härliga höst!

jag försöker verkligen ignorera detta pissväder och ändå ta oss ut och göra saker. Det går rätt bra faktiskt, då vi har Melker med morsa som oftast har tid och bara hänga me oss.
Faktiskt bra me öppen lek också även om jag tycker att det ärligt talat SUGER att det är så jäkla mycket ungar där. Igår var helt galet då det var fotografering men jag måste säga att de var rätt rörigt på slutet idag med.
Ska fasen försöka börja komma dit till 9 när de börjar för ju tidigare man är där ju mysigare verkar de vara, me lagom ståhej. Att de sen finns några riktiga monsterbarn utan närvarande föräldrar får man väl bara lära sig att hantera?! URS!

Snart fyller jag år, som alla borde veta vid det här laget gillar jag det faktiskt! Fika & mys en hel dag! Fick min första present redan idag av Lina;


Har velat testa den ett tag sen jag läst om den i Linda Hallbergs blogg. Nu blir de lite roligare att sminka sig några dagar igen ;)
Förväntar mig faktiskt inga presenter eftersom jag fyller så tråkig siffra i år och några år framöver också. Fast skulle ändå kunna skriva en lång önskelista för det är mycket jag Vill Ha, som alltid till hösten.

Kafferepat med Lena här på kvällskvisten, riktigt mysigt. Faktiskt ett bra tag sen jag tog mig tid till sena kafferep. Himla synd att man är så dålig på det, det är det där med den viktiga Sömnen. :)

Föresten fick Mario en sen men oj så uppskattad födelsedagspresent av Kelly igår. Kommer bild!
Nu ska jag hoppa i säng!

Harebrahej!

Fel att lämna fotspår? Jävligt oppepande a...

Fel att lämna fotspår? Jävligt oppepande att blogga annars...


Natt-Hat!

hahaha, kan inte låta bli att skriva några rader om detta... Min karl, som så många andras snarkar och smaskar och tuggar och fan vet allt när han sover. Detta kan reta sönder mig! Haha. Alla som varit med ett tag vet hur töntigt känslig jag är för alla dessa ljud som folk gör ifrån sig när de äter eller sover. Tycker i alla fall det är lustigt HUR arg och irriterad man kan bli, bara för att de är natt och man är trött. Nu när man har barn är ju sömnen viktigare än någonsin för man utnyttjar ju verkligen energin man har till fullo!
Nå, nog om det.

Min fina farmor blev 80 år idag. Coolt, hon är fortfarande superfräsch och hänger med i tiden. Tonar alltid håret, målar sig och klär sig fint. Hon är verkligen en skön människa som alltid skämtar eller har nån vass kommentar på lager.
Nya brillorna var presenten från oss!

Annars har helgen varit skön. Gav lillis vaccinet på fredag så han har varit lite småkinkig igår. Vikten var 10,4 och 76 cm lång.
Det är så kul och se hur glad han blir nu när de kommer folk till oss. Han ska verkligen visa upp sina "roligaste" sidor och far fram som den lilla tokunge han är.
Fast måste säga att jag tycker hans "pyssliga" sida också är söt, när han far omkring och sköter om sina gossedjur(vovvar); ger dem vatten (visserligen från pipmuggen), hundben och tutte.
Jag har ju ingen aning om hur acke var när han var liten (annat än Världens snällaste o lättaste) men jag var också tokig i mina gossedjur och trodde i stort sett att dem levde. Fast egentligen var dem väl bara substitut tills jag fick riktiga djur. Vilket jag vill att Mario också ska få nu.
Så, jag vill ha en vuxen Schäfer! Så vet ni någon, säg till!

Blir fullt upp den här veckan. Jobb och kurs! Det är fredagen som är oplanerad hittills och så får den gärna fortsätta vara. Lär ju föresten behöva packa då för på lördag rullar vi ner till Umeå! Vad jag längtar!
Nej, nu ska jag forsätta låtsasshoppa! Go natt!



Puss på morbrors vovve, Ronja.

img_6201 (MMS)

Puss på morbrors vovve, Ronja.


Jag närmare 2 år tror jag?

img_3457 (MMS)

Jag närmare 2 år tror jag?


Acke 1 år!:)

img_4136 (MMS)

Acke 1 år!:)


onsdag; fortfarande sur!

förkylningen är MYCKET, mycket bäre. Lite snor bara. Men humöret är inte bra än, jag är lur på att det inte är Tänderna bara ens utan att pojken är spyless på att bara vara med sin mor.
Både Erica, Moffa och Acke var hem (eller hit) fram och tillbaka under förmiddagen, korta visiter allihopa. Lillis sken upp som en sol såklart men lika fort for humöret när dem for. & vem blir man arg på då? Givetvis, Mamma! Som att de är mitt fel att ingen vill vara med oss? Haha, han förstår inte det, I know!
Sådär lagomt som grädden på moset häller han ut hela sin lunchtallrik på mig och köket. Tack & Bock! Kändes helt perfekt att jag skulle gå och jobba långskift idag, han verkar behöva tid ifrån sin mamma.

Läs nu det här rätt, jag är inte bitter och har ingen negativ ton i det jag skriver heller, tycker det är rätt fantastiskt och väldigt självklart. MAMMA som verkligen gör allt i hela världen för att ens lilla varelse ska vara nöjd och belåten är såklart den som får ta Allt det negativa också. Självklart har jag Vetat att det ska bli så också men man får som ändå små käftsmällar när de kommer ;)
Tänk vad vi ska vilja gråta den dagen våra barn kommer i tonåren "Jag hatar dig mamma, du är SÄMST!" Haha. Hemska tanke. Jag har iofs Aldrig sagt sådant till mina föräldrar och jag hoppas jag lyckas lika bra som dem gjort med mig och att Mario inte kommer göra det heller, även om han vill!

Jobbet gick bra. Suuuperroliga kunder som vanligt! Varje gång jag jobbar får jag komma ihåg varför jag gör det jag gör, för det är fasen inte för pengarna! Skulle gå till gruvorna direkt jag också om jag fick chansen! Fast det är nog värt att stå där jag står ändå för man är Glad i stort sett varje dag man kommer hem.

Har tagit hem två nya, eller ja egentligen tre nya stylingprodukter från KMS.


Spraygele för alla som önskar att bygga maximal volym och fyllighet. Ger stöd och ger upp till 70% mer volym. Utmärkt för alla med väldigt tunna, fina hår. Värme- och UV-Skydd.

Har inte hunnit testa den, måste tvätta före så det kan ta några dagar innan recension ;)

Sprayvax som ger textur och stadga utan att klibba. Innehåller rispuder som ger håret en flexibel, matt definition. Passar perfekt till en rufsig frisyr.

Fördelar:
Tillför textur och volym
Ger en flexibel stadga och matt finish
Perfekt till en rufsig frisyr

 

TOKGILLAR denna! Hur bra som helst, lite torrschampo känsla över den då den verkar ger bra me volym!

Fördelar:
Torrschampo i sprayform, baserat på rispuder
Absorberar fukt
Ger volym och textur
Ger dig möjligheten att restyla/fräscha upp frisyren

Väääldigt "tunn" i konsistensen. Känns som att man får överdosera ganska ordentligt och då lär ju flaskan inte räcka länge. Man kan nog klara sig rätt bra bara på sprayvaxet då det händer mycket mera med den. Kanske börjar gilla den bättre när jag testat på den några gånger så jag ska inte såga den helt.

 

Gjorde en röd färg idag som blev riktigt fin. Fick dessutom färga in en Riktigt Fet utväxt! Hur snyggt som helst. Måste nog göra min längre snart!;) Det är så jäkla kul med nya färgerna! Har en till kurs nästa vecka, riktigt taggad! Modell har jag klart och givetvis tog jag den "värsta tänkbara" med så mycket hår jag kunde hitta så vi riktigt får se vad färgen går för!:)



sicken måndag!

min son har inte varit glad idag. jiiisses vilket humör! Givetvis är det ju något som felar och man blir Kopiöst frustrerad att inte fatta vad det är.

Tänkte ge upp och lägga mig och sova när han skulle vila då jag blir helt slut när han är konstant gnällig. (så tydligen, jag har inte vant mig vid barn som låter illa, inge dagisjobb för mig då ;) )
men Näää, jag tog mig själv i kragen och slängde på mig mina easytone och mina ankelvikter och for och hämtade jockes vovve för en rejäl prommis. Huur skönt som helst.
Recension av Easytone; som jag trodde gör dem verkligen inga underverk med rumpan (känner inget alls) men dem är sjuukt sköna så dem var väl värda de få kronorna jag la ut. ;)
Något som jag däremot tycker är kanon är dessa ankelvikter. Känns betydligt mer i benen efteråt än om man bara "Tomgått".
Efter det kom Äntligen Therese och hängde med oss. Bara slappade här hemma. (eller slappade och slappade, therese hann ju få sig några hjärtrusningar).


Nu ska jag skynda mig och sova för man vet ju aldrig hur natten kommer se ut.
Go natt!

Mammas snygging med sina nya kängor, som h...

img_3729 (MMS)

Mammas snygging med sina nya kängor, som han för ovanlighetens skull fått av Therese!;) han är lite bekymrad på bilden eftersom han lyckats stänga in sin kompis i rummet ;)


Jag skulle fota min son i sin fina hoodie ...

img_2632 (MMS)

Jag skulle fota min son i sin fina hoodie han fick av söta Therese, men han har verkligen inte tid att poosa!;)


Sova så nära mamma det bara går = PÅ mamma...

img_5574 (MMS)

Sova så nära mamma det bara går = PÅ mamma ;) obekvämt men sjukt mysigt!


En annan lyckad K Pak färgning!

img_2867 (MMS)

En annan lyckad K Pak färgning!


SMS-inlägg

img_4275 (MMS)


Titta bara på färgen! Har en sjuk unge så ...

img_1111 (MMS)

Titta bara på färgen! Har en sjuk unge så Inge smink idag!


hårfix!

fick min utväxt färgad igår, tack och bock! "frisören" var väldigt noga och kopiöst självkritisk. det förstår jag det med en riktig hitler i stolen. haha! men allvarligt så hade jag verkligen inga krav på resultat, då hade jag gjort det själv! :)
mörkade ner längderna två steg också. en väääldigt askig färg, på gränsen till grå. Jag gillar det! Den är lite svår färgen, men den är som krämig och behaglig fast den är kall. Ville testa det då man sällan gör såna färger med tanke på risken att de slår i grå/grönt.
Gillar mina nya färger mer och mer! Håret känns härligt efteråt, mjukt och behagligt.

Sen tycker jag att dem verkar sitta bra. Mitt hår brukar ju bli blaskigt annars bara jag funderar på att tvätta det. Men jag tror också att det är A & O att man använder rätt produkter till håret. Finns ingen mening att slösa på dessa färger om man sen går hem och tvättar håret med Skit! Då finns de ju verkligen inga garantier för hur resultat blir.

Fortsätter uppdatera er när jag testat mer. Ska slänga upp en bild på färgen så ni får se! ;) Borde ta en på Lina och Sanna också för deras färger blev riktigt fina dem med.

stor kusinerna

'
Utslagen Mario i Piteå ;) Detta är verkligen en Minime när jag sover! hahaha.
,0
Marios Fina kusin Thilde
Thilde läser åt lilleman, hon var verkligen världens bästa lilla hjälpreda;)
& Maja är inte heller dålig på att roa lilleman. Det är kul för ännu i den här åldern är det tjejjerna som gäller, dem som vill ta hand om lillgossen. Fast man ser ändå att de redan är Storkillarna han helst skulle vilja stalka. Tim är han verkligen faschinerad av, fast vi inte fick se så mycket av honom då de är kompisarna som gäller nu ;)

Har inte lagt in bilder på evigheter och s...

img_6554 (MMS)

Har inte lagt in bilder på evigheter och så lägger jag upp en jäkla blöja! Haha, men huuur söt är dem inte?;)


frisör blogg.

nå jo, förvisso skulle jag kunna Men stora frågan är ju. Ids jag verkligen det? Det är ju verkligen inte min grej att sitta framför burken och fixa och lägga upp bilder och vara sådär seriös.
tror helt säkert att det är tokbra för alla kunder som hittar hit lite nu och då. men sen funderar man ju hur många Före/Efter man skulle få lägga upp? (alla älskar ju inte kameran)
och på tal om kameran, måste fråga samma som emma gjorde för ett tag sen. Jag tycker Iphonen tar Värdelösa bilder, är det jag som är korkad på något vis? Tips, trix?
Vet inte vad du Emma fick för svar när du la upp frågan, du kanske lärt dig den nu?? :)
Jag vet att det är jag som är frisören och Jaaa jag har alltid idéer, åt andra!:) Av någon anledning är jag inte lika fyndig när det gäller mig själv, därför tänkte jag att ni skulle Våga komma me idéer. Ingen är dålig och absolut Ingen idé är fel!:)
Nej, nu ska jag gå och äta frukost-lunch-middag-kvällsfika.

härligt!

alltid lika befriande att få ut det där löshåret! kommer inte sätta tillbaka det på ett bra tag. (bara därför kommer jag säkert göra några toksnygga förlängningar så jag blir sugen igen)
Men nej, det är för mycket nackdelar med löshår, speciellt blonda. Det toovar,tovar, tovar och åter tovar. Jag kan inte ha löst hår många minuter innan de börjar tjorva så det ser hemskt ut.

meen jag har helt frisyrtorka när de gäller mig själv nu. Har tråkigaste längden man kan ha, Axellångt. Antingen kapar jag det eller så är jag tråkig som fan själv ett tag till ;) Idéer någon?

Såg mig föresten i spegeln på jobbet idag, HJÄLP vad blek jag är! Har tappat mitt solkort laddat me 400kr för nästan ett år sen och de visar ju sig nu ;) Tänker inte skaffa mig ett nytt heller, har inte en krona över till det föresten så Kan inte ;)
Får vackert vara vit!

jag suger ju på det här!

jag är ingen bra bloggare känner jag! har helt enkelt inte tid. jag borde ju ha det, herregud. jag har ju bara en unge!:)
mario tar sig sin lutare nu efter ÖppenLek. Det blir roligare och roligare måste jag säga. Framförallt när man ser att gossen tycker det, han blir tuffare och mer öppen varje gång. Så är det stängt nästa vecka. Typiskt! Men vi styr ihop något eget tycker jag??
JAg gillar att ha saker att göra. Börjar jag dagen med att "göra ingenting" är det lätt att den slutar så också... Det gillar varken jag eller Mario. (bara pappan i familjen som gillar att slappna av ;) )
Nu är det iaf Höst och jag Gillar! Bara vi kunde få flera dagar med sol! Är ju såå skönt att vara ute och andas frisk luft!
Jag har suttit och sökt frisörbloggar. Hittade ingen riktigt bra måste jag säga. MakeUp bloggar finns ju en del, i fall några som är grym så då måste det väl finnas någon grym frissa som bloggar också? Om ni hittar så säg till! ;)
BLir inge bilder i de här inlägget, är alldeles för slö!

Piteå!

Blir en liten mobilblogg då. Ligger hos brorsan i Piteå i gästrummet med Mario. Ett rum precis i min smak, madrasser från vägg till vägg, ett sånt har jag alltid velat ha fast med massor av kuddar och täcken då. Ett helvete att hålla rent men vilket Mys. Mario vantrivs ju inte direkt;) Lillkråkan är ännu hyffsat förkyld, snorar hostar och rosslar! Urs, men varenda unge verkar vara förkyld nu:/ vi vuxna hade ju kunnat ta det i stället. ( fast de har vi ju redan gjort, jag vet) I morgon drar vi nog till Lule jag, Mommo och lillis. Mommo är precis lika shoppingsugen som alla andra tjejer nu när de är höst;) Igår fick Mario massor med fina kläder i sen födelsedagspresent av Therese. Kläder kan man aldrig få för mycket av för det går som åt några ombyten om dan nu!:) och både mamma och pappa älskar ju kläder så ;). Detta med vinteroverall, jisses säger jag bara! I mina ögon får den kosta vad den vill, bara den håller lillis torr och varm. Att jag sen inte behöver köpa den själv gör ju de ännu lättare;) fast jag måste säga att jag blev glatt överaskad hur billig den var. Blir en grön Reima iaf efter att ha lyssnat på de äldre experterna. Räcker nog gått och väl i år, sen får vi höra recension om isbjörn till nästa år. Måste säga att jag längtar till vårvintern, hur kul blir de inte att vara ute och leka i snön?! Åka Bob, pulka, skoter, grilla korv. Måste bara hitta mig själv en ny jacka. Nu ska jag trycka lite fredagsmys och sen sova med min lilla snoris.