Jag vet inte...

Varför jag bloggar egentligen? För jag tycker det är Sjukt tråkigt när folk är så slö på att kommentera. Antagligen har jag för tråkiga ämnen för de?! I guess, men fortfarande Väldigt många unika besökare.

Grymt nöjda med dagen är vi jag och minime (eller minimoffa). Upp och hoppa 06,30. Puh, och då Är det för att börja dagen på riktigt, inga powernaps efter det. Redan 9 mötte vi upp Catja och kids och for till kvarnbacken och släppte lös vildarna. Mario hade sjukt roligt. Var som ett fyllo i alla vinterkläder sisåder tio minuter i skogen tills han hittat balansen i alla upp och nerförsgupp och gropar. Grinade inte en gång fast han stod på huvet säkert 40 gånger, utan överdrifter. Kvittrade bara ett klämmigt litet "ojoj" och väntade på hjälp upp ;)
Tog inte länge innan han apade efter Charlie och Elise och största nöjet blev att krossa isen på vattenpölarna.
Innan hemfärd fick tokarna fika lite saffransbulla ute.

Förbi Rebban och Kevin på en Snabb kopp kaffe för storebror ringde efter hundvakt. Det är vi ju mer än gärna åt denna mysvovve. Så snabbt ut och dra strandprommisen en sväng! Riktigt härligt att få se solen!

Min son har varit nöjd hela eftermiddagen sen kidsen motvilligt gick hem. CK har rätt; friskluft is the shit! Inte för att jag tvivlat;) känns för mamma också att jag varit ute hela dan också.

Har glömt att hylla en suverän produkt som jag använt i flera år faktiskt. Insåg de förra veckan när Erica hade lite funderingar på IDs foundation. Ville inte köpa den då hon var rädd för kanter och skarvar(antagligen fobi sen vi använt lite fel grejer när vi var snorisar, haha).
Rekommenderade henne Starkt att köpa den här och det gjorde och och blev sjukt nöjd! Grymt lättjobbad, har du rätt färg Blir de inga kanter och fläckar. Täcker lagom och blir matt. Huden andas faktiskt så man får aldrig "kakkänslan" som man får av en del. Det bästa av allt är att produkten är antibakteriell så det gör absolut ingenting om man är lika slö som jag och ofta sover med smink. En burk är rätt dyr men den räcker ca året (Blir inte gammal när de bara är mineraler) och då använder jag ändå den ofta.
Som med allt annat är det värt att köpa en riktig kabukiborste för den håller hur länge som helst. Jag fick min på en Id kurs för 5 år sen och den är som ny än. Det var på den kursen jag fick min första idburk och blev fast. Varvar me flytande ibland bara för att men hamnar alltid tillbaka till mineralerna igen.
Tyckte bara att denna favvo var lite bortglömd så var tvungen att nämna den ;) finns till sjukt bra pris på beautybay.com.

Avslutar med lite bilder!
Hur go är inte denna vovve! Lägger sig helt avslappnad trots tre busungar runt sig.


Skador

Lyckat .. Klickade igenom min bloglovin och två av mammabloggarna hade lagt in skador. Det kommer nog vara våran vardag ett bra tag fram över.., och har ju varit det ett tag också. Man vänjer sig, dem tål otroligt mycket och det har jag verkligen lärt mig av lilla Charlie. Är faktiskt inte speciellt nojjig när Mario slagit sig. Lite lustigt är de ju att vi mammor måste fota deras små skador. Slänger in en bild på min toker också.. Säkert femte gången han slog tänderna ordentligt så man lär sig inte så fort av misstagen ;) men glass botar de mesta!

Kan ju vara bra för er andra som inte har en tok som challe i närheten att se våra bloggar, dem överlever!;)


KPak!

Deep Penetrating Reconstruktur, Inpackning nr 1. Denna inpackning går verkligen in i hårstrået pga av dess små små molekyler. Har vunnit flera priser för att den är så bra. Återuppbygger håret ända innifrån (finns inget ord som heter så tror jag). MEN ger ingen "len" eller superutredande känsla och det är viktigt att veta det. Den ska inte göra det. När man använder produkter som går in i hårstrået ska du alltid avslutade med en som sluter det helt. Jag gör alltid med denna
Intense Hydrator. Går säkert hyffsat med KPaks conditioner också. Men själv tvättar jag håret bara 2 (absolut max 3) ggr i veckan och ser ingen anledning att använda balsam alls. Kör helt och hållet med inpackningar, blir ju bara mera vårdande. Endel tycker säkert att det blir fettigt och tungt osv.
Jag kör alltid inpackning ända in i hårbotten, tänk er att de blir som en mask eller smörjning för huden också. Fett löser fett så det gör bara håret renare. Till en början Kanske ni tycker att de blir fettigt fortare och tyngre men stå ut några veckor så vänjer sig huden. Speciellt bra nu till vintern här uppe är det då vi lätt blir torra och flagiga i hårbotten annars. (det märks redan på kunderna)
Håret ska kännas som silke när du sköljt ur produkterna, överskölj inte! Använd hellre styling produkter om du vill få tillbaka lite sträv känsla så du kan bygga volymen.
Jag tror i alla fall att schampon och inpackningar är A & O för friska, fräscha hår. (givetvis hälsa, mat och sömn osv).
Läste ett test då inpack nr 1 var med, den vart rätt sågad och det förstår jag då testpanelen inte verkade ha förstått Hur den används. Kan säkert kännas bökigt med 2 produkter men det Är värt det.

S N A R K!

Snart kommer natthatet igen. Haha, neeej men det är ju sååå ÄCKLIGT med snarkningar och ljud. Uuuää! Det är även sjukligt hur illa jag tycker om det, så mycket förstår ju jag också. Och ja Sofie, sent svar på din kommentar. Det här med Ljud av alla de sorter som människor ger ifrån sig har jag alltid hatat, så länge jag kan minnas. Jag kan som inte förklara varför men jag tycker de är rent Äckligt på ren svenska. Sen har jag blivit Kopiöst mycket bättre på att tåla detta med åren också. Otroligt sällan jag ens hör att nån "slaffsar" när dem äter. (ska vara när vissa äter soppa och hugger i skeden och sen surplar). Nog om det, Acke ligger självklart och snarkar och tuggar på sina tänder här brevid så just nu älskar jag inte honom sådär jättemycket! ;)

Fy tusan vad jag varit effektiv idag. Har fått sjukt mycket gjort, två stora Ångestmoment i min tillvaro är borta. Har röjt undan All skit i vårat tredje rum, ska bli gossens snart. Ska bara kirra nå möbler åt han också. Verkar som jag kan ha tur och kan få tag i det snabbt, beggat.
Hade tur, Martina kom på kaffe och var hyffsat rastlös hon med så snabbt var allt skrot borta därifrån.
Nu är de bara en STOR möbel som ska ut och det ligger på min mans bord. Spännande att se hur länge det ska ta. Saker går oftast inte undan för min karl kan jag tala om. Eller går det undan för nån karl? Om ni nu är helt ärlig? ;)
(han har fått deadline till tisdag, annars Gör Jag Det Själv och av någon anledning brukar det ske då för han vet att jag annars bänglar och tjorvar själv tills de är gjort)

Ångestmoment nr 2 var bokföringen. Nästan helt klart. Lämna in papper och så kvar bara. Hatar verkligen allt som har med papper att göra. Urs urs urs. Bara för den skullen vore det skönt att vara anställd och bara behöva titta på lönespecen en gång i månaden. Jaaa, eg är ju det mesta bättre med att vara anställd eg förutom friheten att bestämma över sin egen tid och det är värt mycket för mig.

Ska ta mig i kragen och göra ett K PAK inlägg för jag hör att många vet liiitegrann om produkterna men för lite för att använda dem Rätt. Faasen, de är ju vårat jobb att informera er om Hur och När ni ska använda vad. Annars blir de ju inge bra.

Voksipåsarna!

Måste bara skriva några rader om det är fler som är lika slow som jag när de gäller dessa "designerpåsar". ;) träffade Rebban idag och vi började diskutera hur mycket man ska klä sina små i vanlig ordning och kom in på dessa suveräna åkpåsar. Hon hade precis som jag svurit över att de inte är hål för bältena i vagnen FAST hon hade däremot tittat lite nogrannare och sett att de faktiskt är sicksackat för att man ska kunna göra hål om man vill! Perfekt! Slipper jag svära mer över det! Nu är det fixat, lyckades självklart hugga mig ordentligt i fingret med min frisörsax då jag gjorde hålen men de är de värt!;)
Alla ni andra kanske har vetat det här sen länge, tänkte bara bespara er grubblerier ifall att!


Stor kille!

Man märker verkligen att Mario blir äldre varje dag. Och vilken surrpelle! Han försöker verkligen härma allt man säger och han förstår ibland För mycket när man pratar. Sötast är när han varje morgon söker sin vovve, springer omkring med hundbenet och ropar på "EJA"!

Han är verkligen sin pappas lilla plåster också. Skitsöt, steget efter Hela tiden "pappa, paaaappa". ;) gissar att de kommer fortsätta så några år till!


Kan själv!

Allt har börjat ta väldigt mycket längre tid nu när man ska göra allt själv.. Men tjurighet lönar sig och duktig blir man ;)


K pak color chrome!

Min färg i dagsljus! Tack Linda luspa för hjälpen!


Nina goes Emo!

Haha. Skämt och sido. Jag blev mörk idag. Egentligen bara brun, med lite violetta inslag. Jag kör på kallt nu, därför känns färgen vääldigt mörk. Men kul är de att man får reagera när man går förbi spegeln! Osminkad och blek men nöjd! Ska fota en dagsljusbild i morgon så får ni se att de egentligen är en sexa.

Jisses, fick föresten skämmas som få när jag skulle handla snus idag. Hade inte me legget och självklart var hon stenhård kvinnan. "men nån måste väl känna mig här?? Jag är ju BARA 26 iofs men inte kan man väl ta mig för 17?" givetvis arbetade ingen av mina bekanta på mds idag... Visst, jag är glad att jag inte ser ut som en kärring trots att Jag hittat flera rynkor men myndig ser jag då ut iaf.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe från våran nya maskin och en cigg.


Söndagslunch!

Ställde mig och stekte plättar till lunch och de var ju uppskattat såklart! Gjorde dem lite " matigare " med lite havregryn i smeten! Dem blev skitgoda! Tyckte min son också givetvis ;) jag kan faktiskt laga mat men jag tycker det är det tråkigaste som finns. För mig är mat ett ont måste som styr fasen hela livet. Tänk vad mycket mera Roligt man kunde göra om man slapp lägga tid på att planera, handla, laga och äta mat! I perioder is ju jag också, mera sällan men det händer. Bara Mario har Bra mat i magen så är mamma nöjd.


Dubbla bilder??

Ibland som ni har sett blir de dubbla bilder när jag bloggar från iphonen, blogg-appen som tjorvar? Eller vad gör Jag?


Nya Rutme!

Vet inte hur man gör u-prickar så jag skiter i det helt enkelt! Fick mina svarta byxor igår och jag är kär! Sicken tur att lina marknadsfört dessa byxor annars hade jag inte satt mig framför Google, vi hade antagligen inte haft likadana brallor ännu heller!!;) upp och hoppa kl 06,50 med pigg och hungrig liten kråka. Nu är vi bägge pigga. Rastlösa också men vi tänkte va snäll me pappan idag!


Mamma och kakan!

Osminkad mor med sin lilla kaka!


Onepiece!

Kolla vad snygg mammas tokunge är i sin nya Onepiece han fick av Lotta och Stina!


Gooodis!!

Jag vill ha massa godis, från Statoil hade inte varit fel. Har varit riktigt duktig och inte handlat godis alls i veckan. Ska jag vara ärlig beror det på att jag jobbat varje kväll förutom måndag och då fikade jag mängder i stället!;)

Fick låna två jackor av Martina idag också! Sjukt bra för jag har noll vinterjackor och lika många pengar så det ser inte ljust ut på shoppingfronten;). Behöver bara en längre jacka också sen då, någon som har en sån liggandes? Är inte kräsen för fem öre!

Färgade Erica med KPak idag, blev jättejämn och fin färg och hennes lååånga tunga hår hade fått ännu mera självlockar sen sist. Vilket jag självklart tror beror på schampo-byte. Det har verkligen inte funnits så mycket spänst i det pga de längden! Glömde fota såklart!

Nej nu blev jag tvärless! Harebrahej!


Kusinerna!

Kolla vad lika ändå!


Detta löshår!!

Bara för att jag uttryckte hur less jag är på att detta löshår är så uttjatat igår så hann jag inte mer än ställa mig och arbeta så kom det på tal igen Och ännu IGEN med nästa kund. Suck! Förstå mig rätt nu, det är sjukt snyggt med en bra förlängning osv men mitt arbete blir kopiöst mycket tråkigare! Jag vill ju klippa och forma frisyrer inte bara skarva på och göra alla likadana. Ligger ingen kreativitet bakom de liksom. Jag själv har sällan och aldrig roliga frisyrer och ofta löshår också men jag hatar verkligen att sitta i frisörstolen och gör de mesta själv. Och rent tekniskt är de inte möjligt att klippa mig själv bra så jag Is faktiskt inte vara toktrendig, mina idéer lägger jag på mina kunder så jag kan göra arbetet själv ;) Slänger in en bild på min tuffing!;)


Foton!

Fick våra bilder från öppen lek igår! Perfekt till min lagerhaus ram som jag inte vetat vad jag ska sätta för bild i.


Rosa är inte min färg;)

Men jag gillar ändå att de förstärker mina katt ögon;) snabbsminka med vit eyeliner är ingen rekomendation!:) nu iväg till Linda och mille!


Priser???

Jäklar vad det blev många inlägg på rad nu. Har rätt mycket i huvudet just nu.. :) funderar en del över priser hos andra frisörer här i Gällivare. Så ni läsare som klipper er på andra salonger, vad kostar en klippning och klipp och färg? Det är ju rätt viktigt att veta så vi ligger hyffsat rätt i pris, inte för lågt och inte för högt. En klippning hos oss går på 440 och klipp och färg går som lägst på 1000 kr. Jag vet ju att jag har över 40 som prenumunerar på min blogg och i snitt 100 läsare så några svar borde jag ju kunna få?:)


26!

Slänger in ett till inlägg nu när det ändå fungerade! Passade på att mörka ner mig ordentligt nu till 26 årskrisen! Ska mörka ner längderna mer eftersom också känner jag för jag trivs! Fast helt ärligt trivs jag i dem flesta färger, bara man får lite ombyte. Sjukt glad att jag vant bort löshåret. Det känns verkligen uttjatat, iaf i den här kommunen. Satsar ju stenhårt på att vårda mitt barr nu så ska se om jag inte kan få ut lite längd på mitt eget. Nu återhämtar det sig sakta men säkert efter graviditet och amning och alla tussar med nytt hår börjar ligga ner iaf:) slänger in en kass bild på färgen. Mörkt är de iaf ;)


Del av present :)

Fick lite nya byxor av min äkta make ( måste bara skriva Äkta Make för de låter ju helt galet). Haha. Gillar dem som fasen! Fick fler par men det blev byte eftersom jag råkat ta för stora.


Jäkla blogg!

Har faktiskt försökt blogga men min blogg app har jävlats me mig. Inläggen hann ju bli gamla så det blev bara förvirrande så struntar i att publicera dem :/ testar igen nu...


jag önskar

jag önskar mig en frisk pojke, NU tack. Skitsamma i hur grönsak jag må vara men för lillens skull. SJUKT jobbigt att se honom ha så ont. Mamma kan inte vara glad alls när lillis inte är det. Det är ju helt klart på väg och rätt håll men de går sååå sakta. 1 vecka sjuk nu.
Fredag idag i alla fall och vi har  snart pappsen hemma, skönt!
Kan inte påstå att jag har sådär jättemycket att säga... Ska väl passa på och googla lite tårtor så jag kan göra någon smarrig och fin. Tänkte föresten ha fika på Söndag så ni som törs komma vet om det! ;)
& jag har beställt sjukt snygga byxor som present åt mig själv, men dem kommer ju aldrig.... vill ha NU! :)

Lite bilder också...


det ser lite ljusare ut!

puh, idag var dag 5 med sjuka. Kan säga att jag är en grönsak. Trodde det var magsjuka, det kanske de var till en början men jag tvivlar. Tror kräkningarna kommer från virusinfektionen min lilleman har.
Har iaf hunnit testa nya privata vårdcentralen; Adviva. Tror Mario var en av dem första patienterna där. Och vilken bra läkare, MAMMA gillar. Han lyssnade och tog på allvar och resonerade inte med mig som om jag vore en hypokondrisk idiot.
Iaf fick vi konstaterat att gossen har riktigt ont och verkligen anledning att vara tjurig. Blåsor i hela svalget och gommen. Vem fasen skulle vilja äta då? Eller ens dricka för den delen?
Haft feber 4 dagar, idag var första dagen med tempen var under 38. Såå senaste 5 dagarna har bestått av att mata i min son vätska, med TEsked. Jisses, som ni vet ska man ha i dem ca 5 dl vätska per dygn. Det blir NÅGRA teskedar. Sen känns de ju som att man gärna skulle få i dem någon cl extra då febern också torkar ut kroppen.
Sånahär dagar (&nätter) blir man verkligen en grönis, det handlar liksom om "överlevnad". Man bjuder på allt som bara kan tänkas smaka bra. Finns nog ingenting i vätskeväg inkl glassväg kvar att prova nu.
Måste bara tillägga att jag är Enormt tacksam över guldklimparna som kommer och underlättar för den oroliga morsan. Jisses vad skönt det är att bara andas tio minuter medans någon annan försöker truga i gossen nånting. Tillslut har man som inte ens ork att lirka längre. Mommo & Moffa är ju fantastiska. Erica och Therese också. Jag är bortskämd med mitt underbara nätverk! Men det är så uppskattat! (speciellt då jag varit ensamstående)
Hahaha, måste bara berätta. Det var faktiskt roligt, läkaren frågade mig när jag pratade med honom
"-Har du jobbat med barn eller har du flera??" "-Vaaa? Neej gud det är första!"
"-Jasså, du verkar ju veta vad du pratar om..."
& ja, det gör jag ju. det som är viktigt lär man ju sig (trots googleförbud än) snabbt. Det roliga med det är ju att för 1 år sen bara hade jag ju verkligen noll koll på något. Nu försöker jag bara tänka väldigt Realistiskt (de Är svårt med ens eget barn ibland) och det som inte dödar, de härdar. Nu har vi snart förstärkt immunförsvaret massor med detta äckliga virus.
Nu håller vi tummar & tår för en natt med Sömn och en Glad kille i morgon!

Magsjuka??

Vilket tjorv! Skulle starta till ume efter lunchen idag tänkte vi. Men som alla vet har jag haft magsjuka så vi har som väntat ifall nån annan ska bli sjuk. Självklart släpper Mario en dirreskit nu på morgonen. Ställer in, givetvis för vi vill inte vara dem som kommer och smittar willes pappa så han hamnar på lassa. Nu verkar våran tok som vanligt efter att ha tagit sig en powernap! Kan ju omöjligt ha varit magsjuka då? Nå vi är kvar i gällka me väskorna ståendes klara!