mitt charmtroll ;)

de är så häftigt att vakna till att lillskrutten skrattar när han ser sin mamma.
jag hoppas han behåller sitt trevliga morgonhumör och att han inte ärvt sin pappas ;) jag är fortfarande lika segväckt (trots att jag fått barn) fast aldrig morgonsur jag heller.

har ännu inte så mkt nytt att uppdatera om. min vikt står still trots vagnrallyn varje dag men de gör inget. jag börjar slappna av lite. Det tar den tid det tar.
ska kicka igång med träning men håller mig så länge jag kan för blev lite rädd för de där med Livmoderframfall. Inte för att jag tror att de är någon fara och jag vet inte ens riktigt vad det är, men trevligt lät det inte.
Ska nog rida i morgon. Blir ju fin mjukstart ;)

Lyckades fått en bild på glafisen idag!


regnig vilodag..

riktigt pissväder, sån där hemma-mys dag. Bara vila framför tv.n med mina hjärtan.
emma och wille åkte hem idag. tyst och tomt blev det. nå, men dem eller vi kan ju komma snart igen när de är sådär billigt med tåg nu :):)
wille hade en riktigt gnälldag i tisdags, både jag och emma klurade som fasen, Vad gör man? Det är ju ingen hund som man ber Hålla käft och gå på bädden. Nå, det verkade ju ha en väldans lätt lösning när de väl kom till kritan ;)
Längtar inte tills min son kommer till sina Gnälliga åldrar kan jag säga ;) Fast ändå vill jag bara att han ska bli större så de händer mer. (kommer väl ångra mig när jag väl får jaga honom alla vakna timmar? ;D)
Fast han kämpar på bra min supermario, rullar lätt som en plätt från mage till rygg och gör tappra krypförsök när han ligger på mage. Går ju inte lysande direkt men han försöker iaf ;)

Hoppas min beställning från Kicks kommer i morgon. Har äntligen fått fingrarna ur att beställa en ny ögonfransböjare, den från Shiseido. Ska vara den enda som är värd att ha så de blir spännande! ;) Såklart en ny mascara också och lite smått å gått från MUS. Nu ska jag inte vara en sunkig mamma jämt, även om jag bor i mina träningsbraller ;)

Väntar på Sanna och så ska vi fara o handla. Liten update blev det iaf.

jag behöver ingen fler väckarklocka!!

har fått två riktigt obehagliga väckarklockor för en dryg vecka sen. Det Räcker! Jag vet vad som är viktigt och ska verkligen sluta gnälla och svamla om ytliga saker känner jag.
Det är lustigt... Innan man får barn, ända tills bebisen ploppar ut så känner man sig odödlig, man tänker "det där händer inte mig, eller oss"..
Från den sekunden man får sin lilla varelse så inser man att livet är farligt, det händer hemska saker hela tiden, man är i allra högsta grad Dödlig och helt maktlös. Man får en oros-klump i magen som man helt enkelt måste lära sig att hantera. Vilket inte är lätt. Jag säger på en gång åt er som ännu har era små i magen, GOOGLA INTE saker sedan ni blir mamma. Jag har gett mig själv google-förbud ;)

Nä, nu ska jag gå å pussa på lillfisen. I morgon kommer emma & ville. Fan vad roligt!

Tjing. Föresten, ni har väl inte missat Kicks.se?? :)

hemma mamma!

skulle ha blivit "hemma mamma" idag på riktigt. Alltså helt ENSAM. Men jag slapp. Acke bytte jobb så nu är han arbetslös fram till torsdag då han börjar på nya jobbet. Då börjar allvaret. Aja, men jag kan hänga med moffa, och mommo. Trodde jag. Dem sticker till stugan.
Hm, ja. Erica då, hon har säkert jobb då bara för att :)

Nej, ensam är tråkigt. Jag blir rastlös redan nu av att tänka på det. Blir perfekt att Emma kommer på söndag ;) Jag kan säga att jag har just lite social abstinens när jag inte jobbar och får vara med folk 8 timmar om dagen.

Nu ska jag nog väcka karln, nog räcker de mer än väl att sova till tio. Vi har ju mycket o göra idag ;)


shit...

vad fort saker kan hända... legade igår och tyckte synd om mig själv, dålig dag ni vet extra fet o ful osv.... ALLTID när jag har sådana dagar kommer det lite mer värdsliga saker att bry sig i som får en att känna sig som extra töntig som ens is lägga energi på att deppa över sånt.

en av mina bästa vänner ringer och berättar en riktigt mardrömshistoria från hennes dag. allt gick bra som tur är men då inser jag ju hur löjligt de är att ens bry sig i mina kilon, dem försvinner när dem gör. jag kan inte få bort dem fortare för att jag gnäller. jag har ju det underbart, MED mina celluliter, en underbar unge och världens bästa karl och världens bästa människor omkring mig.
Fan, jag får inte glömma att njuta av det!


morgonprommis.

perfekt när sanna jobbar eftermiddag, ja eller ledigvecka. då har jag promenadkompis. Eggby törs jag inte ens pröva hänga med än, då dör jag nog. Har ju sett vilken speed det är på henne när hon far fram med vagnen. ;) och jag vet hur irriterande det är att gå med nån som går för sakta.

tar mig faktiskt ut varje dag, har varit superskönt väder hela veckan och det är enda stället våran lillis behagar sova riktigt gott på.

idag ska jag ta och höra vad fröken fransson gör, tycker vi ser henne alldeles för sällan! :)


men något underligt va?

frågan Om jag är tillbaka och När jag ska tillbaka till jobbet ha börjat ställas både till mig och till mina arbetskompisar, visst är jag konstig som inte är riktigt sugen att lämna min lilla son hemma och hugga saxen igen? mohaha. Såklart är mina kunders barr viktigare än gossen. Tss.
Nej, jag har inte planerat när jag ska vara tillbaka utan jag får helt enkelt se hur jag ska lägga upp det och gå ut några timmar här och där, men inte än på ett bra tag. Det blir nog när vi börjar känna oss för fattiga ;)

Har varit ute och morgonprommat me vagnen, skönt att börja röra sig igen. Älskar att vara ute på hösten och kunna svettas utan kvävningskänslor och andas frisk luft som man blir pigg av. Tänkte fara förbi Alex & Maja men dem var på ranten så blev bara prom i stället.

Nej, om jag skulle ta och få i mig lite mat kanske...

riktigt risig!

såhär ful i håret har jag nog inte varit på länge. yuck.
gigantiskt utväxt. nå, ska fixas på måndag. lever ju ändå i uppsatt hår just nu för att slippa tvätta de jämt från babyspyor.

min minibebis är inte så mini nå mer, lillfisen är uppe i 3685 gram. vi tycker att han är "jättestor!" haha.
måste ju påpeka att jag har väldans bra ögonmått, när jag ringde storebror efter att han kommit ut och legade på bröstet på mig frågade han vad han vägde...ungefär sådär eftersom de inte vägt han än. "njaaa, 3,5-4 kg, han ser ganska rejäl ut!" :D

jag börjar vara lite rastlös. det är ljuvligt skönt att vara mammaledig måste jag säga, dagarna går rätt fort och jag är pigg. fast inte så konstigt kanske, har ju acke hemma ännu som delar nattskiften med mig. jag har då hunnit bli bortskämd. insåg igår att om en vecka ungefär ska jag vara "hemma-mamma" på riktigt. alltså ta alla matningar på natten osv, jag har de alldeles för lätt nu :)

nej. har väl inte mycket mer och komma med :)