fasen vad roligt att de är helg, Igen. Fast kan säga att den här veckan har inte kutat iväg som förra gjorde. Har såklart haft min beskärda del av mina härliga kunder, sådana som bara ger en massvis med energi, som man blir glad av. Mitt jobb & jag skulle inte vara bäst om de inte vore för dem, hur kreativ skulle man orka vara med bara massor med mongon? ;) Tänker faktiskt ofta på vilken jäkla Tur jag har att jag har så mycket kunder som Jag tycker om! De ser jag ju varje dag att de faktiskt inte är alla som har.

Solen lyser igen, de gör nog delvis mitt humör bra idag ;)
Sen...resan, andas man lite och tänker till så vet man hur jag fungerar. Självklart har jag vägt alla möjligheter fram och tillbaka så de inte blir tokigt. Lite missförstånd förstår jag att de kan bli ändå, men de är ju inte för att jag är en jäkel som man står ut med mig i 12 år eller hur? ;) Skulle aldrig göra något för att göra mina vänner ledsa o de vet dem.

Nu sitter jag o väntar på att lilleskutt, (musslan eller va vi ska kalla henne) ska ringa så vi kan skutta iväg o äta. Vi sa just igår att vi inte har haft nå smeknamn, nånsin, att de är tråkigt. Äsch, de finns ju hur mycket som helst ;)

Nu har vi börjat räkna neeer. hihi.
ses i helgen ni som är kvar i stan!!

slänger in en till bild bara för att vi tyckte vi var så söta :)





tjiiiiiiiho!

nu, nu,nu äntligen har vi bokat! 22/7 drar vi till turkiet i två veckor! fi fasen vad härligt! såklart blev vi inte så många som tanken var från början. först kände vi oss dum som bokade innan vi fått tag i alla, men nej. så som vi tjatat & tjatat och skjutit upp våran deadline o missat massa bra bokningar så ska vi inte känna oss dum. för det andra så var de ingen som behagade att svara... kanske vi som blev ordentligt dissade?! :D
äh, skitsamma. bokat o betalt så nu får vi börja tagga o räkna ner. gick direkt o beställde en ny bikini från nelly, skiiitfin!

nå iaf, nu är de helg redan i morgon. härligt. midsommar & allt. tema?? de tycker jag, blommor i håret kanske? tjuvstartade iofs med de redan förra helgen ;)
annars är allt mest ganska busigt just nu, vi fjantar oss som snorungar och hur roligt är inte de?

hann en sväng på marris rea också, hittade en del faktiskt, ett par skitfina GStar jeans bland annat så jag är nöjd. Behöver  väl inga jeans egentligen men nu när jag städat garderoben kunde jag faktiskt få ett par. Sen har jag o musslan kaffe&middagsdejtat till & med. Inte dåligt. Antagligen för att vi inte planerat de alls :)

aja. nu ska jag slänga mig i duschen. tjiing.

slöat till

med bloggandet... men jag är ju absolut inte ensam om det märker jag. många är dåliga på att blogga nu ;)
man har som inte riktigt ro eller tid känns de som. nå. ska snart iväg och jobba. har ingen aning om hur min dag ser ut på jobbet, vad jag har för kunder osv. inte likt mig ;)

helgen har varit riktigt rolig trots de dåliga vädret. vi var riktigt söta ;) d tråkiga är att jag inte hade en endaste bil på fröken ö i min kamera, hon som var så sööt i håret ;)

fyra dagarsvecka nu igen. skönt. sen är de midsommar. hoppas att inte alla lämnar stan för piteå för grillning & bad tycker jag vore en idé :) hih.
har inte hunnit se lilla TT alls senaste veckan, nu måste vi styra upp lite dejter. sen är de verkligen dags för en frulle också. aja. ska speeda iväg till jobbet nu. pigg är jag. har sovit som en stock inatt o de är ju inte ofta de händer.

riktigt skönt var de med regn igår också så man kunde ha sin bakisdag helt utan dåligt samvete för vädret ;)

sådärja.

efter en helg med massor av bara, bara vilande hittar såklart alla känslorna dit dom ska. så länge man kör gasen i botten håller dem sig i lagom oordning o stör inte så värst. med andra ord har jag haft en "rumsavdelarrepris" fast inte fullt lika stor krasch. oturligt nog var de mamma som fick ta smällen (ja, jag har sagt förlåt). ja och så lilla TT råkade givetvis ringa en stund efteråt. stackaren måste tro att jag alltid är sur, eller ja. de vet vi ju för dagarna koms ju ihåg ;)

vissa kleton är jag riktigt less på. men de är väl vissa tjejer i ett nötskal, säger bara saker för att de låter bra  &  är me oss när de passar sig. fine. ska bli lika dålig tillbaka. eller nej, de blir jag ju ändå inte, för jag är inte sån.
fast ibland, som idag när jag skulle ha tå-dejt glömde jag bort de, så lite så är jag ju. visst, jag har min krasch att skylla på men de gills inte eg.

nu nattugglar jag igen.. duuumt. ska ta o sova nu och ladda för jobbveckan. de är ju faktiskt riktigt rolig vecka.

puss o hej

mest bara sovit..

fast de är nog bra tror jag. ibland behöver nog jag också stanna upp och andas lite, fast jag gillar de inte. när jag då väl gör de blir jag däckad... helt däckad. har nog inte varit världens sällskap i helgen direkt :)
var faktiskt riktigt sugen att gå ut me fina lilla fröken L idag, men kroppen sa bestämt nej. fasiken. men nästa helg tycker jag att vi smackar ihop ett stort missmatchat gäng med sol o bus, eller hur? ;) barfota och bikini,  & musik. iih.

har hunnit träffa lilla elisen idag, vilket glad fis. snart är lille räkan ett år, jisses. nu får vi säga som alla gamla sa när vi var små... hossh, hemska tanke!

har hunnit köra en liten update med fröken ö här på kvällskvisten också. ojoj vad vi missat många meningar i varandras liv den här veckan. de är nästan lite separationsvarning på oss, ojoj, de måste vi ju göra nått åt!

nu börjar sommaren planeras fint också. nu händer de något varje helg länge, fan vad fint. ske-å trippen kan nog bli riktigt rolig också! sen måste pite hinnas med & så utlandsresan såklart!!!



glad bild ;)

tröööööttt!!!!

fasen, jag är trött, trött, tröttast. jag hatar de. har verkligen försökt de mesta. igår slängde jag i mig två redbull på jobbet (och ett antal koppar kaffe) men ingen som helst effekt. satt nästan och sov hos malin. sådär lagom rolig kund säkert, haha. fast malin var inte piggast själv heller så de kändes ju lite bättre.
nästa vecka är de en tookvecka igen. men den blir rolig, balfrillor, wiiiho. de är faktiskt bland d roligaste om man riktigt får spåra o skapa. kan inte förstå att de faktiskt är många frisörer som väljer att inte göra dem, vars är kreativiteten. det enda som är lite trist är att jag inte riktigt räcker till, hade velat ha en till dag så jag hade hunnit göra alla min tjejer.

jag tänkte verkligen försöka SOVA massor de här dygnet så jag kanske är mitt dampade jag i morgon. det  vore som härligt, man är ju betydligt mera effektiv då. gillar inte den här nerdegade versionen av mig själv.
vi skyller på vädret, först luras de och blir sommar och så Pang kommer bakslaget.  & sen kanske förra helgens o veckans sömnbrist börjar ta ut sig nu.

nu har min o musslans nya leksak kommit, wiiiiie! fan vad roligt vi ska ha nästa helg. fast ska inte tagga för mkt.
har helgen alldeles för oplanerad så om nån ska göra nå roligt så säg åt mig! jag vill va me!!! ;)

nej, nu ska jag krypa under täcket igen.



okej lina, vi prövar ;)

20 sanningar...

1. jag vill inte bli gammal ;)
2. jag har massor m konstiga idéer (= små tvångstankar)
3. på jobbet vill jag ha Rent & snyggt men hemmet ser ofta ut som en svinstia
4. jag har världens bästa pappa, ja & mamma.
5. jag är bebissugen varje dag (såklart en luddig sådan)
6. gillar att köpa presenter, finns inge roligare än när man hittar på klockrena saker ;)
7. Såklart tycker jag också att mina vänner är bättre än andras, dem är perfekt!
8. Skulle hellre låta bli att tvätta håret på två veckor än att använda skräp i det
9. Är ofta alldeles för ärlig
10. Är ännu kvar i "kan själv -åldern"
11. Drar alltid på mig andras känslor så snälla var glad
12. Har självklart massor me komplex, men för d mesta gillar jag mig själv
13. Röker som en tok, urk.
14. Har inte läst en bok sen jag gick i gymnasiet
15. Tycker ögon är otroligt vackra men ändå bland d läskigaste som finns...yuck.
16. älskar att lägga pengar på mig själv, hår, naglar, hud, fötter, smink, gaddningar... investering ;)
17. tror för mycket på astrologi ;)
18. tvättar sällan bort sminket
19. har blivit en tidsoptimist & de hatar jag
20. älskar att sitta på fik me min latte & cigg ;)

då utmanar jag väl pip,  catja, rebban, erica, lotta.....