beach 2010, haha.

sådär lagomt skönt när i princip Alla deffar för sommaren kan man bara slappna av. Finns ju som absolut ingenting jag kan göra åt min kubformade kropp just nu. (fast ändå är jag avis såklart) :)
på jobbet har de som vanligt den här årstiden dragits ner kopiöst på fikabrödsfronten (som att de eg är idé att börja nu) och bytt ut kakorna mot Nutrilettbarer, yuck. Neej, så tokig blir jag nog inte.

Det enda jag behöver nu är Tjockiskläder till sommaren, klänningar o kjolar o tunikor. Så tänk på mig när ni rensar bort alla era för stora kläder ;)
Fick lucka idag. Jäkla askmoln som gör att posten inte kommer i tid. Tur att de var en sån lättsam kund jag hade. Blev nog nästan mer arg jag än kunden ;)

Nu verkar Diors nya mascara Extase börja släppas här med, vill ha! Den verkar tokbra. Ska nog åka och lägga mig i solariet o grunda lite ifall att vi tar oss till turkland om 10 dagar :)

Harebrahej.

social helg..

det var ju som på tiden får man väl säga. har hunnit med flera små dejter. skönt, inget planerat direkt o de är ju skönast, hatar ju verkligen de där me planering och tidspassning. min lille gosse har nog haft en riktigt rolig helg också med massor av polare:) roligast tyckte han nog ändå lilla trasselsudden var, vilket var ganska otippat också efter tidigare träff.

den här veckan är den "ensamhemma" träning för hela slanten, har verkligen varit en slö hundägare med denna gosse. han är alldeles för bortskämd faktiskt. fick mail om kennel träff av K & E, den är nu i maj och de ser ju i stort sett omöjligt ut. Dels att hitta pengar och sen att fixa en bilresa ända ner till Blekinge. FAN också. Jag vill, vill, vill verkligen!

Tatueringssugen som bara den är jag också, skulle vilja få dit något på halsen el höger handen... Hm, ska klura lite på det där...
Eg borde jag ju se till att få klart mina halvklara, men njee. En sitter på låret och de har jag inget behov att att fläka me på bra länge.

Nu ska jag fortsätta m morgonkaffet och titta vidare på Gina o Nelly o drömma om att jag är smal igen :)
Man skulle behöva bli personlig shoppare åt ngn nu när man ändå inte kan klä sig själv :)