Hyd & ofräsh? mmmjo.

dagen för kirunaturen fick vi faktiskt lite sovmorgon, ändå till kl 6... ahh ;) catjan fick börja borta hos hydkvinnan. passade på att kila iväg o svepa lite kaffe me anna. när jag kommer tillbaka är fröken por-rengjord. -Mohahah, du kommer få plååågas! Var tydligen inte det mest behagliga man kunde göra.
Men, klen hyd som man har så fick jag ingen smärta utan bara en behaglig flottig ansiktsmask.. vilket faktiskt var skönt. produkter inhandlades också så nu jäklar ska jag överleva vintern.
kan ju inte påstå att vi kändes oss som finast när vi gick därifrån... social fobi som hette duga med flottfejjor. yuck!

haft en Sur vecka...kryp i kroppen och Faktiskt flera vettiga saker att bli förbannad på! varför ska folk vara så... ja. skitsamma...har jag inte förstått deras resonemang hittills lär jag inte göra de nu heller :P

nu längtar jag tills nästa vecka när smurfos pencellin är slut så vi får börja göra saker,

btw, helgen kommer spenderas låååångt borta i ingenstans med mig själv, lena och vovvarna. härligt slött ska de bli.


peebrains roadtrip X2

luleå idag.... hoppade (ja, faktiskt!) upp kl kvart över 5 i morse när fröken Eggby ringde & väckte mig. kan ju inte påstå att jag var direkt pigg... men men. återbesök för smurfen hos Bosse djurdoktorn så bara att bita ihop.
första stoppet blev lansjärv, vid de laget var kaffesuget alldeles för svårt. hamnade mitt i en relationsfight... lite tungt när klockan just passerat 7... hoppas att de löste de! mohahaha. bild på stackars ensamma grönsaken finns på pixbox ( lägg märke till den respektive som blivit kastad i golvet!)

tyckte att tiden räckte till bra, så fine, vi stannar i töre hos hannah på en snabb kopp kaffe. de blev en snabb kopp. halsa kaffe och suga i sig en cigg och sedan bokstavligt talat Springa ut till bilen. resten av resan slutade med aggressionsproblem.... inte lätt när Ingen annan förstår hur man bör köra bil. -aaaandas.!

chino skötte sig bra hos bosse. skönt. medicin i ytterligare 8 dagar. faan vad tungt, vi vill ju börja träna nu!!
fattilapparna körde hem tidigt...ingen mening att stanna i luleå med i princip hundpissvarning på kontot.... hamnade på kufisktkaffeställe. inte oväntat kanske. har knappt gjort några vänner idag?? hm.
iofs, "grabbarna" på kaffestället var väldans vänliga.... & en ynka lastbilschaffis fick vi pola med ändå.
i morgon lär vi göra fler vänner.... one day left. Hemeth lär ju inte vara glad efter två dagar ensammen...nåväl. de får vi ta igen när vi kommer tillbaka.

//peebrains-trion-. chino.pixbox.se

deep talk...

som vanligt i nattluddet och och när man är såder lagom söndagsseg i huvet kommer man in på väldans intressanta diskussioner...
surr me pluppen, har profilat både oss själva och omvärlden... men om man nu skulle komma ihåg vilken personlighetsstörning de var man nu hade? haha. söt du är. gråskalor har du en heel hög av iaf, massa massa ludd bara.

jahaaa. från & med i morgon och tre veckor framåt har jag & chinesen vårdnaden om CK. Det ska nog lösa sig :)
Blev ingen yoga idag, fan vad dåligt men i morgon börjar min avgiftning iaf. de blir bra.

smurfen hos tant Doktorn.

idag har smurfen åkt i väg till gammelstad igen. fast utan matte, lite oroligt i magen. (fast eg. kanske bättre att jag inte är där och är hysterisk) & egentligen är de ju absolut inget stor grej, han ska få ta bort halsmandlarna. vilket är bra, Längtar efter att få min tokhund tillbaka med massor av energi när han blir frisk och kry!

nu har jag & CK bokat tid hos Hud & Fräsh i kiruna, behövligt! speciellt för den andra hyden på andra sidan gatan ;) men de ska bli så härligt att få fixat alla stuff nu till vintern. blir säkerligen härligt dyrt också.

by the way, ingen som vill ta över min förkylning nu???? just liiite less på att snora mina stackars kunder i öronen nu... dessutom har vi YOGA på söndag så då ska jag vara frisk!
Bokat resan till Sthlm igår. Härligt. Kommer ha en kurs i månaden nu hela hösten. Inse vilken inspirerad och kreativ frisör jag kommer vara! hiiii!
sen ser hösten bara allmänt rolig ut, massa födelsedagar, resor, Fiskeresa i norge med peebrains-trion, mina umefavoriter kommer hit. bara peppad nu!

äh. nu ska jag bänka mig me kaffekoppen igen så jag vaknar till här......