kalas, bebisar, magsjuka & elakingar!

fredagen avslutades rätt tidigt på jobbet för att hinna fixa lite presenter osv. förbi studion och träffade äntligen tomas. de är så kul och se honom, händer inte allt för ofta numera. saknar ju!

ja sen hem & städa för kalas heela helgen. fasen vad gott det var med smörgåstårta! den hade jag längtat efter! var riktigt trevligt, rätt lugnt med folk ändå tycker jag med tanke på vad man är van vid. sen kom alla i jämna strömmar så man hann faktiskt med dem flesta.

lördag morgon när jag vaknade hade jag två glädjande mess, ett sms & en stund senare ett mms. robbe hade under natten blivit pappa till en liten tös. fasen vad roligt, glad blev jag :) man blir extra glad när man är inräknad i dem där första man vill messa till när något sånt händer :)
hann inte gå många timmar av dagen så damp nästa sms in, då hade catjas lille charlie också kikat ut :)

så... sen kom måndagen och magsjukan. YUCK! ynklig som få har jag varit kan jag säga :P tillbaka på jobbet idag igen...
hade ju såklart många bra kunder som vanligt men så var de en Kärring som Inte gjorde min dag. Kunden var hos linda luspa och klippte sig och när hon är klar går hon förbi "näämen, de Är ju nina, kände inte igen dig, du har ju blivit så mörk. OCH RUND har du blivit!!"
Om blickar kunde döda säger jag bara... Eftersom det inte var min kund för dagen fick jag faktiskt försvara mig lite och sa att det är väl ändå det sista man säger åt en tjej idag.

Kärringen visste förövrigt inte varför jag är fet så hon menade det precis så illa som det lät. Hade jag inte varit gravid hade jag nog tagit det där med mig hem och slutat äta några dar. Vem hade inte det? Jisses. Händer det fler gånger har jag bättre svar på lager... Var ju ungefär lika förvånad när tanten vände när hon såg mig bakom kassan el när jag hörde att en kompis i samma yrke fått höra hur ful färg hon hade i håret.
Vi i serviceyrken ska bara le och svälja folks åsikter? Njee. Inte riktigt vad som helst.

vilka suveräna dagar!

haft våran Make up kurs nu med Fredrik Stambro. Vilken kille, nu har vi både massor med inspiration Och nya kunskaper. Fått göra många "basic" sminkningar för att lära oss att korrigera och lyfta fram det bra. Både klurigt och roligt. Vi är inte fullt lika säkra med penslar som med saxar än ;)

Hade ju inte riktigt fattat riktigt Hur bra Make up Artist Fredrik egentligen var, nu vet jag ju då lite mer (dels googlade jag honom igår för han var inte direkt skrytig). Han har vunnit Elle-galan som Årets Make up Artist två gånger, senast förra året. Jobbar mest med fotojobb för alla möjliga stora märken, nu var han på väg till Paris för att göra ett Vouge nummer. Fatta, de är ju hur häftigt som helst! Sen ska vi verkligen vara glada att vi Får en kurs med honom bara sådär, han hade inte haft en kurs på tio år drygt, var väl lite less på den biten antar jag.
Vi fick dessutom ett helt lager med roligt smink från alla möjliga märken till jobbet så hoppas att vi är flitiga och börjar jobba mera med make.

Det här behövdes nu, man blev direkt mycket piggare och gladare!! :)
Ska gå och skura mitt ansikte nu efter dagen & ringa fru Larsson o skvallra lite.

Tjing



roligt :)

med så mycket kommentarer, tråkigt dem som jag inte hajjat vem dem är ifrån bara. kul att se att "kiruna-mia" läser också. är nog väääldigt många år sen jag pratat med dig, tyvärr hade du ju inte länkat nått så jag kunde svara!

plockade undan en ikeakasse med jeans igår, jeans som inte kommer få se världen på minst ett år :( de är nog en av de jobbigare delarna med det här. Vad fasen ska man ha på sig? jag är ju van att ha obegränsat med kläder att använda, kan som inte ta slut för att allt är i smutsen (ändå är jag världens grismaja!) & nu helt plötsligt har jag nästan ingenting. så har man dessutom ett jobb som man ska försöka se hyffsat fräsch ut på. nå, tog på mig brallerna jag fick låna av catja igår, älskar dem just nu:) sköna och helt okej, skönt att ha nått som inte bara är stort och pösigt! har försökt hitta några på tradera men de går inte såå bra, bara enorma storlekar och är väl inte riktigt där än :D

kom just på att vi har Makeupkurs i veckan, med Fredrik Stambro. Det är lyx, inte alla som får kursa med honom :) Får berätta mer om honom sen. I alla fall så är det grymt välbehövligt med lite inspiration, insåg att de är rätt många år sedan jag var på make-kurs.

nu ska jag göra mig lite som folk o sen ta gossen o knata till moffa. tjing!

hemma igen

skönt att komma till stugan. härligt att få krama på sin gossevovve igen. (nu börjar han faktiskt gilla att mysa).
Hade med oss lille Alex också & på lördag förmiddag kom resten av familjen så man fick se Majan också. Fast fasen vad fort det går. Nu är inte Faster rolig att hänga med nå mer, fröken har blivit så stor! :(

Trög som man är så hade jag inte med mig kameran. Hade hur många Kodac-moments som helst med Hirax & Alex. Det behövdes nog den här helgen för nu börjar dem verkligen bli polare.

Riktigt roligt var de att komma hem o kolla alla bloggar också, jäklar vad alla blivit flitiga m uppdateringar, det är Solen som gör att man blir pigg & glad! :)
Idag är de kalas några hus bort & nästa helg har vi kalas här hela helgen när min gamling blir hela 30! Puh.

Nej, nu ska jag kolla om riset börjar vara klart till min dirre-vovve. Tjing!

hyffsat ilsken!

aja, skitsnack. kommer ju fram saker då och då. fast visst skitsnack tror man inte man ska behöva höra. inte från sådana människor som verkligen hycklar och säger sig vara så raka och ärliga att dem Alltid törs säga vad dem tycker och tänker. Bullshit.
Trist, den här tjejen trodde jag verkligen bättre om. Det lilla vi nu hunnit lära känna varandra hade vi ju mkt likadana intressen o värderingar osv.

Jag is inte ens försöka linda in något. Jag är arg. Varför inte fråga mig i stället för att sitta och spekulera och prata om mig. Ja, såklart handlar de bland annat om kommande bebis och andra spekulationer. Självklart vill jag ha barnet annars hade den legat i soporna för länge sen, men hela världen ska verkligen inte behöva stanna upp och handla om mig graviditet. Förstår ju att min vänners liv handlar om annat än illamående och trötthet och längre fram om annat än amning och bajsblöjor. Och nej, jag ser inte fram emot att bli tjock, har redan gått upp mkt och gillar verkligen inte känslan. Men alla älskar inte att vara gravida även om de i slutändan leder till något häftigt.

Det sitter väl som vanligt i avundsjuka el något annat så man måste surra. Tyckte de var lågt. Allt sånt där kommer fram fortare än fan även om man inte tror de.

i helgen blir de stugan till min lille vovve. har varit galet tomt utan honom i veckan. :)

försöker lite till då...

är själv less på att alla har bloggtorka så man inte har nått att läsa så kan ju inte vara lika dålig själv... aja, nu börjar väl de flesta veta varför jag blivit så fet på senaste. nej, det var inte bara god julmat :P
nu börjar de ju kännas lite på riktigt, när vi berättat för dem vi vill. fast jag tror inte jag tror de fören vi har varit och kollat på den om sisåder 5-6 veckor.
kan säga en sak iaf, hade jag vetat att det var en sånhär pina man ska utsätta sig för första tiden hade jag nog stängt fabriken för länge sen. har rent ut sagt haft en 6 veckors nattlig magsjuka, som tur är Bara några av dem jag mått piss dagarna. Tack vare det har man inte kunnat göra annat än äta, äta och äta. Så de är väl de som gjort att jag redan svällt en del om arslet :P Plus att jag inte haft ett socialt liv heller, har sovit allt jag bara kunnat. Acke har inte haft så roligt ensamhusse åt tokvalpen på eftermiddagarna :) & en snyftande Nina som velat hänga sig på nätterna. (jag kan tycka en hel del synd om mig själv när de behövs, haha :D)
Nu börjar jag ha betydligt bättre dagar men kvällarna är inte roliga än. Om några veckor till kanske.

Absolut är det jättekul, men jag kan inte vara jättehysteriskt glad när jag inte har nån energi.
Lille Hirax växer så de knakar men dåligt me bilder än, nu vet ni varför jag haft noll ork med bland annat kameran. Blir betyligt bättre när solen börjat kika fram :)

aja, hare braa hej.

Väldigt länge sedan...

Har ju då inte haft någon blogg inspiration alls. Mest bara sjukt trött hela tiden. Tänkte att jag sätter lösen så jag kan skriva lite vad jag vill utan att tänka på vad jag slänger ur mig... Det hjälpte inte, ides inte skriva iaf.
Min  lillefis växer grymt mkt hela tiden, inte så liten längre, 17-18 kg väger token vid de här laget.

Annars händer det ju andra saker hela tiden. Men inga bloggämnen ännu känner jag. Nå tänkte bara säga att jag lever, även om det är just. Suktar mest efter utlandsvärme just nu. Ge mig!

Tjing.