iih, solen lyser ju!

något härligt att få känna lite sommarvärme idag, iaf när man satt i lä :) Verkar som alla fått igång öl-suget ordentligt iaf. hah. få se hur stort mitt kommer vara efter en sån här hysterisk jobb vecka.
jobbar dessutom till 18 i morgon, hur ofta händer det på en fredag...nje, men vissa människor måste man bara ställa upp för :)

min prutt har farit på semester, för ovanligthetens skull. fast de är rätt bra, då kan matte jobba utan ett dåligt samvete som gnager.

aja, har väl inge mer o säga tror jag? gaaanska stiltje efter 11 timmars pladdrande...

aningens stökigt....

överallt, hemma, i huvet, på jobbet. lite mycket att göra just nu. som vanligt den här årstiden. i år känns vissa delar mera meningslösa dock... aja, sliter ett år till & så får man se vad det blir av det. har ju inga bra nerver så att,,,

helgen spenderades i luleå med L. supermysigt att bo på hotell o bara ta det väldans lugnt. skulle ju så stort ta oss ut från rummet på lördagen men de gick ju som det gick :P nånå. rätt så pigg skulle man ju ha kunnat vara på måndag om man inte ugglat hela söndag natt i stället då.

annars har vi hunnit vara upp till kiruna en vända som slutade i björkis, sjukt roligt hade vi. därav inte alls lika kul att fara ut här hemma... nånå, lär ju bli lugnt ett tag nu. de är ju som studenternas period nu o man får ju bara åldersnoja av att gå ut o inse att de var en stund sedan man var 18...

har bokat två tider på ett roligt ställe, känns fint för hade faktiskt börjat få riktig abstinens.

& btw, min idé är snodd. nå, de spelar ingen roll. kanske inte ens vill göra de om ett & ½ år men häftigt vore de ;)