jättebebisen


ja, fi fasen vilken go hund de här är :) världens socialaste och kramigaste. Kan man inte tro när vi är och hälsar på folk direkt. Då ska man bara sitta i Knä på Nina & is inte ens titta åt folk. För tänk om dem tar mig! Haha.
Roligast var en prom me sandra då jag gick o babbla i mobben & vi kommer nära en väg. Gav kopplet åt S och ber henne sätta fast Eddie. Han studsar undan mot mig (inte ofta han för snabba rörelser ändå) o kollar på mig som att "hon försöker tjuva mig nina! hjälp!" haha
nej, han har lyckats flörta in sig ordentligt hos mig & de flesta andra, tur är ju de när vi ska spendera rätt länge me varann :)

bara färgbyten :)

känns som att alla behöver sin vårfärg nu. glad är jag att alla mina kunder inte
känner för att följa med strömmen och bli blondiner nu. hade riktigt roliga jobb igår & riktigt goa kunder också. såna dagar är bra. vilken tur man har ändå :)

väntar att min RockAholic serie från Tigi ska trilla in, borde komma vilken dag som helst nu!
har inte direkt full aktivitet i huvet såhär tidigt men tänkte att jag skriver nått här ändå... de gick ju som de gick :)

ny färg ;)

jajamen, äntligen. har varit så otroligt less på det vita. sen blir de ju inte roligare när resten av världen redan kommit på att dem ska börja jobba på sin sommarblonda färg Redan :P nej, tack, va ni blonda ;)

har inte världens bästa dag direkt om man säger så. vet inte varför egentligen? eller nja. har inte sovit mkt i natt. vaknar tamejfan hela tiden. Blir så förbannad så då kliver jag upp före fan i stället.
Sen är jag kräkless på min förkylning :P Känner att jag verkligen behöver röra mig. Blir bara fetare & fetare mot sommaren :) Fast jag inte ätit dåligt heller, äter nyttigt (hyffsat iaf) & jämt. Nånå. Det tar väl sig.

Är vovve-vakt i tre veckor cirkus åt lille Eddie, världens mysigaste! Han har jag fastnat för direkt, men de verkar alla göra! :)
Helgen var apatiska klubben i luleå på tatueringsmässan, mer behövs knappast kommenteras.

Planer smids hela tiden. Hihi,. Men Suuuperhemligstämplade såklart!

Slänger in en bild på nya färgen, bäst att njuta tills jag tvättar håret nästa gång för då är den väl borta :/



vilken jävla rugguggla alltså :P

uppdaterar igen redan, men hade en sån "trevlig" kund idag så kan inte låta bli.
jag står bakom disken och grejar med papper när en kärring kommer in och tittar på mig som om jag såg ut som spya eller något annat vidrigt "meeen URS vad tatueringar du har" säger hon med sånt där tonläge som är riktigt nedvärderande och sen kommer nått ännu mera äcklat ljud från henne. (LL som står o klipper tar också en paus & bara gapar åt kärringen)
För vad säger man sådana där gånger?
Konstigt nog lyckas jag välja att ignorera vad hon sa och väljer mitt allra trevligaste & klämmkäckaste tonläge, för hon ska fan inte få rätt i sina fördomar.
Hon stannar inte länge, eg tror jag hon hade tänkt boka sig en klipptid men valde att inte göra det för att hon såg mig bakom disken. Varsågod & gå isf.
Jag tar absolut inte åt mig men de som gör mig förbannad är att folk (spec lite äldre) verkar tycka att de har rätt att bete sig hur de vill. Det hade väl aldrig slagit mig att gå in i en affär och klanka på kassörskans hår eller klädval t ex.
Jag har fått anstränga mig för att lära mig att man inte alltid kan säga det man tänker & tycker & att göra de på rätt sätt i så fall för har kunnat vara ganska osmidig ibland.
Nånå, tur att det finns SÅ många supergulliga kunder också. Min första idag sa hur hon motiverat att hon skulle gå till mig o klippa sig igen (de var ett tag sen nu) "jag ska gå till Nina för att hon är så snygg" (haha, & jag som hoppaas att man inte tittar på mitt hår när man väljer frisör) & nästa kund var också riktigt söt "varför har inte du kort hår egentligen? du har ju såå otroligt vackert ansikte så du skulle verkligen ha det!"
Såna människor är ju bara underbara, för alla blir ju glad av komplingar & det är ju roligt att ge dem också. Nog känns det betydligt roligare än att tracka ner på folk. Om vi tänker efter så kan vi nog alla bli bättre på att ge komplimangar, även om vi inte är så dåliga på det.

Har satt REA på lite Bed Head produkter på jobbet, inte på hela sortimentet men ska minska ner det lite och göra plats för ROCKAHOLIC - serien som Tigi ska släppa så far o töm hyllorna nu ;)

& just ja, saxen sitter på handen, tyckte att man såg d på bilden men de kanske är för att jag vet de :)

tid igen :)

helt otroligt, bloggar igen redan. Har nu bloggat så aktivt så jag kan känna mig ledig fleera söndagar om jag vill :P

sitter med tedsan här, har sytt om hans overall lite. han är riktigt söt i den & faktiskt trivs han bra med den på också, mallar omkring ;)

har haft en väldans slö dag, jobbat lite till & från, varit o kokat morgonkaffe åt lillgossen & slöat & varit till den just lite större gossen & gjort en liten gadd också. en av mina minsta, riktigt söt ;)

nu har jag börjat sköta min mat ordentligt igen, frukost, lunch & middag. okej, visserligen har de inte hållt många dagar än men ska försöka så man blir lite piggare.

i helgen är det skydds&lydnads kurs, nån som vill med? :)


farligt yrke jag valt.... hosh!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4623704.ab 

jäklar vad duktiga ;)

måste säga att ni blev snabbt väldans duktiga på att kommentera, bra bra ;) har Äntligen fått fingrarna ur och gjort mig treveckors-sallad. Fasen vad skönt, då har jag mat en stund iaf.
Har suttit och kikat på bilder på min skrutt. Gaah. Finns så otroligt mycket fina bilder på honom. Tänkte att jag skulle sätta mig och välja det jag ska framkalla.... suck. Inte nu, det krävs flera dagar känns det som. Men måste ta tag i det snart så de inte går som med Ilex bilder... Det är inte kul, speciellt när de inte finns kvar för då vill man ju verkligen ha alla minnen man kan.
Iaf, urs vad söt min lilla galning var som valp, som socker. Men skenet bedrar ju oftast för tokigare och tjurigare valp får man leta efter. vi blev ovänner redan första kvällen hos uppfödaren, gossen tålde inte alls korrigeringar utan for som ett skott till sitt "sur-hörn" och la sig ner och blängde på mig. det var väl de första han såg till att hitta hemma också, ett "sur-hörn" där man kunde ligga o bara vara arg på matte ett tag & sucka & sucka ännu högre... haha, men han mjuknade som tur är med åren :)

nu ska jag ta en cigg & invänta greys. slänger upp nån bild på dockan... & jaa, jag är sjukt bebbesugen nu men ska vänta ännu ett liiitet tag.



femte gången gillt!!

jag & lena har bakat, Igen... har tänkt på det. Vi måste verkligen vara rätt så optimistiska eftersom vi ids hålla på och försöka. För det mesta blir det vi så stort ska försöka laga eller baka (oftast baka) mer eller mindre misslyckat men varje gång vi fått nån ny idé är vi lika peppade. Haha.

Ta mitt brödbak igår, blev äckliga. Huvva, tredje gången trodde jag att de var men så fick jag så snällt upplyst av en liten T att "neeej, tredje gången var ju ett tag sen hörrudu". Ahapp, då var de väl fjärde eller så, men nu har jag gett upp mina försök med nyttiga bröd. Blev helt enkelt bara vanliga bröd med morot i idag & de blev ätbara. Det mesta gick smärtfritt förutom att vi tappade ett på stackars lilla sovande sune.

bloggdagen ja, det vet alla tydligen. var i telefon med bror  & skulle avsluta. " ahaa, skaru blogga?" haha. läser du också den? hm, du lämnar då aldrig nån kommentar. haha. jag har som hakat upp mig på det, men det är ju faktiskt roligt att veta vilka som är här och kikar tycker jag. sen är inte jag duktig på att kommentera hos andra, men de beror då mera på att jag är dålig att idas läsa också, självupptagna fanskap :P nejdå.

livet känns rätt bra just nu faktiskt, förutom min mage. den gör redigt ont idag med. dumma mjölmackor :P känns som att det händer snart lite roligheter framöver iaf. ajaa. nu ska jag natta sune :P hah eller hur, han gör ju hemskt mycket annat än att sova. & just ja, i morgon är det Fredde igen, faan vad roligt ;)

sune helg

har martinas lille räka sune i helgen, fast vi kan nu inte ha så roligt för hans fot är lite trasig :P får mest vara en tråkig dum tant som måste plåga han med att rengöra och linda om hans tass :P att han sen är en riktigt fegskit gör ju inte saken lättare ;)

oki, sorry Lotta, du Är riktigt duktig på att kommentera, faktiskt. Det finns ju till o me dem som gnäller att "hon är då o kommenterar allt", fast då var jag faktiskt på din sida! Det är ju kul att Nån gör det, sådeså!

I helgen ska jag vara riktigt lugn & slö. Borde sätta mig och öppna lite fakturor och lägga in men jag har verkligen ingen lust. Hojj vad trist.

Nej, nu ska jag knata till Ica och se om jag hittar nå frulle... Lär väl knappa in nått här i morgon, bloggdagen :)

kommentera då

tycker de är tråkigt att folk är så dåliga på att kommentera när de varit här & snokat... bara Catja som är duktig på att lämna ett litet fotspår....

mohaha

fan vad roligt vi kan ha ändå vi mindre intelligenta frisörer och butiksbiträden och sitta läsa alla dessa belästa människors sätt att slänga med orden. haha. de känns lite smålöjligt faktiskt. men de är tur att vi har nått att roa oss med också....

huvvaligen,..

nyss hemkommen från sjukan... tror inte jag alls passar in att vara där och hälsa på egentligen, tycker ju inte om att se människor lida och vet ju själv att jag är Sämst på att gömma såna ansiktsuttryck också. (eller vilka uttryck kan jag gömma eg? världens sämsta lögnare) Så med andra ord, jag är nog inte så uppiggande egentligen men försöka går ju iaf :) & sen kämper T superbra själv faktiskt med att hålla humöret uppe.

Nu har jag själv Äntligen blivit pigg iaf. Hemska jävla mage, sjukt jobbiga dagar och läkare är ju för underbara! :P neeh. Orkar inte ens ta historien. ursa. men iaf så känns de otroligt lätt allting nu när de inte värker konstant!

ganska tom i huvet såhär efter en arbetsdag som vanligt. Babblar nog alldeles för mkt under dan för att de ska räcka till på kvällen också :)

har föresten kommit på en sak till nu när jag känner mig såhär pigg, i stället för att köra på som en tok som vanligt ska jag faktiskt lägga den där lilla extra energin på att försöka ta hand om mig själv :) inte dumt. (alla vet vi ju att de kanske inte håller så länge, haha)

Nu ska jag ringa lena och sitta och mmm.a lite innan greys.

tjing


aaaja.

slänger väl in ett kort inlägg iaf, ska försöka och låta lite positiv iaf, det är ju trots allt min bloggdag. tack L för påminelsen ;)

har sakta men säkert hasat omkring här hemma som Agda75 (miinst!) och gjort bort mina söndagsmåsten... det vill säga tvätta, bokföra, diska, städat lite men blev inget ordentligt. Allting tar ju sån frustrerande lång tid, som jag sa åt catja, det tar ju NOG lång tid i vanliga fall och så med ryggont på det. Nej huvva, man blir less bara av tanken på mig gå å plocka en grej här och en grej där ++ massa suck o ajaj.

Veckan har just genomlidits och försökt att inte se ut som 7 svåra år på jobbet, för frisörer har ju inga dåliga dagar inte. Tror det har gått hyffsat iaf, sen har jag säckat ihop varje kväll. Puh. Har inte ens varit trevligt att sitta vid fläkten med kaffekoppen. Fredag tog jag mig i varje fall till läkaren och det resulterade i pencelin som inte hjälpt nånting, så i morgon är de bara fara tillbaka igen...

Nu håller vi tummarna för en bättre vecka ;)