nu drar vi...

wiiiieee! men taggen syntes inte fullt så mkt idag faktiskt. just aningen lite sömn för min del och likadant blir de inatt ser jag. nå men desto lättare att slöa på flyget!
har faktiskt hunnit se lite sötnosar idag med. fixat naglarna hos malin på morgonkvisten, fika med lilla solen lina igen. vi försökte verkligen men idag räckte inte energin riktigt till. fast det var trevligt ändå, på en lugnare nivå ;)
fått sista reseshoppingen gjord. skönt! sen har jag packat o fikat o myst här hemma me blandad kompott.
har som så roligt just nu så kommer nog sakna både den ena å den andra hemma, men snälla storebror har lovat att vikariera som Nina under två veckor så ni klarar er! Rätt vad de är så vill ni inte ha tillbaka ordinarie ;);)

sakna inte ihjäl er! hörs! Pusshej

tiden bara springer!

shit, i morgon börjar semestern! jag gör ju alltid såhär, sparar så mkt som möjligt att göra till absolut sista sekund... "jag hinner"... bara för att jag ska slippa sitta startklar och vänta. Finns ju inge tråkigare.
Dagen har varit riktigt bra, har hållt energin uppe Heela dagen. Hoppade upp vid tio, slängde i mig en balja kaffe. Tog morgonprommen förbi buspojkarna på Inkline med Elsan & där råkade vi möte en erica så passade på att ta en latte när vi väl hade tid båda två... Det var inte behagligt, varmt o klibbigt i solen efter prom+varm latte. Nå ska inte klaga, är ju trots allt på väg till värmen ;)
For & arbetade lite, sen en till titt in på Ink där Lina låg å fick färg. Glömde Johans kepa igeeen! I morgon ska jag lyckas! ;)

Hem, fixa sallad... gott, de var riktigt salladsdag idag! Slängde in alla räkningar redan idag, wiiiho, finns de något tråkigare?? Fick Finfint kaffe främmande av Lena & Lina. Hade varit fyndig nog att handla jordgubbar & kesella! Sjuuuukt gott! Vet inte hur mycket pengar jag hunnit lägga ner på jordgubbar den här sommaren, skyller på att vi tjejer behöver järn :)
Var nog till en början bara jag som var pigg & alert men de blev faktiskt lite liv i bägge två efter lite kaffe&surr.
Jo men just. Har ju hunnit med en kvällsprommis med sandra också, de var som dags!

Kort & gott, en bra dag idag. Hunnit se många gladisar & då är jag glad.

Sov gott

what´s new...

har flera dagar tänkt in och blogga för har faktiskt haft massor att blogga om men har som inte haft ro att sitta stilla ;)
I fredags hade jag date med fröken eggby, de var ju som inte i förrgår. Kan säga att de var lätt trevligaste stunden på hela dagen, fick uppdatera varandra lite och korrigera lite saker som kommit från andra håll som blivit en liten annan lutning på, men så är de ju alltid så vi vet ju att vi kan sortera bort hälften tills vi checkat av med varandra.

Sen hände på TOK för lite resten av fredagen... Var speedad o glad tills jag insåg att de inte kommer hända nå roligt under kvällen. Surade ihop, gick o la mig men det gick inte så tog elsan och for ut o sprang. Det är uppfriskande för huvudet. Riktigt härlig luft att andas på natten också.

Lördagen började jag med en morgonfika med Linan, riktigt trevligt med en långfika med mycket cigg&surr. Blir nog inte tyst många hundradelar när vi sätter igång, hann avverka ganska många samtalsämnen. Det är ändå sjukt roligt när man lär känna sådana människor som man "klickar" med så att de alltid finns något att prata om och som man faktiskt törs säga vad som helst till utan att vara minsta bekymrad vars de hamnar sedan. Vi känns som likadana sprättar om man nu inte läst av varann helt fel ;)

Sen vart de matshopping&pottipalt med lena, ja vi hann dra en kaffeslur me benny & c/o också. De var kuul. Fick paltkoma o segade ihop en stund men när vi väl drog oss ut i skogen me elsa tryckte vi på ON, fixade oss några öl o for hem o bytte om. Tomasen med kompis kom hit o svamlade, alltid lika roligt!

nu snurrar de mest i huvet, speedad för semestern. Checklistor hit & dit. Hosh, ingenting som riktigt är på plats tror jag så ha överseende de högvarvet när ni läser inlägget ;)

nu ska jag dampa vidare. puss hej!


fire!!! ;);)

måste ju passa på o ta en bild nu när jag för dagen är grymt nöjd med hårfärgen.... hade bara kunnat vara liiiite mer koppar men den är fiiiin!

å så med musmaken gör de sig extra bra ;)

finfin torsdag

amenvisst. trots att de började med en liiten försovning så har dagen varit bra faktiskt. haft favoriter på jobbet. wiie. mina kunder gör ju mina dagar. men att ha två Big Sunshines på en dag gör nog de extra bra ;) Även om ingen av dem var i topp direkt så är det ändå sådana där människor som man bara mår bra med. Sådana ska man vara rädd om, de är jag :)

Annars springer tiden faktiskt iväg mot Semester!!! På onsdag drar vi, inte många dagar kvar nu till vi ska toka omkring o hitta på bus! Wiiie!

Jo, var ju förbi mina två små solar idag också. haha, gossen är så Galen så man måste bara garva hela tiden. Klockren liten kille. Måste nog låna honom någon dag.

nej, nu ska jag slänga mig i duschen...

tjing

skapa lite skvaller...

tänkte jag. som om de inte skvallras nog. hah. de är lustigt, jag tycker de är ganska roligt att ge folk något att fundera över ändå. iaf, som jag vet att iaf en av mina bloggläsare helt säkert håller med om, man kan inte ha vänner av det motsatta könet i den här lilla kommunen, då funderas det. Jag som har väldans socialt jobb märker de allt för väl, för inte räcker de att folk frågar en gång i veckan om jag dejtar den ena eller den andra. Rätt tufft av alla som iaf frågar, creds till er. Ni andra gör väl som jag o struntar i vem folk hänger me eller så funderar ni ;)
Idag har jag iaf haft en hänga med min favvotomas-dag. Började morgonen hos mig med frilla fix. Lillgossen blev riktigt söt som vanligt (eller gammal enligt vissa, haha). Sen rullade vi vidare till tomasens tillhåll och kladdade lite på mig. Gjorde riiiktigt Ont idag. Länge sedan jag varit så gnällig!;) Men du Är bäst ändå!

Vidare till nästa mysställe, familjen larsson. 8 års kalas, var riktigt duktig och hjälpte linda med värdinnarollen åt dem små galningarna. Ja, de ni, nina o en massa kids. Lena hade lite roligt åt mitt vuxna och inte så genomtänkta språk till barnen "vad vill du ha å dricka? haaallå, ungen?" Nej, jag är inte känd för att tänka innan jag talar. Fast å andra sidan, hos dem här spelar de ingen roll, man behöver verkligen inte förfina sig på nått sätt, därför jag trivs där Med ungar o allt.

Nej nu ska jag kasta mig i duschen. Sov gott! tjingeling.

kanonhelg!

verkligen helt suvären helg. minns inte när jag skrattat så mycket senast. från de vi landat i bönis tills jag släppte av sista passageraren hemma igår kväll. hihi.
det bästa är ju att alla verkar haft lika roligt!! att lena kom också var ändå det bästa! hon är bäst. fast vi blir som fnissiga fjortisar av varandra :)
helgen känns att ha varit lååång. men de blir väl de när man inte göra allt för mycket :) har iaf andats frisk luft från morgon till kväll. solmys & grillning. Öl & vin. Båttur, sjöbad &  fyrhjuling. Hihi.
Spridit ut älsklingarna. Det känns bra. Nu är chinesen där han ska vara. Bara fixa en fin minnesgrej åt honom också så  har jag mina bebbar tillsammans.

Har inte riktigt blogginspiration, för mkt i huvuvet. Semester om en vecka ca. Planera massa, tänka packing. Hojja, hur ska allt rymmas?! De var nog svårt på en vecka!!

Äsch. Nu ska jag göra mig o elsa jobbklara. Tjing!



kan inte soooova!

äntligen, kan inte sova. kanske ett gott tecken? har ju varit sjukligt trött den här veckan, jag hatar verkligen det. det är som inte jag att vara som Sirap hela dagarna... o kvällarna, mornarna.... nej. brukar kunna ha en svacka vid sjutiden men inte mer. nu har de varit precis tvärtom. yuck!
fast nu då.. prövade gå å sova men kände att jag nästan fick panik att ligga där. bra, bra. då börjar de vara som de ska ;)
i min trötthet här så kände jag efter vad jag verkligen behöver just nu. en helg i stugan. insåg att de måste vara ett år sen jag varit där och vilat upp mig?!
har inte satt min fot där sen min älskade nalle somnade in i varje fall... för han står då ännu här hemma i bokhyllan... men i helgen ska ha med och han ska få spridas ut där han älskade att vara. passar sig alldeles ypperligt då min bror gjort en minnesgadd på honom idag. vart helt suvären, tomas han kan ! ! :)
fast jag får fasiken ännu ont i hjärtat, eller nej, hela kroppen skriker efter min älskling när jag tänker på honom. fast jag är ändå glad att jag minns exakt hur mysigt de var att borra in näsan i pälsen bakom örat på honom där den var som mjukast... eller hur himla bra han var när matte var ledsen o arg. la sig alltid på mig hel o hållen o borrade in nosen i halsen på mig som att han sa "matte, de är ingen fara, jag är här, var inte ledsen"... å vem kunde vara arg när en liten (el stor) nalle förstår så mkt vad man behöver.
det är tur att alla minnen finns kvar, alltid, för man blir glad av att tänka på allt bra också. underbara bästis.
de här blir ändå ett avslut till... sprida askan. urs... kanske bra också, vet inte?

jag är inte deppad alls egentligen. livet rullar på, allt är bara bra. har världens bästaste kompisar som är viktigast och trivs som fisken i vattnet här i gälka. annars skulle jag inte sitta här :) man blir bara lite sentimental emellanåt. då äre tur att bloggen finns :)

bilderna från våran sista dag tillsammans. roligt hade gossen iaf;)

miss my sunshine...

okej,, de är många man aldrig hinner me, såklart. men just nu saknar jag min skuttis!! fast Snart ska vi sitta ihop och dampa i solen i 2 veckor, wiiiie!! så de gör väl eg inget att vi inte nöter ut varandra nu innan ;)
håller på å pussla o fixa o försöka hinna med allt som skaw hinnas innan semestern. de enda som verkar klurigt är att få in en bra gaddningstid. nånå, igår satt jag o tomasen o hittade på Hemliga planer o bokade in ett gäng tider till hösten.
tjiiiho!
varför planerna är väldans hemliga är såklart av samma anledning som alltid, folk gillar o sno ens ideér, eller göra likadana efteråt. ursurs.

weell.. idag kommer vovvis. ska bli riktigt härligt o få en prompolare!



ciiaao!

tok fnissigt!!

jahaja, fredag morgon satte jag & tjuvlyssnaren oss i bilen till skeå. bilresan gick väldans smärtfritt, behövde inte köra en meter. väldans ovanligt för min del faktiskt :) tack gugge!
började me max när vi kom fram, mumma! fast donken hade funkar lika bra för min del ;) sen startade vi fnisshelgen. hihi. jag o gugge drog en shoppingrunda, blev inte mycket annat än MakeUpStore. Var snäll o lät stackaren slippa vänta medans jag gick igenom BikBok&Gina, de sparades tills emmapemma kom.
Superbra väder & god öl. Kan inte bli bättre. Vid fem kastade jag in handduken en timme, checkade in på hotellet för en liten powernap tills emma skulle vara framme.
Åh, vad roligt de var att få träffa henne. Tror vi har skrattat från det hon kom tills vi for! Märks inte att vi umgås så sällan som vi gör. Nej, nu ska jag greja vidare här. Inte riktigt tid att blogga.

En supernöjd ninni me godaste latten som finns!!



En glad jag & en liiite 14is poosar emma ;)

heeelg!

hade tänkte blåsa till umeå först men me beslutsångest som hette duga blev d till slut skeå med bästaste umeåsällskapet! fasen vad roligt att få hänga med emma, ett litet lyckopiller hon också som alltid är glad.
mitt andra prozac lilleskuttan har jag inte hunnit me alls den här veckan :( huu.
men nästa vecka Gör vi något!! Och om snart baara 2 veckor ska vi hänga heeela dagarna, tjiiiho!

sen kom en annan nyhet från helt fel håll den här veckan, trist. först blev jag faktiskt ledsen. jaha, även om vi inte hängt som vi brukar räknar jag me att vi vet var vi har varandra & då vill man inte höra nyheter med stort N bakvägar.men, as usual hade gellivareskvallret hunnit göra sitt trots att fröken inte sagt d åt många.

hunnit vara me LL på kafferep också, hon är bara bäst. nu ska jag hoppa i dushen o sen ringa o kolla att lille G är vaken så vi kan styra mot buspojkarna i skeå.


puss o hej