måndag...

då vare arbetsvecka för pappsen igen. det är väl mest de som gör skillnaden för oss på vecka och helg? fast ändå, jag gillar mina helger när vi är hela lilla familjen hemma och dessutom är de roligaste träningspassen på hela veckan på lördag o söndag.

farsdagen igår firades med tårta åt min pappa.

Det var riktigt roligt att leka med marsipan. Måste ju få ut min kreativitet nånstans ;) Blev nöjd med den fast den kanske blev lite "bucklig" men de var ju min första tårta så de gör inget. Ingen är ju tacksammare än min pappa. & Mina rosor måste jag säga blev riktigt fina ;)

Sen var vi upp till marios fammo och faffa och blev bortskämda hela familjen. Svärmor hade handlat smink, parfym och te åt mig borta i utomlandet. Mario fick lite kläder, bland annat en sparkdräkt från Ralph Lauren som faffa hade varit och köpt helt själv med tillhörande dyr skallra. (han var nöjd, faffa alltså)
Och Acke fick sig en t-shirt.Gossen är ute me farmor o sover i vagnen nu... Tänkte först passa på att sola men jag is fasen inte. Hade ingen lust alls att ligga still. Får nog gå och inhandla brun utan sol snart för börjar se lite hängig ut med mina blå ringar runt ögonen. Absolut inte på grund av sömnbrist eller så utan ser helt enkelt bara ut så.

& Jo morbror nog tror jag att jag har värre öron än du, dina är ju små och utstående iaf :)

vem hade kunnat tro de här?

jag trivs som fisken i vattnet. bokstavligt talat Älskar att vara hemma & mammaledig. är hur mysigt som helst. min son är ju världens gladaste unge så det gör ju sitt till, vi mest bara myser. och man får ju massvis gjort också, men ändå går veckorna suuuperfort. (för fort kan jag säga)
Ja, ni som varit där själv förut visste ju säkert att de skulle bli såhär för mig med men jag hade aldrig i mitt liv kunnat tro att det skulle vara så roligt att vara mamma.
Vill ju som det känns nu aldrig gå tillbaka och jobba, jag vill ju vara hemma med mig bebis! ;) Men så kommer han ju inte fortsätta vara såhär enkel, de vet jag ju. Av aktivitetsnivån att dömma nu så lär jag ha de jag gör om några månader. (då acke får gå in och vara pappaledig;) )

farsdag i morgon, håller på och försöka få ihop en tårta till min far. gillar ju sånadär små högtider och tycker man ska passa på och hitta på något då för att visa att man uppskattar sina nära.
(annars också för den delen).

fotade min lille fis med morbror igår. fick jättefina bilder. (& ja, han fick sin mammas utstående öron, såklart ;D)


lillkillen är stor! :)Han fick testa sina nya stuprörsjeans som mamma faktiskt köpt! (de är inte många saker jag behövat köpa än)
Vilken snygging han blev idag! :)

haha, föresten. marios storkusin alex på 3 år är just lite avis på att gossen får heta just Mario, men så kom han på idag att han kan ju faktiskt heta STOR Mario ;)

blev inte så många pics...

i förra inlägget. tänkte att jag slänger in fler nu. Lillis är 3 månader idag. Shit vad det går fort. Man blir Preeeecis som Alla andra och tycker att tiden rusar iväg och alla ungar växer ikapp en. Titta bara på lillfisen Elise är ju Stora damen nu och nyss kom Catja hit och visade sitt första babyplagg i prematuresize som hon trodde fröken skulle ha när hon kom ut.
Kommer ihåg att vi garvade åt henne "men catja, den där kommer ju bebisen aldrig kunna ha". "VA, ÄR DEN STÖRRE ÄN SÅHÄR??" Och nu är hon Mamman som jag ringer och frågar allt och inget av.


Har ju gjort mig en liten make-over. Löshåret är gone. Kommer bilder men just nu ser jag ut som en riktig ungdom, fjortis rent av för gick och piercade kinden som svällde upp rätt kraftigt så jag var tvungen att byta till en väldigt lång stav (som nu sticker ut ur kinden) plus ett snyggt gulgrönt blåmärke brevid. Måste se till att få håret färgat också men jag tror faktiskt inte jag orkar göra det själv nu.


Låg och tittade på lillis när han sov igår. Kan ännu inte riktigt greppa att de är han som bott i min mage och levt om. Faktiskt inte. Ni förstår när era bebisar kommer, ni som har dem på jäsning... Magen är som ingen person, de är bara "bebisen" eller vad nu era arbetsnamn är... men så fort man får sin lillfis så är de ju en liten personlighet som man ska lära känna. Coolt är det hur som helst, går aldrig och föreställa sig eller beskriva.
Lite humor i det hela när vi fick våran lillis var att Acke inte hade den blekaste av vad som försegick med mig efter att han kommit ut och han fick honom i famnen. Har återberättat åt honom efteråt, "kommer du ihåg de och det?" "vaaa, neeej. när var de?"


Bara minuter gammal, har inte ens fått på sig kläder.


1 Månad


Två månader

Och alldeles nya, 3 månader.

Min lilla superMario ;)bebisar kommer undan med sparkdräkter!

Onepiece. Älskar dem till min knubbiga lilla bebis, han kommer undan med en sån med sina go-kinder och lilla blöjrumpan ;)
Men inte vi vuxna människor, nog ska vi vara Väääldigt fit för att bära upp en sån på ett bra sätt. (Ev fröken sanna i så fall;) )

Iaf. Har som inte tid att blogga riktigt. Dagarna rullar på och jag bara myser av att vara mamma-ledig. Har världens gladaste unge som sover för bra för att vara sant redan.
Har kommit igång med träningen, kul som tusan är det. Bara därför drog jag på mig ett litet ryggskott och knaprade lite citadon, vilket min mage inte gillade alls för det blev en liten "magsjukattack" av dem. Mindre trevligt... När jag började tänka efter hände samma sak förra hösten med någon smärtstillande... Säkert samma. Man ska då minnas allt.

Ingen Emma & Wille kommer upp. Vad tråååkigt. Hade varit kul att se grabbarna tillsammans, tror mario kommit ikapp endel nu :)

Slänger in lite bilder på mitt snyggo.