SVETTAS! :P

Känner mig som en riktig klimakteriekossa. Det är inge roligt det här, svettas som en tok för minsta lilla och samlar dessutom redigt med vätska. Kan ju inte påstå att jag har några tjusiga sommarben i år!

Har jobbat klart nu. Puh, kan säga att jag är stolt. V 35 idag. Mer hade jag inte klarat av. Visst, jag hade kunnat stå och klippa, men hade inte varit fräsch & vem vill gå till en frissa som känner sig som 7 svåra år? Njee. Kanske inte kreativast i stan just nu direkt.

Om en dryg vecka kommer våran älskade pälsboll hem! Fan vad jag längtar efter honom. När han kommer hem ska jag inte göra nånting annat än att lägga energi på att vara me han.
Synd bara att han inte är lika kramsjuk som sin matte :)

Väntar på Erica, ska fara till revisorn med papprena så de är klart. Skönt! På fredag får jag äntligen fixa håret. Längtar som fasen faktiskt! Ska slänga in en bild på min nya gaddning också, den vart bra. Som pricken över i:et så jag tappar lite av min "tjockis-tant-känsla". haha :)

Sova!!

jaa snälla, jag behöver sova. v 34 nu... kan ju inte vara meningen att nätterna ska se ut så här i 6 veckor till? jisses. Nästan 5 månader magsjuk och 2 månader med dålig sömn. Men de "är så mysigt att vara gravid". Nu vill jag ha ut den lille token jag har i magen. Det är såklart ashäftigt när den kickar o sparkar och slår runt (väääldigt trångt nu) men nu kan den snart få komma så fler får bära på den delar av dygnet iaf :)

Extra rastlös blir jag väl utan min nallis hemma. Fast det är Guld värt att han är hos K & E. Sen att han verkar ha kommit dit som en liten virvelvind och satt lite fart på deras varddag är ju extra roligt. Elisabeth skrattar bara saligt när hon berättar om hans "hyss"... Fast jag kunde nästan gissa att dem skulle fastna för honom, även om han är Grymt krävande så är hans personlighet helt underbar.

Har kollat om lilla räkfian vill vara med oss i helgen, lilltanten. Det är toklänge sen nu och hon är ju en liten stjärna hon med, tänk att hon hängt me ända sen min umeåtid.

Nej nu ska jag för femtioelfte gången krypa ner brevid karln o testa sova.

Go natt.?

lill nallen min...

nu har jag skickat iväg min gosse på operation och rehab. kommer bli så tomt här hemma :(
fast det bara är fördelar med det här så kunde jag ju inte hålla mig från att gråta en skvätt när jag skulle sniffa o pussa på nallis ordentligt igår innan han åkte. han tyckte mamma var knäpp som snora på han när han "tagit kväll" så han suckade och bytte plats.

nu är det bara massa hålla tummarna som gäller, att hans HD röntgen som görs i morgon är bra, att OP går bra och att han blir helt återställd igen... Annars ser jag inte lillnosen fler gånger. För ska inte ha hem en halt hund. Det är hemskt att man måste vara realist ibland. Man kan inte "spara" på alla. Jag vill ju så gärna ha en Brukshund och jag skulle inte själv stå ut med att se en så aktiv kille som den här vara på halvfart.

Nej, ska gå och vila lite igen. Men jag måste säga att jag har världens bästa pappa och karl som sätter sig och kör 160 mil i ett kör för att de här Ska bli bra. (jag fick inte köra själv, annars hade jag inte suttit här!)

Håll nu tummar & tår åt mig!!

städ och tvättsöndag

det brukar ju som bli så. enda dagen jag möjligtvis orkar ta tag i saker här hemma. lite extra segt känns de väl också för att jag verkligen vill ha ett hus nu.

ännu mera roliga nyheter, shit. barnvagnsmaffian kommer vara stor snart, det känns faktiskt Skitroligt. Speciellt när man vet att de är nått en del bänglat med ett tag också, då kan man inte låta bli att bli extra glad.
Sen att våran bebbe kommer mitt i Boomet gör då ingenting, kommer ju vara många hemma samtidigt.. Fast sen hur mycket tid och ork man egentligen har till att umgås med folk återstår väl att se. Vet ju inte ens hur länge jag ska vara hemma.

Fick en känsla av att någon är ond på mig. Eller snarare en blockering som sa det. Nå, så länge man inte säger något åt mig kan jag ju eg inte gissa.

Nu ska jag försöka hitta på nå mat fast jag inte eg är sugen på nånting. Suck. Trötter börjar jag vara också.

Balvecka till veckan, kurs med nallis också. Full rulle :)

seeg hela tiden.

yuck. skulle behöva en prestationshöjare el två just nu. är så segstartad varje morgon. kan ju bero på nattsömnen... har sett några foton från helgen nu på johannas blogg. dem blev ju faktiskt fina :) dessutom hade acke mage att gnälla "men åååh, ser du min valk på den där bilden?". Hah, ja eller hur!
Nu längtar jag tills vi får se alla bilder :)

Veckan har kännts lååång. Torsdag idag iaf. Längtar till helgen, ska pysa ner till stugan med gossen. Kanske ska en liten Alex följa. Det vore ju som roligt så man har lite mer att göra.

Har fått flera riktigt roliga babynews på senaste. Iiih. Fan vad roligt det är. Inte behöver vi då föräldragruppen till att lära känna nya päron.

Nej, nu måste jag göra mig klar... Klura på nån som vill va med nallis idag. Han ska sitta i bilen från kl 11. Stackars liten ;) Frivillig barnvakt kan ju höra av sig ;)