toastäd... MYSIGT :P

yuck.. min toa har varit äcklig länge men jag har som bara blundat för det. Varför blir de så kopiöst mycket damm i en toalett? Iaf, vi har inte tänkt på att rensa avloppet sedan vi skaffat tvättmaskin och med tanke på att den går Minst en gång per dag var de Inte mysigt kan jag säga. Nå nu är de gjort, Kanske man ska göra som man alltid gör och Säga att vi ska börja fixa det oftare :P

Nu har Emma&Wille bokat resa hit, jippie! Snart kommer dem! 
Erica har varit här o hängt hela veckan, skönt att ha folk här. Speciellt när de inte direkt har varit något uteväder.
Catja har faktiskt också tagit sig hit två morgnar på kaffe, nästan som tiden före barn då vi drack kaffe och rökte i stort sett Varje morgon då vi var dem Enda morgonpigga i bekantskapskretsen :)

I morgon kommer kanske Lina & Melker, blir kul att se lillisen som säkert har vuxit en hel del. Har varit många M-namn på senaste bebisarna föresten.. Mario, Melvin, Milton, Mille, Melker, Mimmi. & fler men de är dem vi som lagt på minnet ;)

Redan helg i morgon igen. Den här helgen blir det MYS på hög nivå då förra helgen i stortsett försvann...
Nej, urs. Jag trivs alldeles för bra hemma. Måste bli bättre på att ta mig i kragen och själv fara till folk! Nästa plan är dock Umeå. (haha, kan inte satsa på att hälsa på nån här i stan till att börja med)

nu ropar lillis men de blev en snabb update iaf! Jo just ja, skulle ju säga att jag körde en gammal favorit i håret idag, "treat me right"... Känns grymt fräscht i skallen nu, hade nästan glömt hur mycket jag gillade den.
tjing

Kommentarer
Postat av: emma

ja alltså vafan drar man sig så länge för de där toaletterna :P känns ju så mycket frächare när det är gjort. och så mycket enklare det skulle vara om man gjorde det oftare ;)



ja snart kommer vi! tjohoo vad kul det ska bli och se er! :D



och om wille är före mario så är ju inte det så konstigt med tanke på att han är 2,5 månad äldre :)

2011-02-24 @ 22:29:23
URL: http://emmaishemma.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad är treat me right?:) Hör och häpna, Melker har sovit i sin säng från 12 till nu kl 4 :) lyckligtjej:) vi kommer sen när vi är redo .. :) m-namn är finast, mjukast i tonen och låter varmt och snällt :)

2011-02-25 @ 04:10:03
URL: http://nystromlina.blogg.se/
Postat av: Tessi

Visst är de roligt de där med toaletten? De blir dammigt på ett litet kick och de är så trist att de alltid ser skitit ut! Fränt de där med M-namnen:)

2011-02-25 @ 11:14:47
Postat av: Lotta

Håller med! Blir fortast dammigast och äckligast på toaletten..

2011-02-25 @ 17:01:27
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: sussie

Alltid kul med lite toastäd.. hehe!



hoppas ni mår bra. kram.

2011-02-25 @ 18:42:12
Postat av: Lotta

Jo på tisdag kan vi ta en dejt :) Johan jobbar eftermiddag nästa vecka så jag behöver nog all socialisering jag hinner med! :)

2011-02-25 @ 20:49:27
URL: http://lotttablom.blogg.se/
Postat av: jessie

Håller helt med dig. Hatar toan... Fattar inte hur f*9 det kan bli så dammigt där. Borde vara tokrent jämt.... Eller så borde dom göra allt i grått istället för vitt... Då hade man sluppit se dammet lika fort. :-)

2011-02-26 @ 04:43:30
URL: http://yessys.bloggplatsen.se
Postat av: Catja

Jag kommer imorgon också! Tänkte att vi tar och skriver lite i blocket! :)

2011-02-27 @ 10:37:52
Postat av: emma

den räcker till 25 kg! thea har fortfarande sin såndär stol och hon fyller 5 i år! så dom räcker länge :) hon väger 24 kg nu så snart måste hon väl byta men!



ja han spydde som kaskader, det var som att allt han hade i magen kom upp! vi får som sagt se hur det blir med vällingen ikväll. om den också kommer upp får vi nog kolla upp det! men konstigt om han helt plötsligt blivit allergisk?!

2011-02-27 @ 19:44:55
URL: http://emmaishemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback