Ny design

Fick jag här på bloggen idag. Hur gulligt som helst av dig Stina, tusen tack ;);) den är jättefin, inte helt "jag" kanske men nästa gång kan jag önska lite ;) haha iofs, hade jag inte varit färgblind hade jag ju vetat att de skulle vara blått :) hur som helst, roligt med nytt. Jag som har blivit precis lika teknisk som min mor är bara glad att andra tycker sånt är kul. . Ganska lustigt när jag tänker tillbaka på hur skämmig jag tyckte morsan var när hon inte ens fick igång videon på inspelning eller förstod sig på sms, jag är på god väg att bli likadan. :). Har haft bröllopsmöte idag. Fi fasen vad roligt det kommer bli. Nu längtar jag som fasen :) toktagg på sminket också:) bara massa kul. Nej ska avsluta mitt i allt nu och sova :) och jo jag menade ju dig lina :)

Mobilblogg

Är lika med att det blir rätt korta och säkert osammanhängande inlägg. Hur som helst, idag först kan jag säga att min lilla kråka är frisk. Seg sjuka det där, vad det nu var? I alla fall. Gifter oss om mindre än tre veckor. Jisses, jag är inte nervös eller stressad. Det som stör mig mest är att det känns som att jag måste missat något stort för det har fasen inte varit jobbigt att styra upp bröllop, visserligen har jag världens grymmaste crew och det gör ju en hel del. Sen har jag ju också på den här resan fått se vilka som ställt upp, med andra ord vilka som är värd att engagera sig själv i. Vissa har jag uppenbarligen jobbat ihjäl mig för helt i onödan men det är ju sånt man lär sig. Andra vänner har jag kommit otroligt mycket närmare under det här året. Behöver inte nämna namn men jag är fasen glad att du blev på smällen så vi kunde reda ut alla missförstånd. Vad fasen hade jag pysslat me på dagarna annars?:) på fredag kommer Emma, jag längtar! Möhippan har jag faktiskt inte ens funderat mycket på, är faktiskt väldigt vuxen och bara låter det vara :). Nu ska jag kolla rehab med dr drew och sen sova. Go natt.

Hemma med liten sjukling

Är hemma med en liten febrig gosse. Urs, mammahjärtat gillar inte. Prövar blogga från min iphone nu när han ändå ligger i famnen och sover. Tiden går så jäkla fort, lillis är redan tio månader. Han har börjat gå lite varje dag, blir lika stolt varje gång han vågat släppa händerna ;) fast han väljer ändå krypet i första hand. Nu vakna lillis så får väl blogga mera senare.

jag måste faktiskt få lov att Gnälla!!!

återigen en liten såndär grej så man ser vilka som är något att ha. Det är otroligt hur lätt det är att hitta tid och komma ifrån om det är något som gynnar En Själv.
Jag är världens bästa på att hitta tid för allt och alla, det vet jag. (även om jag smådålig på saker jag med! Självklart ska jag inte måla ut mig som att jag är bättre än alla.)

Men jag ställer alltid upp hit och dit och är den som gärna fixar och donar och ÄLSKAR att Ge och göra andra glada. Då vill man ju omges av likasinnade. Det vet jag att jag GÖR också, men tydligen inte alla.... många tänker för mycket på sin egen bekvämlighet. Res fetarslena från soffan nångång vettja, det kan till och med vara roligt! :D

Annars är livet finfint! Klagar inte och är inte bitter egentligen. ;)