försöker väl igen

tänkte att jag skulle försöka hålla igång just lite med bloggandet i varje fall, ni får ha lite överseende med att de lär bli något osammanhängande emellanåt :)

kvällen har jag spenderat med min storasyster, eller rättare sagt min exsvägerska. inte alltför ofta vi ses med tanke på avståndet men hon är en såndär underbar människa som man mår bra av, fattar inte varför min bror var så korkad att han sabbade deras förhållande :P nå, som hon själv sa idag när hon skulle presentera sig på jobbet "nina har fått dras med mig sen hon föddes så de lär hon få fortsätta med!"

Jobbat lite lugnt idag, skönt. Har ju jobbat som en dåre hela helgen så. Känner mig ännu otroligt trött o slut i hela kroppen, men sömnen är de värre med.
alltså, faan också. förstår inte varför de inte känns en gnutta bättre för dagarna som går. Faaan vad jag saknar min nallis. Det är sådär att de känns jobbigt att andas och allt går bara på rutin för att man Måste. Är Väldigt apatisk till det mesta just nu. Han var ju ett lyckopiller utan dess like och att han var ett monster tills 2 års ålder gör nog bara att jag älskar honom ännu mera för vi har verkligen kämpat tillsammans för att han skulle bli så bra som han blev.
Nå, snart kommer jag väl till de stadiet att jag kan le åt alla fina minnen, men de går som sakta dit. Nu vill jag bara pussa på honom.
Har ju iaf fått se väldigt mkt vilka av ens vänner som brytt sig... har haft så d räcker, absolut men några jag räknat med är jag besviken på.

alltså, Borde verkligen sova nu. suuuck. känns inte som att de går än :/

nåååå. ha en trevlig jul. man vet ju aldrig om jag kommer ihåg att blogga nå mer före :)

jaja, bloogga!

jag försöker väl lite då. mitt huvud är just liiite rörigt för sånt här just nu. det är inte d att jag inte har något att skriva, skulle kunna skriva noveller om man bara fick ner allt i ord.
har just lite mkt att göra just nu. puh. eller jag tar mig mkt att göra rättare sagt. försöker nog jobba ihjäl mig lite känns de som, men de är skönt.
saknar min hund så otroligt mkr just nu, mammas älskade vän. blev inte lättare att få tillbaka askan...
det är först nu i veckan de kändes som att poletten riktigt trillade ner att han inte finns längre. fan också... jag och moffa satt & kollade igenom bilder på honom. vi har ju hunnit göra förbannat mkt tillsammans jag & gossen. nu ser jag också hur jäkla vacker hund jag hade... suck.... är i en sån där period nu som jag Inte vill ha med andra hundar att göra heller..

snart juuul. de blir nog bra. ska firas med Hela familjen & alla kidsen i år. Faaan vad kul! Har nästan klart me julklappar också, de är bara nattis & hampus som är kvar. svåra skitungar ;)

nej, nu ska jag dusha o sen fara o jobba lite.

försöker kanske igen snart. haha!

heejrå
kramnallis


huuundsug igen :/

urs vad jag saknar min snuttis nu. hojja. kryper i kroppen. saknar o borra in näsan i pälsen på han :( min lille fis.
på fre öppnar badhuset, tänkte att man skulle komma igång med träning då?

vilken helg alltså!! puh

ja, då var den över, tråkigt för vi har haft sjukt roligt trots vissa idioter :P
fredagen var klockren, haha. en salig blandning med dårar, den ena tokigare än den andra och alla lika barnsliga så ingen som suckade och ojade sig, för de hade man kunnat göra om  man har lite mera farstu.
visningen var skitkul & man behöver faktiskt inte vara packad för att spåra ur, de fixar vi så bra varje dag :) hah. jag orkar inte ens skämmas för vi har ju sjukt roligt, orka vara vuxen ? :D

nu blire lugnt ett tag igen, julbord i helgen mest troligt.mmmm, fasiken vad gott!