noll inspiration

till bloggen. det händer saker, hur mycket som helst men har inte haft huvudet med mig nog mycket för att få ner det här.
dagen har varit bra... hängt med bror/morbor Hela dagen. Inte ofta han klarar av att vara en heldag på samma ställe utan att bli rastlös så det var roligt! (var ju likadan, före lilleman).

var och sa "hejdå" till farfar idag. konstig känsla, svår att beskriva. man liksom stod och väntade på att han skulle ta ett andetag. men nej, det ska han aldrig mera göra....våran envisa, glada krutfarfar!
har många bra gener från honom kan jag säga. egen företagare och hantverkare han också, tjurskallen jobbade till han var 78 år! (då fick min pappa och hans bröder Tvinga honom att faktiskt bli pensionär). Tog honom några år att lära sig att njuta av att vara ledig! (golvia tittade han givetvis till, varje dag). Nu senaste tiden såg man verkligen att han hade Roligt! Han var så himla glad! Hade just repat sin lägenhet, köpt nya möbler. Dansade med PRO-damerna och hängde på fik med gubbarna. Han Levde verkligen. Därför känns det lite synd att han fick kasta in handduken redan, han var ju som inte riktigt klar.
Men nu tänker jag tänka som en Snorunge, för det BLIR lättare då. Jag tänker mig inte att det var Farfar i kistan, de var bara skalet. Nu är han nånstans där han får träffa alla andra som inte längre finns med oss. Han sitter nog med min lilla Teddy i famnen, enda hunden farfar Riktigt tyckte om. (mina schäfrar var han bara hövlig med för att man måste, men jag hoppas han tittar till dem också).

Samtidigt tänker jag såhär... Det känns helt naturligt. Sjukt konstigt och ledsamt Men naturligt. Realistiskt sett visste vi ju att den här dagen skulle komma. NÅN gång är den första då man förlorar en nära människa och vi i min släkt är sjukt bortskämda, vi har haft ALLA kvar såhär länge. Det är ju guld! Jag fick ge min farfar ett barnbarnsbarn! Hur coolt är inte det? Det är verkligen en bonus.
Flera av mina vänner fattas sina föräldrar, Redan. Det känns Inte naturligt. För är det nångång man behöver sina föräldrar är det nu när man bildar sin egen familj. Kan och vill inte ens föreställa mig.
Förstå mig rätt, jag kan inte tycka synd om mig själv för detta för men Givetvis tänker jag låta mig vara ledsen.

Nu är det jobb resten av veckan så får se om de blir fler uppdates!

Gråtande frisör.

Jobbat idag. Av någon anledning kände jag att jag skulle svara i telefonen fast jag stod med kund. (som förälder är man ju Alltid anträffbar när man inte är med sin lilla).
Min mamma som ringer och säger att min farfar är död.
Av min reaktion förstod ju kunden att det inte var ett bra samtal.
Kunde faktiskt inte hålla hur jag än försökte utan tårarna rann. Så där står jag och snyftar och snorar och penslar färg.
Som tur var hade jag en kund som törs vara mig själv med. Ingen förstagångskund som jag ska vara "frisör Nina" med. För hemska tanke, i chocken var det första jag tänkte "meen Nina, du kan ju inte stå med kund och böla! Hur yrkeskicklig är du?"
Vad fasen gör de egentligen? Man kan ju inte styra sånt och jag samlade mig rätt fort.
Min farfar var en krutgubbe utan dess like och var aktiv till sista steget.

Sov gott lilla farfar.


Världens bästa!

Jag har verkligen världens sötaste kompisar!
Och även om jag kan verka virrig och lite halvborta ibland så kommer jag faktiskt ihåg Alla små fina saker.
Bara idag jag kom att tänka på de lite extra.

En av mina bästa frågade mig om Mario har något sparkonto? "det är ju ändå vettigare än att köpa massa saker han ändå får av andra om han behöver något".
En riktigt fin tanke, för han har det han behöver min son och mycket mer också.

En annan som vi bokat lekdate med i morgon skickade denna bild nyss! Då är det verkligen roligt att fara och hälsa på, när man (eller inte jag kanske eg) är så efterlängtad;)

Jag skulle kunna rabbla upp massor med andra småsaker som jag blivit extra glad för förra veckan eller veckan före det, för jag lägger märke till och jag Uppskattar. Jag tar ingen för given och skulle själv vilja ha råd att ge Fina julisar till alla men det har jag inte så får använda min kreativa sida och komma på nått bra!:)


Spegelkille

Älskar att få på sig nya kläder och springa till spegeln. Nöjd kille!;)