hemklickat!

lina lurade ju på mig att läsa en sminkblogg här förra veckan tror jag det var. Sjukt kul faktiskt! Men såg att bloggaren använde någon mascara som jag aldrig ens hört om?? Deborah Absolute HI-TECH. Googlade och hittar den på eleven.se för bara 99:-. Blev ju tvungen att klicka hem! Gillar den faktiskt. Har bara hunnit testa två dagar lite halvsnabbt men den är absolut värd den lilla slanten. Tyvärr måste jag också rekommendera att prova den ;) Just nu gillas den bättre än mina DIOR och Lancome mascaror som jag inte riktigt kommit överens med på senaste. Mamma-plånkan gillade den här bättre också.


Hittade tokroliga nagelprylar också... Men den har jag inte råd att klicka hem :(

.
Annars... Händer inte så mycket. Myser på hemma med min lilla solstråle. Det är fortfarande grymt Roligt och Mysigt, att vara mamma är Coolt! Kunde aldrig någonsin föreställa mig hur grymt det är och det går aldrig att beskriva med Ord åt någon... Man måste helt enkelt testa. Till och med jag tycker LÄTT det är värt dem 9 tunga månaderna med +30 kgs övervikt på min 155,7 cm korta kropp. (ja, BOLL). I alla fall, det är skitroligt att det bara blir fler och fler Föräldrar runt i kring en för det är lättare att förstå varandra på nått sätt... Jag kan ju erkänna att jag inte riktigt förstod vad de innebar... Och att jag helt säkert är en såndär Nojjig mamma som jag inte ville bli. Men det är oundvikligt tror jag när man får sitt sköra lilla knyte som man är mest rädd om i hela världen.

Hm... Kliar i fingrarna att jag är sugen att göra något nytt med mitt barr... Äsch, väntar några dagar så glömmer jag bort det och har min lilla toffs ett tag till!

Ska gå ut och jobba lite nu på torsdag igen. Är de någon som vill komma så skriv åt mig på facebook eller ring till jobbet!
Ska gå och ta itu med disken så paltgrytan slipper stirra på mig när jag kliver upp i morgon.


sidär...

kom ju fler och fler läsare som vågade skriva. det är ju faktiskt intressant att veta & såklart gör de ju ingenting om man läser utan att ha träffat mig... Alltså, de får man ju nästan räkna med på en offentlig blogg? :) det är ju Bara kul att man faktiskt ids läsa de jag svamlar ihop här. Jag får vara nöjd som fick så många kommentarer nu så får väl inga på ett år nu men ska inte klaga.

Min WeddingDress kom idag... Hm, svår var den. Den var fin, men den måste strykas innan jag kan uttala mig om vad jag egentligen tycker? Sen har jag ju tänkt fixa till den lite själv också.
Håller på å tjorva med nya koder och inloggningar till internetbanken. Jisses vad bökigt det var. Hur fan ska Gamlingarna fixa det här? Visserligen är jag som PRO när de gäller datagrejer så jag längtar till Mario är sisådär två-tre år och kan kirra allt tjorv åt mig. För utvecklingen går ju framåt så nästa jul är de väl en Iphone som gäller för grabben? :) haha.
Nej, skämt och sido... Man kanske inte ska hoppa över att läsa 4 av 5 rader när man läser instruktioner... men de är ju så trååååkigt!

Nu ska jag gå & snusa på min älskade lilla son. Jag har ju jobbat idag så har ju inte hunnit gosa så mycket!

tack & bock.

7 kommentarer. jisses vad bra då, njaa. 76 läsare så tycker de var dåligt faktiskt. Meen, två oväntade... Sara & Tessi så de var ju lite kul att det var nån ny som vågade lämna i alla fall! Ni andra 5 brukar alla vara duktiga att lämna ett fotspår efter er då & då ;)

I morgon ska jag jobba, håller på & kurerar mig för fullt... Om man kanske skulle he i sig lite mer vitaminer innan sängen.

Snart har alla hostat ut sina bebbar. Acke har en vän som borde få sin när som helst o jag har en som jag tycker ska börja kalva nu. Försöker ju verkligen locka bebisen med att den fåår låna alla Marios grejer när den väl kommer, OM den nu tänker komma alls! :) haha. Klart den gör, är ju inte dags än på två hela dagar.

Nej, kanske man ska göra nått annat... Börjar ha klickat klart här. Alla mina småköp börjar föresten trilla i brevlådan en efter en. Fick Marios fina overall idag! :)


kom att tänka på...

då lina lagt in sin läsarstatistik i bloggen kom jag på att det är evigheter sen jag kollar upp hur många läsare jag har... Bara sådär 100 i snitt. Att be om kommentarer är väl lönlöst för folk verkar ha extremt svårt att få fingrarna ur arslet och skriva en rad eller två?:)
Jag vet ju också att jag skriver offentligt men det vore faktiskt grymt kul att få veta vilka som läser förutom dem vanliga som Alltid kommenterar, fortsätt gärna för ni vet ju själv att de är jäkligt mycket roligare att blogga om man får respons :):)

Måste visa ;)

min bortskämda lilla älskling har fått en ny overall av sin farmor, toksöt. Mamma själv ville ha den Blåa men blev nedröstad så det blev en Grön. Men jättefin ;)



& En mössa till såklart :)

Vi har världens bästa mor & farföräldrar! Deras lilla prins ska bara ha de bästa såklart ;)

inne vecka. . .

haft en riktig Inomhus-vecka, men har haft trevligt sällskap heela tiden så det har absolut inte gjort något.
Har väl egentligen ingenting på hjärtat... Varit och vägt och mätt lillen i veckan, 7,7 kg och 68 cm lång.
Tycker han är riktigt lång våran lillis om man tänker på hur hans föräldrar ser ut ;)

Eftersom min karl var så begåvad och gav bort mitt extra minneskort har jag inga bilder att bjuda på just nu... Booring.
Planerar mest hela tiden för våran dag. Det är ju riktigt roooligt med allt detta fix! Annars har jag en riktigt ful vecka nu, min hy håller på att ramla av ansiktet, så torr är jag och blåsor runt munnen. Yuck. Nån som vet av en bra ansiktkräm som inte kostar skjortan? Har testat mig runt och det blev inte bra... snarare bara massa prickar o svidigare hy.

btw.. till bröllopet.. ingenting finns Preecis så som jag skulle vilja ha det så har ju insett att jag måste göra Allt själv. Allt från dekorera klänningen (sy dekorationerna), baka tårta, bygga tårtställning, Håret (måste inte göra själv egentligen, men för allas trevnad gör jag klart det jag kan själv, haha).
Funderar starkt på att låta Lina göra maken... Hela maken. Det vore skönt att ha en sak mindre att måla och bygga upp i huvet. Andra mammalediga behöver ju också nånting roligt att fundera på om nätterna ;) Man diskuterar ju ändå allt innan och testar en gång före så de är ju inte direkt nån big deal.

Bordsdekor och festlokalens dekor har jag inte börjat med ens än, frivilligt att komma med ideér och all hjälp välkomnas! :)

Såklart!:)

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5908803
vet inte hur man gör en länk så ni får helt enkelt kopiera :)

Min idol :) Once in a lifetime att få ha kurs med såna stjärnor! Kan då inte förstå att vissa lekte sig igenom kursen... Jisses.
Iaf. Han är grym så kul att han vinner priser! :)

bebisar! ;)

Nu är de två bebbar som kan börja titta ut tycker jag. Det är på Riktigt helt ärligt jättespännande att gå och vänta. Ännu mera när man nyss gjort det själv. Man vet hur häftigt det är.Finns nog verkligen inget som slår det! Man är verkligen lyckligast i världen... Det är ju galet intensiva dagar då man blir förälder...

Lyckligast är man ju ännu men nu har man ju vant sig, och så har man inte mängder med hormoner som jäklas me en längre, tack & lov!

Har rensat gossens kläder ikväll. Jisses vad mycket dem hinner få. Har burit bort två MAX-packade bananlådor redan med dem minsta strl, fram till 62.

Ja, just de ja. Så var det ju bröllop för hela slanten just nu, har börjat planera dem här kalla dagarna. Kollat runt på klänningar och det finns alldeles för många. Vi har iaf satt ett datum nu, måste bara få klart med lokal så jag kan skicka ut inbjudningarna så alla föräldrar o blivande hinner boka upp barnvakter osv ;)

och sen var det grejen med Kuvertavgift. Vissa tycker det är hemskt. Jag hör inte till en av dem. Vi tänker ta ut en kuvertavgift av alla inbjudna bara för att slippa sitta och välja bort "mindre viktiga". Jag vill kunna bjuda in alla jag tycker om så då gör vi så och så slipper Ni köpa presenter. Det måste ju vara hur skönt som helst? För helt ärligt, vi behöver inga prylar och jag har inte det minsta glädje av märkesporslin i olika varianter. Delar hellre våran dag med alla våra vänner! :)

Båda min mor & min svärmor är taggade upp över öronen. Jisses, men de är tokroligt! :)

blogga då...

jag hade ju som riktigt bloggflyt där ett tag med massa inspiration. den försvann bara. eller så är det väl det att vi har varit hemma Hela lilla familjen hela julen så jag har inte riktigt "haft tid". Har som bara myyyst.
Julen har varit hur bra som helst. På självaste julafton friade min karl, så nu är vi förlovade. Alltså ska vi gifta oss, såklart. Det var ju sagt att vi skulle göra det om jag blev smal igen & nu är jag ju det så. Jag vill ju verkligen gifta mig och få vara prinsessa en dag med Världens snyggaste hår. & i min värld så har vi redan bundit oss vid varandra för resten av livet den dagen vi bestämde att vi skulle ha barn.
Måste bara klura på allt nu, det är ju fasen dyrt...
& vilka stackare ska få ta i tu med mitt hår den dagen? haha. Ja, EMMA, du Måste komma upp även om du helst slipper göra håret så Måste du tyvärr :D
Fast det är ju långt borta... men om vi har råd så inom ett år iaf.

Min son började vända sig igen för några dagar sen både till mage och från mage men nu verkar han ha gett upp det ett tag.

Jag hade tänkt hinna hälsa på och träffa såå många nu under julen, jo oj vad mycket jag hann. Tss. Nå jag hann iaf träffa dem som var hemvändare.

Jessica, du måste komma och fixa min mobil, den bara bråkar! :)

Slänger in lite bilder på kakan min.

Öppnar första klappen kvällen föra julafton som han fick av Tant Erica.