snabb update.

min son & min karl vilar i sängen så jag passar på att få ner några rader.
min dator är trasig och min son blir bara vildare för varje dag så har verkligen inte tid me bloggen just nu :)
han har haft några gnälliga dagar, utvecklingsfas? tänder? ja något är det.
han gillar inte sin gåstol längre, jag som älskade den! haha. den gjorde ju så jag fick dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro ;)
vi har haft babyträff både igår och idag. jag, lina, sara och lotta. Vi är i stort sett alltid samma gäng men roligt är det :) även om vi vissa dagar (som idag) inte hinner prata speciellt mycket med varandra.
har testat ett nytt schampo. eller en hel serie rättare sagt. Joico K PAK heter den. En riktigt reparerande, återuppbyggande serie ska det vara och det funkar verkligen! Länge sen jag varit så nöjd ;) Enda nackdelen med att håret känns friskare är ju att de blir skitigt fortare då det inte är lite torrt o frasigt längre men då finns de ju mängder med torrschampon.
Iaf, jag klickade hem en hel drös med grejer från Beatybay förra veckan, sjukt billigt!:) Annars hade inte mammaplånkan haft råd med denna serie för de var inte direkt billig.
Slänger in nån bild från igår som ni säkert redan sett på fejjan. Mitt lilla bustroll!:)
haha, här är verkligen busungen framme ;)
Kanske dröjer veckor igen innan jag uppdaterar så jag bjussar på ett gäng bilder på min stora kille! 9 månader blev han i fredags. Jobb+dagmamma ångest kommer mer och mer. Jag vill Alltid vara hemma med min filur!