nya designen igen!

verkar som att ni ser den? mohaha! kul, de gör inte jag. Hur som helst är det självklart inte PRO-NINA som gjort den. Är verkligen en Gamling uti fingerspetsarna när det gäller teknik! (känner mig som morsan faktiskt). Det är Anna-Stina Blom som är så gullig och fixar åt mig!:)

Har fått in min NYA FÄRG på jobbet idag! Som ett barn på julafton kan jag säga! Det är sååå roligt. Det ska det ju vara också för den var fasen inte gratis :/ Hur som helst, hem och smacka i en utväxt åt mig själv. Det ser okej ut vad jag sett hittills, det är ju inte bra ljus nu att granska i direkt & våran toalettlampa (dollarstore) har ett Gult sken såg jag just innan jag började färga.
Reagerade när vi duschat lillis, -jäklar vad gul han ser ut.. Samtidigt hade jag rest mig lite för fort så tänkte att de flimrade lite färger för ögonen. (hahaha, smart tjej!) sen ser jag att jag har samma gulsotston i spegeln. Kul. Måste handla lite nya glödlampor me andra ord. Billigt är inte alltid bra ;)
Sorry Lena!

I alla fall, jag tror starkt på K-Pak färgerna. Nu vill jag bara att resten av salongen också ska ta in dem så jag har någon att bolla med! Finns inge roligare än att byta färg. Börjar man tycka att det är jobbigt/tråkigt så kanske man ska fundera på att sadla om tycker jag.
Visst, de kommer säkert vara liite spännande i början innan man lärt sig den, men destomera får man använda huvudet!
Varför jag tror så starkt på den här färgen, eller ja hela sortimentet (schampo, styling) är för att det är uppbyggt precis likadant som håret. Det är första serien sen jag gick ut skolan som faktiskt har de "tänket" alla hårföretag borde ha, som håret är uppbyggt. Färgerna ska vårda håret i den mån det går när man gör färgbehandlingar.
Ska bli kul och se om dem håller måttet, men jag TROR och de är ju en början. ;)

Nej, nu ska jag lägga mig med mina grabbar. Har ju en pigg filur som hoppar på mig tidigt i morgon.
Ska försöka bli seriösare me bilder jag också.

jobba!!!

idag har varit en mycket mycket bättre dag! degade inte bort hela så de är ju därför. Moffa kom på morgonkaffe rätt tidigt och det är bra, då finns det inte risk att jag försöker få lillen att sova mera. För gör han de kan vi ju inte klaga på att han inte somnar på kvällen ;)

drog me moffa på en tur på "malmheden". jysk, skinnmöbler, coop. det gillade mario också. Skulle hitta en sackosäck. Men hittade inte riktigt någon som var "perfekt". Ska googla lite också.

Köpte i alla fall en lekback åt gossen eftersom mina ikealådor inte riktigt håller för hans bänglande i dem. Insåg när jag flyttade över grejerna att ungen har redan på Toook för mycket prylar. Han använder inte ens hälften. Sjukt! Nu är det leksaksförbud på inköpsfronten för hans polare och mor/farföräldrar.
(hör till saken att jag redan rensat undan massor!)

Nu ska jag snart sticka och jobba, det Är kul! Komma in några timmar här och där bara, helt perfekt. KAn man inte få leva så alltid? ;)

Ska ta och kleta nånting runt ögonen så jag inte skrämmer nån när jag går ut! Hejs!

sjukt uttråkad!

men skyll mig själv, jag vet för jag orkar inte få fingrarna ur och göra något heller! Mario kommer nog bli less på mig idag.
Eller på att bara vara hemma rättare sagt. Men vädret är så deppigt så man kommer som inte riktigt igång.

Nu har han tagit sen lutare för dagen så här har jag min lugna timme. Peppar, peppar så funkar det rätt bra med bara en sovstund. Har gjort de i Fleera dar, hör och häpna! Haha. Jag har verkligen varit väldigt mild med sovtider hela det här första året. Har bara tänkt sunt förnuft, "han får sova när han är trött" osv. Men då får man i alla fall i vårt fall ha ungen uppe rätt sent på kvällen också, så höjjer verkligen inte min metod!:) Det är grymt skönt nu när han gör natt vid halv nio och man får en liten stund egen tid.
Fast innan man fått det kan man som inte föreställa sig hur det ska vara och upplever det inte ens jobbigt att ha dem vaken tills man själv går och sover.

Jag är umeåsjuk. Längtar efter familjen svensson/lindberg!! Ska klura på det här nu så jag tar mig ner OCH tvärtom! Vi har ju så himla roligt tillsammans även om William var lite våldsbenägen på Mario sista dagarna i umeå ;)

Nej, nu ska jag försöka göra nå vettigt!bröllop igen!

bröllopsfest igår, snart är vi Gifta kvinnor hela gänget. Hoppas på fler bröllop nästa år ;)
Vi hade riktigt roligt även om vi bara vara "jobbet" + Malin som hängde :)
MammaNina blev hyffsat dragen, haha. Det märks att jag inte riktigt är van ;) Alltså inte så att jag har minnesluckor, men lite vinglig var jag nog där ett tag.
Kvällen överlag var riktigt bra. På slutet träffade vi en energitjuv som gjorde mig tokarg. Man kan inte vara dryg mot dem jag älskar. Vilka människor det blir, när man sen inte kan erkänna sina fel blir de fasen ännu värre. Ja, jisses. Inte så mycket och göra åt, man lär ju sig alltid något.

Lillhjärtat har sovit hos Mommo&Moffa. Alla var då så nöjda och dem har nog haft huuur mysigt som helst.

Nej, nu ska jag trycka lite godis och sen börja natta lillis.

Harebrahej

shoppa!!

rätt fattig just nu, så klart ett shoppingsug utan dess like! som alltid när man Inte har pengar hittar man massor! allt man kan tänka sig... fast lite småsaker unnar man ju sig såklart, för nya pengar hittar man alltid nånstans.
igår, efter många om och men och mycket ansträning från EM.s grymt trevliga personal fann jag & lina en stooor lampa åt mig. Skulle ju egentligen bara fördriva lite tid när vi hittade lampan som stod och i stort sett ropade på mig. "köööp mig!". Den var så billig så de blev inte ens lite ångest efteråt.

ser att resten av stan också börjar intressera sig lite för smink igen. ingen behöver känna sig träffad för menar bara i största allmänhet att de Är många som börjat använda mer o mer. det är riktigt kul för man blir ju faktiskt gladare när man känner sig snyggare! ;)
jag är alldeles säker på att fröken nyströms blogg gör mycket för inspirationen för många också.
själv är jag sjukt imponerad att tiden finns till dessa inlägg alla gör, vare sig de är me smink, hundar, kläder, gaddningar, ungar. Hur hinner man de me småkids?

Eller så är det i min koncentration felet ligger.
Klarar helt ärligt inte av att bara "sätta mig lite snabbt" och skriva ner ett inlägg, springa ifrån 14 gånger och ändå hålla reda på vad jag sysslar med.
Nog svårt att hålla tråden fast Mario gått o sova, det snurrar helt enkelt alltid för mycket i planeten med alla dessa "ska bara" och planeringar och "borde göra"... Inge negativt alls. Nånstans i mitt virrvarr kan jag ändå vara sjukt effektivt och jag gillar helt enkelt inte att bara sitta still, även om jag trivs hemma och inte har behov av att flänga runt på kvällarna.

okej, gick inge vidare idag med bara en sovstund för mario. han däckade i bilen på väg till kullen (20 min vila ca) och sen var kvällen förstörd. Uppe och svamlade till efter 23.
Det där med att ta upp han tidigare på morgonen funkar Inte. Dels för att jag helt ärligt inte orkar och för att på morgonen har han som en inbyggd klocka. Vare sig han somnar 21 eller 00 vaknar han vid 07-08. Får helt enkelt kämpa några eftermiddagar och Inte låta honom sova.

Nej, nu ska jag sova. Haft middagsbjudning här ikväll, riktigt mysigt men nu börjar jag vara trött!

Bröllopsfest i morgon!

jag är tillbaka!?

vi får väl se, jag gillar ju och blogga. Om jag nu kommer igång och det här inte bara bli ett "ströinlägg" och jag sen låter den vila igen. Har ju haft hyffsat många fasta läsare, få se hur många som är kvar ;)

Har ju hänt alldeles Föööör mycket sen jag bloggat sist känner jag. Går ju inte att summera ens för jag missar nog ändå hälften. Iaf, dem två största; Jag har blivit FRU Nånting, har inte bestämt mig (oss) för vad vi ska heta än. Min tjurskalle till Äkta make kan nog inte tänka sig att byta så varför ska jag vara bättre? Tss nej. Då gillar ju jag att köra 3åringstänket "om inte du tycker att mitt duger att byta till så duger då fan inte ditt åt mig". Haha. Inte för att vi diskuterat ämnet egentligen, bryr mig inte heller. Det är ju faktiskt bara ett namn. & Sjöholm har ju fungerat ypperligt i snart 26 år så det fungerar säkert i 26 till om jag nu lever så länge.

I alla fall, i stora drag så blev vårat bröllop Precis som jag ville ha det. Jag fick göra allt själv. Kontrollbehov som heter duga. Men det gick som smort, var absolut inte sönderstressad eller nervös och hade världens bästa hjälpredor som jobbade som tokar hela veckan!
Jag ska bara ge EN eloge sen tänker jag inte nämna någon mer för att ingen ska känna sig glömd. (för all hjälp var verkligen guld värd! Många bäckar små....)
I alla fall, EMMA (ume-emma, inte för att jag har fler emmor). Den enda av alla 84 personer som tänkte på att min underbara mamma inte skulle behöva jobba ihjäl sig ensam Dagen Efter. Tusentusentack!
Jag skulle hugga skurhinken själv men min mor förbjöd mig "om jag så ska skura tills det är natt så kommer du inte dit!!"

Gifta sig var galet roligt och inte alls Så jobbigt som man säkert tror men ska det fungera och du inte ska bränna ut dig själv på kuppen så se till att ha ett rejält nätverk med vänner som inte är rädd för att hjälpa till. Det visade ju sig nu att vi har helt underbara människor omkring oss.

Okej, färdigbabblat om det. Min älskade tokunge har ju hunnit bli 1 år också! Säger som alla andra mammor; SJUKT! Man hinner verkligen inte med. Min lilla lilla bebis som alldeles nyss var som en liten råtta! Utvecklingen går galet fort och det händer så mycket nytt att man inte hinner reflektera över allt. Jag försöker verkligen bara hänga med och njuta. För de är ju galet roligt, man är aldrig ensam och har verkligen aldrig tråkigt. Det härligaste i veckan var när jag kom hem från jobbet och lillis kommer Springande ut i hallen med armarna utslagna, klappar händerna omvartannat med världens största leende och kastar sig runt halsen och ger mig en Puss på munnen och vägrar sen släppa taget. Vilken kärlek. Jag förstår nu att "klockorna kan ticka" för endel även om jag aldrig hann känna det.

Nej, jag bjussar på lite bilder och sen avrundar jag. Jag är för ostrukturerad och förvirrad för att få någon Röd Tråd i mina inlägg just nu känner jag.

Mina underbara föräldrar och storebröder! (dem växer inte på trän har vi fått se)

Min egen lilla familj på 1 års foto hos Johanna (Profoto)