FÖR länge sen!

Hinner inte (=orkar inte) blogga just nu. Verkar som att många lider av samma sak?:) är ju alltid lite brist på energi såhär i januari...

Händer inte jättemycket just nu heller. Verkligen vardagslivet som hittat hit. Har jobbat rätt mycket på senaste och då blir de rätt mycket att vara hemma och ta itu me måsten när man är ledig. Fast jag måste säga att jag blir effektivare på lediga tiden när den är mindre:)

På tisdag startar vi inskolningen med Mario! Känns skitroligt, nu känns det att Han behöver det! Så då börjar ju jag jobba på riktigt! Blir riktigt roligt men måste säga att jag är glad att jag jobbat lite hela tiden, annars hade de nog varit tyngre!:)

Lång helg i helgen, ska bara mysa och vara ute och leka osv! Fast från och med nu ser helgerna alltid (fram till sommaren iaf) ut såhär för Acke och Mario. Vad dem ska mysa;)
Svamlar bara för har inget direkt att skriva.
Eller ja, våran jul Sög då lillis var sjuk och ledsen hela dagen. Typiskt när jag taggat så och Alla var här också. Fast de kommer ju fler gånger :)


Slänger in bild på kråkan från jul!


Kommentarer
Postat av: Stina

Får inte äta Eeze om man har astma, så vågar inte prova eftersom jag har det... =/ Joo är fan hemskt med migrän, men läkarna här i stan verkar ju inte vilja hjälpa... Borde ge dom min huvudvärk när den är som värst, då kanske man skulle bli tagen på allvar! =)

2012-01-10 @ 14:54:46
URL: http://annastinawebblogg.se
Postat av: Stina

Haha, jaa kanske nu när du säger det så är det nog lite "bröllopkänsla" över den!! =) Haha mitt undermedvetna kanske försöker säga mig nått =P

2012-01-23 @ 20:42:39
URL: http://annastinawebblogg.se
Postat av: Stina

sv: Då hade jag hellre valt att ha han hemma och sovit med öronproppar! Blir sjukt mörkrädd av att vara ensam hemma, är värre än ett litet barn :p

2012-01-28 @ 01:00:41
URL: http://annastina.webblogg.se/
Postat av: Petra

Gick inte att kommentera nyaste inlägget. Vart har du Mario hos dagmamma? :)

Jag längtar inte tills man börjar jobba igen! Hoja, men jag har ju länge kvar ännu ;)

2012-02-01 @ 10:39:07
URL: http://petrasjaa.blogg.se/
Postat av: Stina

Svarar här då de nyare inläggen inte gick att kommentera! =) Tack! Nää, kan inget med hemsidor! Har aldrig haft nån själv, så det har inte blivit att lära sig annat än bloggdesigner!

2012-02-20 @ 22:11:59
URL: http://annastina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback