tjejer är skum. . .

ja, alltså. ibland blir man fundersam över ens vänner alltså... har fått en hel del tankeställare fram och tillbaka senaste tiden om vad saker o ting är värt. orkar inte ens tjorva o tjaffsa för så länge jag lyssnar på magen så vet jag att de är rätt i slutändan. . . menmen. jag förstår inte. vissa människor ska kunna dissa en när dem känner för de men så fort man själv ska hitta på nå roligt så är de ändå inräknade? eh, nej funkar ju inte riktigt så. som man behandlar andra blir man behandlad själv också.
jag tycker själv att jag blivit duktigare med att inte vara så jäkla snäll med alla o ställa upp osv, men ska faktiskt bli ännu mindre snäll för man får tyvärr aldrig igen de av en del.

nu har jag inte sett lilla Elise på en jäklar massa dagar, hon hinner ju glömma Tant Nina :) Sen att Fru Eggby har dragit till töre nu gör ju inget för är ändå så kräkförkyld så hade inte fått hälsa på tösen iaf.

tråkigt väder, vill ha sol & hitta på roliga saker. fast jag ändå längtar efter riktigt Höst (-regnet)

Harebra så länge.

full rulle hela helgen...

ja, från början skulle jag då inte alls ut nu i helgen eftersom jag skulle jobba på bhk malmen hela helgen... men så skulle linda ut o det händer ju inte varje helg så då kunde jag ju fundera på saken iaf... att jag sen fick sovmorgon på lördagen gjorde ju att jag blev tvungen :) fredagen var skitkul. alla var mer eller mindre dragna :) fast roligast var ändå allas våran dancing queen, haha!

lördagen var väl sisåder, jag var nykter och skönt var det eftersom de flesta surade mer eller mindre fram o tillbaka under kvällen :P

min bebis har varit borta från mig på tok för länge nu, saknar han Jättemycket. han kommer bli less på sin matte när han kommer hem och jag får snusa på han :)

ajaa... nu har jag fått en pigg-period av nån anledning, speedad. det ska jag lägga på minnet för snart är jag trött igen.