mys och fotografering...

har varit och fotat oss hos johanna, profoto idag. det är ju roligt att få fina bilder tagna men jag var inte riktigt bekväm i min kropp, annars är de ju roligt att bli fotad, brukar för det mesta tycka att bilderna blir okej men nu var det verkligen kubvarning på flera.
bortsett från det har vi mest myst idag. bara varit hemma och ut i skogen några vändor med våran gosse. man ser att han riktigt njuter av att bara få vara med matte och husse. även om det är svårt att tro ibland så börjar många bitar falla på plats för honom nu. allt går bättre och bättre :) jag visste ju sen innan att de skulle vara ett rent helvete ibland innan man får lydnaden att fungera, har varit nära att ge upp mer än en gång me min chines... men Så fin han blev när allt väl fungerade. då får man vara stolt, för de är ju inte så lite jobb bakom.

nej... nu ska jag glo runt lite här. tjing

lite smygavis.... ;)

i måndags fick emma äntligen ut sin lille skrutt! fan vad häftigt det ska kännas, kan ju inte ens föreställa mig. men lite avis blev jag en sekund, jag vill ha ut min med! tills sekunden senare när realistnina kom in i bilden; jaaaja. dem stackarna har ju faktiskt fått vänta HUR länge som helst! :) Jag får klaga när jag också börjar vara över 40 veckor. Men kan ju inte påstå att jag har varit lika tuff gravid som emma heller. Det var jobbigare än jag trodde det här när kroppen brakar del efter del...
Sen börjar jag vara måttligt less på att höra hur Tjock jag är. Nå det kan vara bra att folk har tjatat för nu har jag lagt ner själv, kan ju fasen inte styra den här viktuppgången för fem öre märker jag.

Nej, nu ska jag göra mig klar och rasta lillfisen. Ska på nå frisörträff nu på morgonen.


magar överallt.

ja, alltså. de är fasen magar överallt. kan vara för att jag själv släpar runt på en? kanske. fast visst är de roligt att ha människor att surra om allt sådant med också. när de väl kommer till kritan verkar det faktiskt vara fler som inte tycker det är så förbannat roligt att vara fet, bara att man tydligen ska akta sig för att säga det för att inte få folk att tro att man inte vill ha det som är i en.
men dum och genomärlig som jag är kan jag inte hålla med "nääämen gud vad mysigt, vad fint, vad hääärligt att vara gravid!!" Nej, urs. Jag gillar inte den här upplevelsen. Röven och låren tillsammans är bredare än en ladugårdsvägg, fogarna brakar och vissa nätter vill jag grina för att det gör så ont.
Visst är det coolt att det är en liten människa i mig & jag är glad att jag har testat på det här men varken jag eller mitt hjärta är nog just nu sugen att göra de igen. & nej, jag har inte fått något dåligt gravidhumör, inte alls faktiskt. Enda gångerna jag grinar är när jag ska försöka klä mig och vara "fin".
Nå, men nu är de inte sååå länge kvar så kommer Hirres lillebror eller lillasyster ut.
Fjantig som jag är längtar jag jättemycket efter att få komma hem me lillisen till gossen och se vad han tycker :) Tror han kommer bli en väldans mallig storebror.

Nu är de bara tre hela veckor till med arbete. Puh, börjar vara Svettigt att stå.
Bjuder inte på några magbilder fören ev efter att vi varit hos Johanna och fotat oss. Ska ändå bli roligt.
Nu ska jag gå och vila, passar på när jag fick sluta och har vård av vovve :)

hemma!

vad skönt att vara hemma, som alltid. finns nog inge bättre än att få lägga sig i egen säng med alla femtioelva kuddar och tre täcken i.
har saknat min lille fluff skapligt mycket också, han var lika lycklig att få se sin matte också. såklart. det är ju de som är så härligt me små lurv, att dem verkligen visar alla känslor till max.
hjärtat mitt var självklart också skönt att komma hem till, även om han inte studsade fullt lika mycket som gossen ;)

resan har varit bra, väldigt mkt PRO-känsla på den då vi inte kunnat dricka... allting utomlands är ju som kopplat till att få njuta av en kall öl. känns väldigt konstigt att inte kunna göra det. Blir inga fler sådana resor kan jag säga! :) Fast hur skönt som helst ändå.

Nej, nu ska jag ta och aktivera min skrutt lite innan jag ska jobba i eftermiddag. Blir inge bilder ;)

tidig morgon!

min sprätt väckte mig halv sju, för att sen krypa upp i soffan o mysa själv (får inte för husse så matte har inte sett de eg).
Var ut på morgonrastningen och lillhjärtat vart Överlycklig att de var vinter igen!

Har suttit och läst lite bloggar nu på morgonen... Finns inte mycket annat att göra vid den här tiden. Åh vad jag längtar tills knodden är ute så jag kan gå tillbaka till mig själv igen. Jaaa, jag vet att de tar AS-länge innan man är Fit igen men jag längtar tills min omvända anorexia kommer. Då jag iaf Trooor att jag är smal igen fast jag eg är lös och ser gravid ut fortfarande :)

Idag drar vi till Turkland, faan vad skönt de ska bli att bara slappa och äta goda yoggisar och isglass & få lite färg på späcket också så man känner sig piggare ;)

Nej, nu ska jag dra till skogen med min vovve så min karl får vara ifred en morgon. Dåren står och försöker få upp sovrumsdörren i vanlig ordning ;)