Svettig gravido!

Kämpar på här i Piteå! Har just varit ute och prompat en halvtimme och gjort mina övningar. Det är tungt och de gör ont lite här och där men oj vad det är värt för mina stackars fogar! Hade tur med mycket den här gången, bland annat fick jag världens bästa sjukgymnast. Sen tänker jag att kanske, kanske min förlossning går lite lättare den här gången om jag har lite kondis. för knäpp som man är så är jag taggad att föda barn ;)

Nej nu har jag svettats klart så ska kasta mig i duschen och sen packa och flytta till andra sidan Piteå, till storebror. Det är dags för igår kom rastlösheten och jag blev less på och häcka här ute. Måste säga att jag klarade mig länge;)


Pink!

Testade göra en liten nyansering på mina blonda slingor igår. Skulle bli pastellblonda men mitt hår var törstigt så de slog över till rosa. Gör absolut ingenting. Helheten på färgen känns peachblond. Slänger in en bild men som ni vet kommer ju ingen färg till sin rätt på bild. Den är mycket mera rosa irl.:)

Sitter i bilen på väg till Piteå med mina svärföräldrar och lillis nu. Skönt med lite semester och på fredag kommer min man ner och sällskapar oss. Har en känsla av att jag kommer ha nedräkning till dess;)

Sen är planen att jag och Mario tar våra väskor och flyttar till andra delen av pite och är några dar hos storebror med familj! Hoppas de kommer ner en och annan gällivarebo också:)


Kanske dags??!


För update??:) nu är jag havandeskapsledig! Jag fick full penning dessutom! Vilken lycka när beslutet trillade in i fredags!
Kanske, kanske jag får lite tid till bloggen nu. Iaf fram tills jag föder, för sen räknar jag med kaos ett tag framöver;)

Slänger in en bild på kulan från dagen. Vecka 34 på torsdag. Tyckte magen kändes stoor idag men på bilden ser de fasen inte ut så;)

Min retsticka hade kul med Sanna på fiket som inte "fått" nån bulla;) och sen morbror-mys. Han har verkligen varit som ett plåster på mobbo-Jocke senaste dagarna. Roligt och de lär ju inte bli mindre ju äldre han blir :)