onsdag redan

ja, alltså, de går fort heeela tiden. fast man bor på jobbet :) nu har jag iaf tänkt testa börja jobba 8-16 i stället för 9-17... få se hur de går. många kör ju så men de är ju om mina kunder orkar ;) nu får ni ställa upp! ;)
tänkte inte köra kvällar på ett tag nu. speciellt inte om de blir en vovve bebis.
inte allt för länge kvar nu så får jag veta om de föds nån liten kille till mig. iiih!

satt just o la in mina räkningar, sicken härlig start på dagen. & kan ju säga såhär, de är ju tur att L kommer snart så jag kan betala,haha.

Nej, nu ska jag försöka göra något åt min höstäckligahyd.

harebrahej!

försöker hålla i de här :)

en snabb update iaf.... måndag igen. helt sjukt vad veckorna går fort! inte bara helgerna.
ska snart sticka iväg på jobbet.
helgen drog vi ut till Larssons stuga efter många om och men och en arg mage. det var riktigt trevligt faktiskt :)

fredag var jag till malin o fick dit mina efterlängtade naglar igen! fasen vad skönt de känns. lite mera människa igen ;)

alltså, sjukt full rulle hela tiden, fast ska inte stressa (haha) utan bara ta de som de kommer. Men kör jobbmaraton denna vecka också så är nog inte socialast i stan.

aja, nu räcker de., puss hej

går som dåligt...

ska försöka få ner några rader här. är väl på tiden!
har bara varit så sjukt orkeslös senaste tiden. urk, urk, urk. less är jag. magen är totalt paj, äter jag inte mår jag illa, äter jag så vill magen explodera.
what to do? ja, läkaren har jag varit hos, men med dessa väntetider på alla undersökningar så har jag räknat ut att jag kommer må sugit minst ett halvår till :P jippie.

humöret & orken far verkligen berg & dalbana, fast inte konstigt när man hela tiden går å kvider fast ändå biter ihop.

framkallade bilder i veckan, blev endast lite över 400 st. Men foton är verkligen roligt, nu har jag ju pyssel me att få alla på rätt plats... puh.

Två födelsedagsbarn i morgon, men de ena har dissat mig i veckan så henne struntar jag nog i. Eg borde jag fara dit, bara för att. Att de kan vara så enkelt att kasta bort en kompis på det där viset. Vill ni veta hur man gör? Åk på semester två veckor så kan man loosa en vän som man trodde alltid skulle finnas där. Det jävligaste av allt var ändå att när jag krascha på semestern så ville jag bara hem o ventilera med dig. Tji fick man.
Men jag har så många världens bästa ändå, så jag klarar mig. Det är ju inte jag som hamnar sämre, jag är ju ännu kvar med alla dessa energikickar! Jag skulle sakna vårat gäng om jag var du, vi är så bra ;) eller bäst som vissa skulle sagt :))

Jag känner att jag har måånga att ta igen tid med... & Nästa vecka ser ut att spenderas på arbetet, as usual. Men snart fyller jag år & då får jag anledning att se alla guldklimpar ;) Ibland är de bra att  bli gammal. Hihi!

Nu ska jag kila ner till tvätten igen. Ska försöka att inte va så slö här nå mer :)
fredag igen...

fasen vad fort veckorna går hela tiden! helt sjukt. haft en riktigt bra vecka tycker jag. bara massa favoriter på jobbet & bara roligt jobb hela tiden. de märks att de är höst!
ledig idag, jag & sandra blåser till luleå och gör stan en sväng, wiie. skönt! köra lite bil o lyssna musik.
först en nex frulle bara...

sitter o nyser som en dåre, inge bra alls. måste ju vara pigg o frisk nu så man orkar me allt som skas.

nej, nu ska jag slänga lite skrot i fejjan så man tål se sig själv i provhytterna ;)


hm,hm,hm....

ikea gick ju åt skogen, så nu vill jag till luleå. nån som vill hänga? nej, för alla är fattiga o arbetar... suck. kan ingen skolka? :)
äh. nu ska jag iväg till jobbet. harebrahej

små gossarna...

fan vad ni är klockrena mina små glada gossar på studion... ni är helt klart bäst!!! ;)

mina nya tillskott, ingen helt klar men på god väg o suuuperfina!fotografering.... ;)

kom just hem... hela jag just lite stel, de Är inte varmt ute längre! Jag & Sandra har varit o blitt lite fotade. Just love it! ;) Men kan säga att vi saknade CK en hel del där i början då vi hade behövat någon som tordes säga "gör si, gör så"... Tog visserligen inte så länge fören vi tog tag i det själv & vi tror de blev helt okej bilder :) Svårast var nog evighetsbilden på mig själv måste jag säga, men till sluuuut!
Det är svårt att se seriös ut runt vissa människor.

Nu väntar jag på fröken Lina som ska hämta tillbaka sitt bling-make som hon var så söt att låna ut till oss.

Neej ni, funderar skarpt på att slå igång ugnen så man blir varm nångång....
Sov gott!

inte bara ond...

det gick över, men var ingen rolig söndag för dem stackarna som skulle trippa runt surninan. hah. nej... fick ihop allt någorlunda tillslut iaf.
nu har jag äntligen fått boka en tid till hudterapeuten, min hud är som ett riktigt ruckel...
varför vet jag inte, men sist den var såhär var precis den här årstiden.hm.

jobbade kväll igår, gick hur bra som helst, bara trevligt faktiskt...
sitter o funderar över helgen, vill ju dra på en ikea tripp, fast luleå hade ju också behövat springas igenom känns det som... sjukt sugen på höstmyskläder och uggs! fast uggsen är ju på g ;)

aja. ska inte tråka ut mer. tjiiingeling!