Hinner ingenting!

Blogga har jag hunnit, men har inte orkat eller haft inspiration.
Men annars, nu inser jag att man måste börja anstränga sig och planera lite för att få se sina käras ansikten. Slut på glidarlivet liksom. Och som jag har Älskat att vara Mammaledig!!
Insåg nu ikväll när jag sa hejdå åt L att man hinner ju inget nå mer! Tidigare kunde vi nästan dagligen avsluta med "vi syns i morgon"! Nu fick vi räkna lite snabbt att vi har tur om vi hinner ses innan lördag. What?! Tråkigt som tusan tycker jag. Man har ju nästan haft två knoddar under 1 års tid, kommer bli konstigt att dem inte hänger ihop alltid nå mer.
Inte bara L&M vi inte hinner med nå mer. Det är många(alla) Jag som älskar att va social!
Tur att jag har mitt jobb iaf så får man träffa alla var 6 vecka typ;)
Sen kommer våren och sommaren och dygnet får på nått vis fler timmar och man hinner så sjukt mycket mer. jag vet att man ALLTID känner så här januari och februari och jag har lika mycket ångest varje gång men nu när man varit dagdrivare den här tråkiga tiden har man ju ändå hunnit träffa folk fast man är seg på kvällarna.

Nog om det. Dagmamman verkar gå bättre och bättre trots bakslag efter förkylningen.
Nu ska jag ringa Emma och uppdateras lite om deras vardag tänkte jag!
Go natt!:)


FÖR länge sen!

Hinner inte (=orkar inte) blogga just nu. Verkar som att många lider av samma sak?:) är ju alltid lite brist på energi såhär i januari...

Händer inte jättemycket just nu heller. Verkligen vardagslivet som hittat hit. Har jobbat rätt mycket på senaste och då blir de rätt mycket att vara hemma och ta itu me måsten när man är ledig. Fast jag måste säga att jag blir effektivare på lediga tiden när den är mindre:)

På tisdag startar vi inskolningen med Mario! Känns skitroligt, nu känns det att Han behöver det! Så då börjar ju jag jobba på riktigt! Blir riktigt roligt men måste säga att jag är glad att jag jobbat lite hela tiden, annars hade de nog varit tyngre!:)

Lång helg i helgen, ska bara mysa och vara ute och leka osv! Fast från och med nu ser helgerna alltid (fram till sommaren iaf) ut såhär för Acke och Mario. Vad dem ska mysa;)
Svamlar bara för har inget direkt att skriva.
Eller ja, våran jul Sög då lillis var sjuk och ledsen hela dagen. Typiskt när jag taggat så och Alla var här också. Fast de kommer ju fler gånger :)


Slänger in bild på kråkan från jul!